Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Нищо не отбираш от чаровници. Щот слугуваш на таковата, стереотипи
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
БАУ !
Чудя се , колко ли си закостенял и ослепял , та след толко години съжителство с мен , в МОЯТ ъгъл, още не си разбрал , че аз модни тенденции не следвам ! Създавам ги !
ПП. Беше прост миньовър с метлата , та Евго да си почине малко от съвети и да не вземе се обърка да влезе тук и да се отчае . Па да ми тежи и на съвестта .
https://m.youtube.com/watch?v=EbNu7StZg7U
Пп. И остарял , забравих
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Kолко, колко...?
Ако са 5-6 х 20 пробвай и хич не се притеснявай, че ще прекалиш.....Мое пък да се възползваме....
пп Както подчерта Тарантул - за нищо не ставам....Напълно се вписвам ( според него, дъртия столетник ) в приказката - Надай се момко,на пияна девица...
Наздраве !
Коментар
-
Чудех се дали да не почна с едно по 20 , като представител на по-нежната част от човечеството , ама с тия скоросмъртници , май ще се окаже , че и повече мога да нося . Ще пробвам !
Извинявай , понякога не се усещам , като прекаляНаздраве !
Ако са 5-6 х 20 пробвай и хич не се притеснявай, че ще прекалиш.....Мое пък да се възползваме....
пп Както подчерта Тарантул - за нищо не ставам....Напълно се вписвам ( според него, дъртия столетник ) в приказката - Надай се момко,на пияна девица...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Много рано, ма лельо. Пак ли ще прескачаш до Везувий да фърляш съчки вътре? Ма, някои като почнене от студентския празник и не може се спрете до Петльовден. Айде и ти да си здрава след петдесет дена запивка!
Чудя се , колко ли си закостенял и ослепял , та след толко години съжителство с мен , в МОЯТ ъгъл, още не си разбрал , че аз модни тенденции не следвам ! Създавам ги !
ПП. Беше прост миньовър с метлата , та Евго да си почине малко от съвети и да не вземе се обърка да влезе тук и да се отчае . Па да ми тежи и на съвестта .
https://m.youtube.com/watch?v=EbNu7StZg7U
Пп. И остарял , забравих
Коментар
-
Пррррооотестирам! Барем се срешете. Здраве да е!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
По странна е заблудата, която съм създал около собствената си персона ...
Първо - "като стар" ....За мъжа е важно дали си може ( да копа лозето, разбира се ), а годините кой, кой ги брои....
Второ - "пияч"...Аз съм известен със своята поносимост към пиенето - 25 гр е мярката...Ако се мине х2 или не дай се Боже х3, след това има седмично страдание....
Ноооо, Лелче ! Напълно съм съгласен с тебе - важното е да е пивка, а не дали е млада или стара....Чекай ся..тва за жена или за ракия се отнася....Се едно - все скоросмъртници!
пп Пробвай де !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеТопли , светли и весели празници на всички !
Да сте здрави и наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ! От хабитата ни се полага само нещо ниско и дебело. И чорлаво.
Наздраве!
Коментар
-
Имам лоши спомени от първата ми млада ракия. Кака по-добре да я даде да поотлежи при нас. Както е известно, при отлежаването неминуемо се губи част от отлежаващото. Няма норми за тая работа. А пък за да върнем останалото, Кака ще трябва си го откупи с неколко млади, бели съгражданки. Тънки и височки.
Наздраве!Last edited by tnm; 09.12.2020, 21:18.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
По странна е заблудата, която съм създал около собствената си персона ...
Първо - "като стар" ....За мъжа е важно дали си може ( да копа лозето, разбира се ), а годините кой, кой ги брои....
Второ - "пияч"...Аз съм известен със своята поносимост към пиенето - 25 гр е мярката...Ако се мине х2 или не дай се Боже х3, след това има седмично страдание....
Ноооо, Лелче ! Напълно съм съгласен с тебе - важното е да е пивка, а не дали е млада или стара....Чекай ся..тва за жена или за ракия се отнася....Се едно - все скоросмъртници!
пп Пробвай де !!!
Извинявай , понякога не се усещам , като прекаляНаздраве !
Коментар
-
Като за стар пияч е странно изказването ти.
За ракията , най важно е дали е пивка , а не стара или млада е .
Амбицира ме да дегустирам .
пп Пробвай де !!!
- 1 like
Коментар
Коментар