Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Ако може пълна чаша с тройна комбинация ( мента, глог, валериана.....), че днес направо съм бесен............................................. .................................................. .........
П.П. Ментата ясно - листа, валерианата - то се знае, че е корени
За глогът обаче, ще трябва да поясниш - цвят, листа или плод да ти сложим у отварата!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Ако може пълна чаша с тройна комбинация ( мента, глог, валериана.....), че днес направо съм бесен............................................. .................................................. .........
Коментар
-
Я да ви подправя кафенцето с малко сутрешна музика:
https://www.youtube.com/watch?v=RcX1...Ydr7D9SHKcM7JH
https://www.youtube.com/watch?v=lrfhf1Gv4Tw
https://www.youtube.com/watch?v=TLbY...3yHp5t-juxvq3c
Пък като се оправи темата за музиката, ще пусна там като обеден репертоар.Last edited by Trakatrak'; 20.11.2015, 09:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеДобро да е, и денят също!
Тероризъм, макар и виртуален удари и по форума, но това не трябва да е пречка за добро настроение.
Нека повдигнем и поддържаме периодично любимите теми - кой които има, отгоре и да игнорираме тази простотия, поне докато модераторите се размърдат
Хубав ден, и наздраве!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро.
Голяма мъгла сабалям,не мога да открия кръчмата!
Мечо
Коментар
-
Добро да е, и денят също!
Тероризъм, макар и виртуален удари и по форума, но това не трябва да е пречка за добро настроение.
Нека повдигнем и поддържаме периодично любимите теми - кой които има, отгоре и да игнорираме тази простотия, поне докато модераторите се размърдат
Хубав ден, и наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака си е рибо....
Човек само яденето, пийването и третото ще му остане като спомен в този живот......
За жалост, за третото се осъзнах много късно и то като съм пийнал и хапнал...
като сега....
пп Само трябва да се внимава "ВРАГЪТ", да не те види много засмян пред компа.......
-Да си ----,да не си спал!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение...червата скрибуцат!!!В долапа се валят огризгани късчета хляб!!!Питам се,защо ли живея,ебал съм му мамата аз на тоя живот!!!
Човек само яденето, пийването и третото ще му остане като спомен в този живот......
За жалост, за третото се осъзнах много късно и то като съм пийнал и хапнал...
като сега....
пп Само трябва да се внимава "ВРАГЪТ", да не те види много засмян пред компа.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНачи ...... така да се каже ..... гладен съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеХубаво е да.
Ама гледам и кухнята отворила-сакам скара -прасешки уши на скара ако може
Ако не може,мешана поне,ох и литър червено вино.
пп Да не би да си имал камъняци в бъбреците и да си бил на диета ?...
Наздраве !
Коментар
Коментар