IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	images (21).jpeg
Views:	1
Size:	7.2 КБ
ID:	3690360 Добро утро !

https://m.youtube.com/watch?v=B4GnUe...h9UxJMgB9Q2VfJ

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Нищо не отбираш от чаровници. Щот слугуваш на таковата, стереотипи
      Наздраве!
      Ти мен ме не учи. Щото сред ония чорлавите има една Медуза, дето по-добре да не я срещаш. И други разни екстремистки. Пък аз поолегнах, за да мога да изтърпя некоя красавица като оная от 8 !/2. Тя е за младежи, не е за млади по дух носталгици. Здраве да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

БАУ !

Чудя се , колко ли си закостенял и ослепял , та след толко години съжителство с мен , в МОЯТ ъгъл , още не си разбрал , че аз модни тенденции не следвам ! Създавам ги !

ПП. Беше прост миньовър с метлата , та Евго да си почине малко от съвети и да не вземе се обърка да влезе тук и да се отчае . Па да ми тежи и на съвестта .

https://m.youtube.com/watch?v=EbNu7StZg7U

Пп. И остарял , забравих
        Именно! Тамън реших, че създаваш модната тенденция "Дами Петдесетдневки", ти взе, та се дръпна. Пробвай пак. Помагачи ще се намерят. Едно Чиче вече дебне, дали некоя нема го потърси за съвет как се правят 2х30.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Kолко, колко...?

Ако са 5-6 х 20 пробвай и хич не се притеснявай, че ще прекалиш.....Мое пък да се възползваме....

пп Както подчерта Тарантул - за нищо не ставам....Напълно се вписвам ( според него, дъртия столетник ) в приказката - Надай се момко, на пияна девица...

Наздраве !
          Бъди благодарен, че ти права пълна маскировка. Може пък некоя по-неопитна се върже и да дотърчи с подлога да помага на немощното старче. Де късмет, де!

Коментар

• Наздраве ..... на който е жаден

Click image for larger version

Name:	11111.jpg
Views:	1
Size:	16.6 КБ
ID:	3689738

Леля, чакам те ... да си говорим за туй онуй

Коментар

Чудех се дали да не почна с едно по 20 , като представител на по-нежната част от човечеството , ама с тия скоросмъртници , май ще се окаже , че и повече мога да нося . Ще пробвам !

Извинявай , понякога не се усещам , като прекаля Наздраве !
              Kолко, колко...?

Ако са 5-6 х 20 пробвай и хич не се притеснявай, че ще прекалиш.....Мое пък да се възползваме....

пп Както подчерта Тарантул - за нищо не ставам....Напълно се вписвам ( според него, дъртия столетник ) в приказката - Надай се момко, на пияна девица...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Много рано, ма лельо. Пак ли ще прескачаш до Везувий да фърляш съчки вътре? Ма, някои като почнене от студентския празник и не може се спрете до Петльовден. Айде и ти да си здрава след петдесет дена запивка!
                БАУ !

Чудя се , колко ли си закостенял и ослепял , та след толко години съжителство с мен , в МОЯТ ъгъл , още не си разбрал , че аз модни тенденции не следвам ! Създавам ги !

ПП. Беше прост миньовър с метлата , та Евго да си почине малко от съвети и да не вземе се обърка да влезе тук и да се отчае . Па да ми тежи и на съвестта .

https://m.youtube.com/watch?v=EbNu7StZg7U

Пп. И остарял , забравих

Коментар

Пррррооотестирам! Барем се срешете. Здраве да е!
                  Нищо не отбираш от чаровници. Щот слугуваш на таковата, стереотипи
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

По странна е заблудата, която съм създал около собствената си персона ...
                    Първо - "като стар" ....За мъжа е важно дали си може ( да копа лозето, разбира се ), а годините кой, кой ги брои....
                    Второ - "пияч"...Аз съм известен със своята поносимост към пиенето - 25 гр е мярката...Ако се мине х2 или не дай се Боже х3, след това има седмично страдание....
                    Ноооо, Лелче ! Напълно съм съгласен с тебе - важното е да е пивка, а не дали е млада или стара....Чекай ся..тва за жена или за ракия се отнася....Се едно - все скоросмъртници !

пп Пробвай де !!!
                    Че си стар, стар си, че не си пияч, не си, ама явно и женкар не си, щом за скоросмъртници говориш. По всичко личи, че си от трезвениците.

Коментар

Топли , светли и весели празници на всички !
                      Да сте здрави и наздраве !
                      Много рано, ма лельо. Пак ли ще прескачаш до Везувий да фърляш съчки вътре? Ма, някои като почнене от студентския празник и не може се спрете до Петльовден. Айде и ти да си здрава след петдесет дена запивка!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тцъ! От хабитата ни се полага само нещо ниско и дебело. И чорлаво.
                        Наздраве!
                        Пррррооотестирам! Барем се срешете. Здраве да е!

Коментар

Имам лоши спомени от първата ми млада ракия. Кака по-добре да я даде да поотлежи при нас. Както е известно, при отлежаването неминуемо се губи част от отлежаващото. Няма норми за тая работа. А пък за да върнем останалото, Кака ще трябва си го откупи с неколко млади, бели съгражданки. Тънки и височки.
                          Тцъ! От хабитата ти се полага само нещо ниско и дебело. И чорлаво.
                          Наздраве!
                          Last edited by tnm; 09.12.2020, 21:18.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Топли , светли и весели празници на всички !
                            Да сте здрави и наздраве !

Коментар

Първо - "като стар" ....За мъжа е важно дали си може ( да копа лозето, разбира се ), а годините кой, кой ги брои....
                              Второ - "пияч"...Аз съм известен със своята поносимост към пиенето - 25 гр е мярката...Ако се мине х2 или не дай се Боже х3, след това има седмично страдание....
                              Ноооо, Лелче ! Напълно съм съгласен с тебе - важното е да е пивка, а не дали е млада или стара....Чекай ся..тва за жена или за ракия се отнася....Се едно - все скоросмъртници !

пп Пробвай де !!!
                              Чудех се дали да не почна с едно по 20 , като представител на по-нежната част от човечеството , ама с тия скоросмъртници , май ще се окаже , че и повече мога да нося . Ще пробвам !

Извинявай , понякога не се усещам , като прекаля Наздраве !

Коментар

Като за стар пияч е странно изказването ти.
                                За ракията , най важно е дали е пивка , а не стара или млада е .
                                Амбицира ме да дегустирам .

пп Пробвай де !!!

Коментар

Working...
                                X