Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Хм, тука нещо зе да се говорят и праат разни неща, дето сериозните пиьеници не ги разбират. Пийнах си едно в реалната и сега ми е широко около ... врата, но нека в храма се чува сама богуугодното Наздраве и тихо гълточене! Е, мое по некоа песна да се запее, ама па боза, компот, това да не е верно пандизчийска кръчма де, холан!?!
Аре убав ден и пийте по едно от мене!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАаааа
ПП
А бре, днес кого ще пускат от пандиза ???.
Last edited by tnm; 20.11.2013, 15:05.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБез боза и без компоти.
Наздраве!
ПП
А бре, днес кого ще пускат от пандиза ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩом ще е сиропирано, мое ли да си изпрося една саралия? Като бях мънинкичка, тати ма водеше да похапвам от този сладкиш. И сега си поръчвам чат-пат като видя, ама нема извъобще нищо общо с детските ми спомени.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Кръчма без музика.а де де
Я малко пиянски и развратни(взаимствани от друг съфорумец от "бисери и вицове")
http://www.youtube.com/watch?v=Q4htiAbcS0U
....а навънка дъждът ромоли ....КАП-КАП
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩом ще е сиропирано, мое ли да си изпрося една саралия? Като бях мънинкичка, тати ма водеше да похапвам от този сладкиш. И сега си поръчвам чат-пат като видя, ама нема извъобще нищо общо с детските ми спомени.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТолумбички, но с не много сладък сироп, леко препечени, преди гаража и сладолета. И Хенеси, естественннно!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобре, става. А десерта къф е?И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЗа гладните предлагам печено зеле на фурната с дърва, с наденичка, която ще я църна в жарта
И чаша винце!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеСлед тоа комплимон от Тънъмънчето вчера, сметам, че ми се полага да отвора храма за днес, най-ми иде с шотландско-ирландско-царевичен еликсир!
Хубав ден!
Мои приятели/ки имат рожден ден днес, да са живи и здрави!
И всички, които прочетат това да са живи и здрави!
Наздраве!
И моя колежка днес е рожденичка.
Да пием за здравето на всички убави и не толкова убави хора около нас.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар