If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То убаво, даже прекрасно....но с тая моя дископатия, гадния плекст,,раменни болки и разни други леки оплаквания по костно - двигателния апарат съм
непригоден за тръшкане....
Ако си с плексит, половин човек. А дископатията се оправя с бурно диско. Поне докато не се обади пак.
С годините нещата претърпяха развитие, така да се каже, в добра посока. Не се коси, няма ти да тръшкаш. Теб ще те тръшкат
Наздраве!
То убаво, даже прекрасно....но с тая моя дископатия, гадния плекст,,раменни болки и разни други леки оплаквания по костно - двигателния апарат съм
непригоден за тръшкане....
Не обичам да стрелям по животни. Харесва ми да ги гледам през оптиката.
А за готвенето - не мога да готвя само това ястие, което не съм го яла Правя супа от фазан, предястие от пъдпъдък в патладжан, печена патица, пълнена с ориз и горска манатарка, задушен врат от лопатарка и друсан кебап от дива свиня и каквито други вариации с дивеч и не само
Наздраве!
П.П. От мен дивеча и приготвянето му, от теб салатите, ракията и виното!
А за готвенето - не мога да готвя само това ястие, което не съм го яла
Правя супа от фазан, предястие от пъдпъдък в патладжан, печена патица, пълнена с ориз и горска манатарка, задушен врат от лопатарка и друсан кебап от дива свиня и каквито други вариации с дивеч и не само
Наздраве!
Не хуманистка, а фаунистка. Жали тварите, пък ходи с пушка в ръка за авторитет. Вино не правя. Ракийка и салатка. Може и да похапна дивеч некой ден, ти проверим уменията, но предпочитам питомното. А ти гони дивото.
Ма според мен на лов тя само заляга, така че нема опасност я отнесе двуцевката. или Карабина май беше, а? Интересно, дали уцелва нещо и после мое ли го сготви или го дава на местната механа.
А за готвенето - не мога да готвя само това ястие, което не съм го яла
Правя супа от фазан, предястие от пъдпъдък в патладжан, печена патица, пълнена с ориз и горска манатарка, задушен врат от лопатарка и друсан кебап от дива свиня и каквито други вариации с дивеч и не само
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар