IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Един "Капитан Морган", моля .....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Как можа да го напишеш....
      Аз не съм такъв човек......
      Дрът съм да тръшкам която и да е било по треволяците.

пп А за пушка в твоите ръце ич и не бях се замислял.....
      Чиче, чиче, много са изложи. Стар бил? И да си стар не си признавай, че шти спрат пиенето.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Няма така опасност. Най-много да имам синьо рамо няколко дни, ама то е от заплес
        Наздраве!

П.П. Температурите скочиха и твоите фантазии литнаха. Малееей.

Как можа да го напишеш....
        Аз не съм такъв човек......
        Дрът съм да тръшкам която и да е било по треволяците.

пп А за пушка в твоите ръце ич и не бях се замислял.....

Коментар

Така трябва да е при ловците - нисък център на тежестта ..Като гръмне пушкалото да не те гътне по гръб....
          Няма така опасност. Най-много да имам синьо рамо няколко дни, ама то е от заплес
          Наздраве!

П.П. Температурите скочиха и твоите фантазии литнаха. Малееей.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Язе, таквизи зевзеци като теб ги питам, така като ми гледат посоката на китката, дето съм я забучила зад лявото си ухо, дали ме интересува наклона на някои техни анатомии

Наздраве!

П.П. Поради некои изкривявания във възпитанието, пък и в образованието, моите слабости не са свързани с хабитуса
            Рекох аз, че ще извадиш сатъря и е го на. Черпавам те една бистра водица ладна, че да изтриеш срама от челото за ексовете и шотовете. Да тий сладка водата, ама не щото си препила, де.
            Attached Files
            Last edited by Trakatrak'; 15.02.2016, 19:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
              Не си ме разбрала. Колкото и импозантно да изглежда дамата, аз си имам дежурни номера, щото жените си имат вечни слабости, дори уверени да са. Само твърди пияндета като теб ми се изплъзват, щото от ексове и шотове немат време да обърнат внимание на закачките, ми само хъмтят "Хмъ, тоя ли ще би брои кичурите? То аз не моа ги преброя." Наздраве на всички такива непробиваеми матрони.
              Язе, таквизи зевзеци като теб ги питам, така като ми гледат посоката на китката, дето съм я забучила зад лявото си ухо, дали ме интересува наклона на някои техни анатомии

Наздраве!

П.П. Поради некои изкривявания във възпитанието, пък и в образованието, моите слабости не са свързани с хабитуса
              Мечо

Коментар

Така трябва да е при ловците - нисък център на тежестта ..Като гръмне пушкалото да не те гътне по гръб....
                Ма според мен на лов тя само заляга, така че нема опасност я отнесе двуцевката. или Карабина май беше, а? Интересно, дали уцелва нещо и после мое ли го сготви или го дава на местната механа.

Коментар

Ми, щото все попадаш на неуверени в собствените си способности дами
                  Ето, аз например нямам никакви притеснения, понеже знам, че изглеждам зашеметяващо
                  Попрехвърлила съм петдесетте /ама не ми личи/, тежа само 70 кила, но в замяна на това съм висока 155 см /по-лесна за прескачане, отколкото за заобикаляне/, къса черна коса, очи с цвят на маслина, тъмен тен на кожата и изящни крака, досущ като на римски легионер - пехотинец. Обаче, нямам дъщеря. Жалко
                  Наздраве!
                  Не си ме разбрала. Колкото и импозантно да изглежда дамата, аз си имам дежурни номера, щото жените си имат вечни слабости, дори уверени да са. Само твърди пияндета като теб ми се изплъзват, щото от ексове и шотове немат време да обърнат внимание на закачките, ми само хъмтят "Хмъ, тоя ли ще би брои кичурите? То аз не моа ги преброя." Наздраве на всички такива непробиваеми матрони.

Коментар

Ето, аз например нямам никакви притеснения, понеже знам, че изглеждам зашеметяващо
                    Попрехвърлила съм петдесетте /ама не ми личи/, тежа само 70 кила, но в замяна на това съм висока 155 см /по-лесна за прескачане, отколкото за заобикаляне/, къса черна коса, очи с цвят на маслина, тъмен тен на кожата и изящни крака, досущ като на римски легионер - пехотинец. Обаче, нямам дъщеря. Жалко
                    Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                      Писах ти аз, че си в напреднала възраст, ама ти се дърпаш. Искаш в 60-те при рока. Така като гледам, трябва да си отрасла с "Лили Марлен" и "Молдованка". При тази констатиция сигурно си точиш вече сатъра. Уа..
                      П.п. Любимите ми бъзици с дамите са възрастта им, килограмите им, прическите им и ... дъщерите им. Действа безотказно.
                      Наздраве!
                      Last edited by tnm; 15.02.2016, 13:11.
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Не е ли рано за лозята? Вярно, че утре е ТрифУн (както е по-известен), но там се зарязва за адет, по една лозичка и толкова, доколкото имам спомени, като съм ходил по подобни събития - много весело време, страхотни спомени имам, особено от една печена сланинка и суджуци на жар. Ех.....
                        Наздраве за утре, но да не забравяме да се насладим и на днес
                        Затопли се земята, та май му е време в някои по-топли райони. Само да не се изметне работата и да не нахлуе некой арктически циклон. Да чукам на глава!

Коментар

Решила съм да си ремонтирам биологичния часовник или ако не подлежи на ремонт - да го сменя.
                          Не може да ми звънка в събота и неделя у 06:00
                          Вярно, че се насладих на изгрева, докато си пиех кафето. Видях, как мрака отстъпваше, подбрал със себе си печалната луна и чезнещите звезди и как небето се покри с дрипави облаци, обагрени в златисто червено от припламващите лъчи на слънцето ...
                          Ама ..., наместо да се взирам в тез гледки, можех да си поспя
                          Наздраве!
                          Писах ти аз, че си в напреднала възраст, ама ти се дърпаш. Искаш в 60-те при рока. Така като гледам, трябва да си отрасла с "Лили Марлен" и "Молдованка". При тази констатиция сигурно си точиш вече сатъра. Уа..
                          П.п. Любимите ми бъзици с дамите са възрастта им, килограмите им, прическите им и ... дъщерите им. Действа безотказно.

Коментар

• Трезнейте души впиянчени!
                            Attached Files

Коментар

• Добро утро !

Кво става в кръчмата - всички ли са махмурлии от любов...?

При мен социализЪма се върнА.( не че ме е напускал ).....Работа от тъмно до тъмно на вилата и днес почивка....Ще гледам в омразната на Кръчмата сряда, пак да забегна, за да отмарям и в четвъртък.....

Приятен ден !

Коментар

• днес не можах да отида до виличката да зарежа ,че много валя нощес,а Жип не съм купил още,но,честит да е празника на всички,кой каквото иска да празнува

според една статистика в БГ 71% празнували трифон зарезан

Има Българи още в тая държавичка ей

Наздраве!
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X