IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Барбекю в центъра на София???? - Можееее
    Зарязахме
    Наздраве!

Коментар

• Здравейте хакционери на виртуалната кръчма !
      Ще излъжа ако кажа че имам с какво да кажа наздраве, затова съм пас ))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Честит празник и от мен!

И нека има все по-малко самотни хора! Дано всеки намери онова нещо което го прави истински щастлив, и поне един човек който го подкрепя, обича и гледа в същата посока!

https://www.youtube.com/watch?v=aBt8fN7mJNg

Приятелството, а и бракът е като партия игра на чист бридж.
        Също като при играта трябва да се научиш да слушаш и да разбираш какво ти обявява човекът насреща, като съответно и ти намериш начин да направиш своите мисли и думи достъпни за него.
        Когато той/тя е водещият играч, да даваш подкрепата си без условности, да си готов да жертваш най-силната си карта /правилото в бриджа е че третия набива и псува първия/, защото при успех победата е обща. Като и загубата

Наздраве!

П.П. Отдавна не ги бих слуша тези момчета
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Честит празник и от мен!

И нека има все по-малко самотни хора! Дано всеки намери онова нещо което го прави истински щастлив, и поне един човек който го подкрепя, обича и гледа в същата посока!

https://www.youtube.com/watch?v=aBt8fN7mJNg

Коментар

• Честит празник!
            И ... наздраве!
            Мечо

Коментар

• И във връзка с празника - Наздраве:
              Ако не можете да си намерите половинка за Свети Валентин, вземете си литър !!!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                Я не се помайвай,ами утре рано ставане, ножиците и на лозето. Наесен да намериш 200 кила перла, или тамянка, или друго подобно грозденце, слагаш да втаса вариш и кво - след 20 и кусур годинки си готов за сватбата на двете сладурани!!!! Иху!
                Мчи кЪ, утре идва свата и го натоварвам с тази благородна задача
                Аз имам подобна благинка, оставена от дядо ми, която пийнах за моята сватба - така почетох и него, лека му пръст, голям човек беше...
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Не е ли рано за лозята? Вярно, че утре е ТрифУн (както е по-известен), но там се зарязва за адет, по една лозичка и толкова, доколкото имам спомени, като съм ходил по подобни събития - много весело време, страхотни спомени имам, особено от една печена сланинка и суджуци на жар. Ех.....
                  Наздраве за утре, но да не забравяме да се насладим и на днес
                  Я не се помайвай,ами утре рано ставане, ножиците и на лозето. Наесен да намериш 200 кила перла, или тамянка, или друго подобно грозденце, слагаш да втаса вариш и кво - след 20 и кусур годинки си готов за сватбата на двете сладурани!!!! Иху!
                  И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение

https://www.youtube.com/watch?v=eELstk8eO_M

Беше 1988-ма...

Наздраве!
                    Кев(Ф), дедо го знае тоа виц за скайпо, но е готино. Та за песньовката - обичам да радвам съседите, имам едно ретро усилвателче, пускам разни частушки - Цепелини, Маневри, Кидчета, Всекултури ит.н., ама само до 11 часа на волумето, след 11 идват да ми звънат. Потенциометърчето е от старите от 7 до 17 часа. Мисла да ги пробвам на 14 часа, ама ме е страх за артиените говорители.
                    А, обадиха ми, че нещо около неизплатени своевременно кинти от КТБ-то се размирисало... Глейте дедо как може да ви направи една реална кръчма след време....
                    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Има и такива дни - всичко ти вранжево.....

пп Но поне в торта " Павлова", дето я ядох, нямаше портокал..
                      Last edited by 4i40; 13.02.2016, 13:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Споко ..., шъ ти мине
                        Даа, ама ще ми държи влага.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

пп Когато варите пиле , може да пробвате с корички портокал ...Става божествен бульон.....
                          Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Добро утро !

Приятен, ползотворен, пълноценен, приказен и портокален ден !

Наздраве !
                          https://www.youtube.com/watch?v=HeOG8i4Y1kE

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Шъ ма разчувстваш....
                            Споко ..., шъ ти мине
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Нещо за унилият северен вятър, който изморен от дългия път от Чужденеция до билото на Балканя, глухо почукваше в клоните на дъбовете и се откъсваше с въздишка от иглиците на боровете!?
                              Зимните утрини са притихнали, звуци почти няма

Шъ ма разчувстваш....

Коментар

• Асмичката и част от овошките ( по - ниските) ги дорязах миналата седмица.
                                Купих си нова ел резачка, че старата имаше нужда от заточване на веригата и смятам да я пробвам с дебелите клони.
                                Предвидливо няма да вземам мръвки и вино да не стане сакатлък.
                                Кофти дата за работа, но ще си пея песничката - .."това е най - щастливия ден, когато си далеч от мен...."

пп Когато варите пиле , може да пробвате с корички портокал ...Става божествен бульон.....

Коментар

Working...
                                X