Аз съм само минаващ оттука. За подобряване на настроението. Тая тема най-ведра и спокойна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНа стар вълк - младо агънце, нали така беше приказката ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеhttp://www.banker.bg/sudbi/read/grig...kol-shercinger
Да пийнеме за здравето на Гришо.Може да не му върви играта ама какво забивки прави, нема грешка .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе знам...не съм видял...чувал съм....
"Злото никога не спяло"...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНа стар вълк - младо агънце, нали така беше приказката ?!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНека,нека .... аз съм държелив ....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСънливо ни е ...
Наздраве!
"Злото никога не спяло"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеХапнах, пийнах, сега и едно раче за десерт, ако може.....
Наздраве !
пп Много сте се умълчали....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
http://www.banker.bg/sudbi/read/grig...kol-shercinger
Да пийнеме за здравето на Гришо.Може да не му върви играта ама какво забивки прави, нема грешка .....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеРаче осмокраче Греъме, иска да те ощипеЕ тогава ще видиш какво е това - "Сипете, че ми изгоре душата" ...
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ тогава ще видиш какво е това - "Сипете, че ми изгоре душата" ...
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар