Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБе, не го знам точно ... ама се преражда пириодическиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз пък шъ си сипъ едно малко уиски за мача довечера
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМечо по колко пъти живее?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдин път се живей ... /тая констатация да не се чете от Мечо/Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдин път се живей ... /тая констатация да не се чете от Мечо/
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете бе алооооо .....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеназдраве и от мен Тони-ти продължаваш да празнуваш рождения ден гледам(честито и от мен на патерици)... да се надяваме фармите да продължат възходящя тренд иначе ме е яд,че не успях да си взема инсчета на 1.14 бях си сложил оферта...ама не било писано тогава...
наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
наздраве градски!(честито и от мен на патерици)... да се надяваме фармите да продължат възходящя тренд иначе ме е яд,че не успях да си взема инсчета на 1.14 бях си сложил оферта...ама не било писано тогава...
Коментар
Коментар