If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хубавият оцет е по-скъп от виното....
Ще сложиш в една тенджера 2 лъжици захар да се карамелизират, ще налееш 2 л оцет, да ври 15мин като добавиш стеблата на магданоза и копъра ( може и семе).
Като изключиш котлона - 1с л. соев сос. Прецеждаш и нареждаш бутилките. По твой избор можеш да добавиш - крака от стоножка, зъби от пепелянка и крила от прилеп.....
То с оцет наздравица не се вдига, но....
Наздраве !
А няколко капки пролети от мен сълзи дали няма да свършат същата работа /щото не ходи да се изплюя/!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
На тати виното е перфектно, това от Чужденеция - пълен провал
Подметнах на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, че ми е осигурил класен винен оцет за близките 5 години, той взе, че се засегна. Мъже - не разбират от похвала
Наздраве!
Така си е....
Хубавият оцет е по-скъп от виното....
Ще сложиш в една тенджера 2 лъжици захар да се карамелизират, ще налееш 2 л оцет, да ври 15мин като добавиш стеблата на магданоза и копъра ( може и семе).
Като изключиш котлона - 1с л. соев сос. Прецеждаш и нареждаш бутилките.
По твой избор можеш да добавиш - крака от стоножка, зъби от пепелянка и крила от прилеп.....
То с оцет наздравица не се вдига, но....
Наздраве !
Пиенето виртуално, болежките реални.....
Таз година никой не ( про)дава вино..Явно на всички е хубаво и се скрънзят...
Поръчал съм на двама по 5 л и тази седмица ще има...
А дано, но надали.....
Наздраве !
На тати виното е перфектно, това от Чужденеция - пълен провал
Подметнах на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, че ми е осигурил класен винен оцет за близките 5 години, той взе, че се засегна.
Мъже - не разбират от похвала
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Нали съм ти наляла чаша греяно вино!? Пий ..., ако не мине - повтори. И така до крайно излекуване
Наздраве!
Пиенето виртуално, болежките реални.....
Таз година никой не ( про)дава вино..Явно на всички е хубаво и се скрънзят...
Поръчал съм на двама по 5 л и тази седмица ще има...
А дано, но надали.....
Наздраве !
Я да ви пусна малко ток, къде 1944 волта. Разссъъъъннвааайте сеее! https://www.youtube.com/watch?v=iDlKEWY450o
На тая песен участвах в експозиция на националния стадион "Васил Левски" при откриване на Спартакиада 1979. За разучаването й бяхме към месец на лагер в Китен. Скъпи спомени за запивки, мамби и пургатив.
Коментар