Гледате ли Фермата - 3 часа висят инатливи БЪЛГАРИ на греда. Няма такива способни хора в ЦЯЛ свят
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Именно! Тамън реших, че създаваш модната тенденция "Дами Петдесетдневки", ти взе, та се дръпна. Пробвай пак. Помагачи ще се намерят. Едно Чиче вече дебне, дали некоя нема го потърси за съвет как се правят 2х30.
Наздраве , Кръчма !
https://m.youtube.com/watch?v=xRQXIQ6WZDQ
Ей и тая пробва , па кат се преби стана и пак . Па и жури си има
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Нищо не отбираш от чаровници. Щот слугуваш на таковата, стереотипи
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
БАУ !
Чудя се , колко ли си закостенял и ослепял , та след толко години съжителство с мен , в МОЯТ ъгъл, още не си разбрал , че аз модни тенденции не следвам ! Създавам ги !
ПП. Беше прост миньовър с метлата , та Евго да си почине малко от съвети и да не вземе се обърка да влезе тук и да се отчае . Па да ми тежи и на съвестта .
https://m.youtube.com/watch?v=EbNu7StZg7U
Пп. И остарял , забравих
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Kолко, колко...?
Ако са 5-6 х 20 пробвай и хич не се притеснявай, че ще прекалиш.....Мое пък да се възползваме....
пп Както подчерта Тарантул - за нищо не ставам....Напълно се вписвам ( според него, дъртия столетник ) в приказката - Надай се момко,на пияна девица...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Чудех се дали да не почна с едно по 20 , като представител на по-нежната част от човечеството , ама с тия скоросмъртници , май ще се окаже , че и повече мога да нося . Ще пробвам !
Извинявай , понякога не се усещам , като прекаляНаздраве !
Ако са 5-6 х 20 пробвай и хич не се притеснявай, че ще прекалиш.....Мое пък да се възползваме....
пп Както подчерта Тарантул - за нищо не ставам....Напълно се вписвам ( според него, дъртия столетник ) в приказката - Надай се момко,на пияна девица...
Наздраве !
Коментар
-
Много рано, ма лельо. Пак ли ще прескачаш до Везувий да фърляш съчки вътре? Ма, някои като почнене от студентския празник и не може се спрете до Петльовден. Айде и ти да си здрава след петдесет дена запивка!
Чудя се , колко ли си закостенял и ослепял , та след толко години съжителство с мен , в МОЯТ ъгъл, още не си разбрал , че аз модни тенденции не следвам ! Създавам ги !
ПП. Беше прост миньовър с метлата , та Евго да си почине малко от съвети и да не вземе се обърка да влезе тук и да се отчае . Па да ми тежи и на съвестта .
https://m.youtube.com/watch?v=EbNu7StZg7U
Пп. И остарял , забравих
Коментар
-
Пррррооотестирам! Барем се срешете. Здраве да е!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
По странна е заблудата, която съм създал около собствената си персона ...
Първо - "като стар" ....За мъжа е важно дали си може ( да копа лозето, разбира се ), а годините кой, кой ги брои....
Второ - "пияч"...Аз съм известен със своята поносимост към пиенето - 25 гр е мярката...Ако се мине х2 или не дай се Боже х3, след това има седмично страдание....
Ноооо, Лелче ! Напълно съм съгласен с тебе - важното е да е пивка, а не дали е млада или стара....Чекай ся..тва за жена или за ракия се отнася....Се едно - все скоросмъртници!
пп Пробвай де !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеТопли , светли и весели празници на всички !
Да сте здрави и наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ! От хабитата ни се полага само нещо ниско и дебело. И чорлаво.
Наздраве!
Коментар
-
Имам лоши спомени от първата ми млада ракия. Кака по-добре да я даде да поотлежи при нас. Както е известно, при отлежаването неминуемо се губи част от отлежаващото. Няма норми за тая работа. А пък за да върнем останалото, Кака ще трябва си го откупи с неколко млади, бели съгражданки. Тънки и височки.
Наздраве!Last edited by tnm; 09.12.2020, 20:18.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар