IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Къф е тоз артефакт, Мечо!?.
    Наздраве!
    Може ли аз....
    Биков го няма...
    Преди 40г пуснаха една напитка от алтайските планини - чудото на изтока....
    Връща младостта и конкурира кока-колата....В началото беще много готина но след година не се пиеше....

Наздраве за вечно младите....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Къф е тоз артефакт, Мечо!?.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Снощи берях душа след дългият и тежък преход и психологическата бариера, която ми се наложи да преодолея след като видях " Хей поле широко ..."

Наздраве!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от шапка невидимка Разгледай мнение
          А Добро утро на фсинца Ви!
          Малииий, този е одрал кожата на моя котак

Коментар

• А Добро утро на фсинца Ви!

Коментар

• какво става, опразнихме кръчмата, никой не пие ?
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                Чака Нова година
                Ъъъъ .... снощи що не изяви желание .... тъкмо на лафмоабет покрай фонтаня на прохлада
                Снощи берях душа след дългият и тежък преход и психологическата бариера, която ми се наложи да преодолея след като видях " Хей поле широко ..."

Наздраве!
                Мечо

Коментар

Ко речи!? У Чужденеция не познават алкохола, бре.

П.П. И къде ми е мелбата!?
                  Чака Нова година
                  Ъъъъ .... снощи що не изяви желание .... тъкмо на лафмоабет покрай фонтаня на прохлада
                  Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Прав си Катиле!

3 тона кайсии "момите с иглите" (5 на брой ) ги обезкостяват за около 12 часа."Учените с умът" се включват след първа преварка......
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Глей го ся ..... е как можа да пропуснеш най-важното - "кат алкохолици"

Наздраве!
                      Ко речи!? У Чужденеция не познават алкохола, бре.

П.П. И къде ми е мелбата!?
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        В махалата от години си имаме натрапници семейство цигани-бостанджии от Чужденеция .Държат незаконно две кьошета и продават дините и после тиквите, 2 пъти по-скъпо от кварталната бакалийка

Тая година ги удави дъжда,а сега ги мори слънцето и като знам колко са се хеджирали нищо чудно да си останат с едното дремане ....20 тона стока не е мръднала откъм продан от юни насам!

Мисълта ми е,че по Добруджа са кат аджамии,кат мързеливи! Щото и аз съм с пресъхнал корен и имам некви вчепетления

http://www.youtube.com/watch?v=fMPj8c676po
                        Глей го ся ..... е как можа да пропуснеш най-важното - "кат алкохолици"

Наздраве!
                        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• В махалата от години си имаме натрапници семейство цигани-бостанджии от Чужденеция .Държат незаконно две кьошета и продават дините и после тиквите, 2 пъти по-скъпо от кварталната бакалийка

Тая година ги удави дъжда,а сега ги мори слънцето и като знам колко са се хеджирали нищо чудно да си останат с едното дремане ....20 тона стока не е мръднала откъм продан от юни насам!

Мисълта ми е,че по Добруджа са кат аджамии,кат мързеливи! Щото и аз съм с пресъхнал корен и имам некви вчепетления

http://www.youtube.com/watch?v=fMPj8c676po
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Наздраве !
                            Честито на именниците !
                            Да са живи и здрави !
                            Пийнах два- три коктейла за тяхно здраве и ми е гот....Само мисълта, че Тнм се мъчи на нивата с голямата мотика ми разваля рахатлъка...
                            Гледай си рахатлъка, tnm няма как да се мъчи на полето. Дори напротив - току - що се подхлъзна на кубче лед, но танца ще го пропусне
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Наздраве !
                              Честито на именниците !
                              Да са живи и здрави !
                              Пийнах два- три коктейла за тяхно здраве и ми е гот....Само мисълта, че Тнм се мъчи на нивата с голямата мотика ми разваля рахатлъка...

Коментар

Добро утро

Чичо,не мой тей да тормозиш ръководните кадри Е,при нас единият кандидат ние не го харесахме,а другият - той не ни хареса ..... сега сме на автопилот и така и няма мераклии за началници

Наздраве!
                                Ша види той един тормоз, ама на плажа...
                                За целта обаче, трябва да добие текезесарски тен и да си купи вестник Дума.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X