Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМомчетата като пият по няколко питиета и са връхтъ на ... пилоняLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе бой се! Никаква дискриминация няма. Момчетата като пият по няколко питиета и са връхтъ на ... пилоня
Една малка метаксица за мен, щот иначе ще си сипя от моята
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqМи няма само моми да са ! Това , че у Кръчмата има диктатура не значи , че трябва да има и дискриминацияПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеХенси-ту, извиняаам са ...
що па манечок ?И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСамо ти ювигий.Ама аз такова ..... ако може ....и аз така да се каже .....да пооплакна очи един вид......
може и да не е само плакнене.. (преговарям с доставчика още)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАЗ съм, СЛЪНЦЕТО И ЗАКОНЪТ в Кръчмата !!!
АЗ държа ключа от СКЛАДА !!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеАре на сички по един малък Хенеси!
Може и оня другия френец, ама нещо се ми трудно изговарянето на таа дума
що па манечок ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеотносно 6-ти ред какво пък им има на омъжените?
Така де, никаква дискриминация
да...
може и така да се ентерпретира ...
...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо силно
Може и оня другия френец, ама нещо се ми трудно изговарянето на таа думаИ това ще мине ...
Коментар
Коментар