Сипете бе алооооо .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеназдраве и от мен Тони-ти продължаваш да празнуваш рождения ден гледам(честито и от мен на патерици)... да се надяваме фармите да продължат възходящя тренд иначе ме е яд,че не успях да си взема инсчета на 1.14 бях си сложил оферта...ама не било писано тогава...
наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
наздраве градски!(честито и от мен на патерици)... да се надяваме фармите да продължат възходящя тренд иначе ме е яд,че не успях да си взема инсчета на 1.14 бях си сложил оферта...ама не било писано тогава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение+1
няма значение темата важното е гърлото да не остава на сухо
наздраве градски!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа не другите пием в темата за оптимизма
наздраве!
няма значение темата важното е гърлото да не остава на сухо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХммм, ко излезе!? Аз съм най-голямата пиянка у Кръчмата
Хвала на мене / и на тез, дет ма търпят/!
Наздраве!
ха наздравичка от менLast edited by orakula; 24.03.2014, 23:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеХвала...Хвала....
Ноо, най вече на тези, дет та търпят.....
Малийй, бях по улиците...Направо ме издуха..вятарът.
Обядната бира ми излезна през ушите....
Сега ще изпия един ром за вътрешна дезинфекция, да тръшна болестотворните бацили, щото мое да си докарам конюнктивит.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХммм, ко излезе!? Аз съм най-голямата пиянка у Кръчмата
Хвала на мене / и на тез, дет ма търпят/!
Наздраве!
Ноо, най вече на тези, дет та търпят.....
Малийй, бях по улиците...Направо ме издуха..вятарът.
Обядната бира ми излезна през ушите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениемного се умълчахте тук...то движения за печалба има много...или друго....не всичко е пари в този живот...и не само в този...хайде наздраве....и успех и занапред
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеedno ми е винено тая вечер, така ми ври отвътре, че мога се сбора с некоя префърцунена мечка или некой хилав бик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКой ко ша почерпи?
Коментар
Коментар