If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И нека има все по-малко самотни хора! Дано всеки намери онова нещо което го прави истински щастлив, и поне един човек който го подкрепя, обича и гледа в същата посока!
Приятелството, а и бракът е като партия игра на чист бридж.
Също като при играта трябва да се научиш да слушаш и да разбираш какво ти обявява човекът насреща, като съответно и ти намериш начин да направиш своите мисли и думи достъпни за него.
Когато той/тя е водещият играч, да даваш подкрепата си без условности, да си готов да жертваш най-силната си карта /правилото в бриджа е че третия набива и псува първия/, защото при успех победата е обща. Като и загубата
Наздраве!
П.П. Отдавна не ги бих слуша тези момчета
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
И нека има все по-малко самотни хора! Дано всеки намери онова нещо което го прави истински щастлив, и поне един човек който го подкрепя, обича и гледа в същата посока!
Я не се помайвай,ами утре рано ставане, ножиците и на лозето. Наесен да намериш 200 кила перла, или тамянка, или друго подобно грозденце, слагаш да втаса вариш и кво - след 20 и кусур годинки си готов за сватбата на двете сладурани!!!! Иху!
Мчи кЪ, утре идва свата и го натоварвам с тази благородна задача
Аз имам подобна благинка, оставена от дядо ми, която пийнах за моята сватба - така почетох и него, лека му пръст, голям човек беше...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не е ли рано за лозята? Вярно, че утре е ТрифУн (както е по-известен), но там се зарязва за адет, по една лозичка и толкова, доколкото имам спомени, като съм ходил по подобни събития - много весело време, страхотни спомени имам, особено от една печена сланинка и суджуци на жар. Ех.....
Наздраве за утре, но да не забравяме да се насладим и на днес
Я не се помайвай,ами утре рано ставане, ножиците и на лозето. Наесен да намериш 200 кила перла, или тамянка, или друго подобно грозденце, слагаш да втаса вариш и кво - след 20 и кусур годинки си готов за сватбата на двете сладурани!!!! Иху!
Кев(Ф), дедо го знае тоа виц за скайпо, но е готино. Та за песньовката - обичам да радвам съседите, имам едно ретро усилвателче, пускам разни частушки - Цепелини, Маневри, Кидчета, Всекултури ит.н., ама само до 11 часа на волумето, след 11 идват да ми звънат. Потенциометърчето е от старите от 7 до 17 часа. Мисла да ги пробвам на 14 часа, ама ме е страх за артиените говорители.
А, обадиха ми, че нещо около неизплатени своевременно кинти от КТБ-то се размирисало... Глейте дедо как може да ви направи една реална кръчма след време....
Нещо за унилият северен вятър, който изморен от дългия път от Чужденеция до билото на Балканя, глухо почукваше в клоните на дъбовете и се откъсваше с въздишка от иглиците на боровете!?
Зимните утрини са притихнали, звуци почти няма
Асмичката и част от овошките ( по - ниските) ги дорязах миналата седмица.
Купих си нова ел резачка, че старата имаше нужда от заточване на веригата и смятам да я пробвам с дебелите клони.
Предвидливо няма да вземам мръвки и вино да не стане сакатлък.
Кофти дата за работа, но ще си пея песничката - .."това е най - щастливия ден, когато си далеч от мен...."
пп Когато варите пиле , може да пробвате с корички портокал ...Става божествен бульон.....
Коментар