Първоначално изпратено от katilarium
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНачи, само си гледал, викаш!?
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеШъ съ справя.Аз номера на китайката съм го гледАл сто пъти.Мисълтъ ми беше, к'во трябва да ти донесе, който и да е било, за да сИпеш едно високо алкохолно питие .... че ниско алкохолните не ми понасят ....!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНи съ заяждай! За това плаване още не съм му казала какво да ми донесе.
Да не му река, че се отказвам в твоя полза и да му намекна да ти докара някоя китайка, че тогава да видим ... аха, дали ще се прежалишLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеA за високоалкохолни питиета какво трябва да ти се носи?! За това плаване още не съм му казала какво да ми донесе.
Да не му река, че се отказвам в твоя полза и да му намекна да ти докара някоя китайка, че тогава да видим ... аха, дали ще се прежалишПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗа Мечо - може. Щот ми носи цветни камъчета и разни други неща от вояжите.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКо.....?Нйе..
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСлабоалкохолно питие.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКо туй?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАха, как ли пък не. Ще си давам от пиенето и то на фотоапарата.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМай като пиеш и на фотоапарата даваш.. Ще си давам от пиенето и то на фотоапарата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМалко ти е пиенето, щом взе да мяташ лозунги.
Наздраве!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар