Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете едно двойно, че на Анчелоти балерините ми скапаха вечерта .... баси извратеняците .....
Ай наздравичка ...
9 и двайсе е, ама ш си отвора една загорска ...
...
Добро утро де ..Last edited by chronos; 30.04.2014, 14:56.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБъчвето си е баш барик. За вместимостта на чашата - нямам информация.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧашата ли е голема, бъчвето ли е малко ......
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМалко ти е пиенето, щом взе да мяташ лозунги.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧрез постоянство към прогрес
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе може да се отрече, че проявява завидно постоянствоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТя тази твоя "нимфоманска" душа, насищане няма......
Сипи та сипи.....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТя тази твоя "нимфоманска" душа, насищане няма......
Сипи та сипи.....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете че ми изгоре душата....
Сипи та сипи.....
Коментар
Коментар