Дамите в Кръчмата вече по парфюми а вие не викате .... Баси ....Вече се чувствам дисидент .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеO... пролетта е в пълната си сила - топлинка,птички,пчелички .... и аз,Търтеят
От утре,4 дни поред,съм из поляните и нивята .... излети,комбинирани с търсенето на заровени или загубени съкровища.... повеке ще наблегна на излетите
Тя,бозата е само за наплИване на недоброжелатели бреЩе проверяваш пролетната угар, а?
Наздраве, с какво там ти е останало из бутилките!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБратчед, как е в Добруджанска Чужденеция? Надявам се, снегът е още поне метър!?
... пролетта е в пълната си сила - топлинка,птички,пчелички .... и аз,Търтеят
От утре,4 дни поред,съм из поляните и нивята .... излети,комбинирани с търсенето на заровени или загубени съкровища.... повеке ще наблегна на излетите
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеП.П. А бе вие с Мечо таз Кръчма я обърнахте на бузъджийница, бреСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКоле, каква е тази бира в 9ч....
Направо ме депресираш.....Отивам да ти правя задочна компания.....
Не издържам вече..
Наздраве !
понЕкога, Чиче, е тЕ такА, заран, си отпушвам една (1) биричка ...
Изключително приятно се случва ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа се надаш и да не се надаш, тази седмица си на мотиката...?
П.П Тази седмица ще съм у Евмолпия.
http://www.fair.bg/bg/events/PLR2014.htmПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБратчед, как е в Добруджанска Чужденеция? Надявам се, снегът е още поне метър!?
П.П. А бе вие с Мечо таз Кръчма я обърнахте на бузъджийница, бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеТука нема пипат,че ше ги наплИвам с бУзЪ
Наздраве!!?
П.П. А бе вие с Мечо таз Кръчма я обърнахте на бузъджийница, бреПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТнм, ще те помоля да не се обличаш толкова "дебело" с тези парфюми...
Наздраве ( на зиг-заг ) !.!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениевъпрос на гледна точка ...
(отпивайки хладна БИРА...)
Направо ме депресираш.....Отивам да ти правя задочна компания.....
Не издържам вече..
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТочно
Хайде наздраве / че не се знай кое моди е на смяна и кат нищо ще ни затрият "творбите"/!
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениевъпрос на гледна точка ...
(отпивайки хладна БИРА...)
Хайде наздраве / че не се знай кое моди е на смяна и кат нищо ще ни затрият "творбите"/!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТц. На мен е удобно, само кога на други им е неудобно и сещат трудности
(отпивайки хладна БИРА...)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеза теб не е ли ???
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар