IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Хмммм, да не си била със слушалките на айфона в ушите??? Даваш само картина, без звук.... Постарай се малко повече де... Знаем, че го можеш
    Нещо за унилият северен вятър, който изморен от дългия път от Чужденеция до билото на Балканя, глухо почукваше в клоните на дъбовете и се откъсваше с въздишка от иглиците на боровете!?
    Зимните утрини са притихнали, звуци почти няма
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Не е ли рано за лозята? Вярно, че утре е ТрифУн (както е по-известен), но там се зарязва за адет, по една лозичка и толкова, доколкото имам спомени, като съм ходил по подобни събития - много весело време, страхотни спомени имам, особено от една печена сланинка и суджуци на жар. Ех.....
      Наздраве за утре, но да не забравяме да се насладим и на днес
      Всичко зависи от дневните температурите. Доста дни се задържаха положителни.
      Преди две седмици по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието посети Чужденеция и участва в подрязването на овощната градина. Вегетацията беше тръгнала. Следващата седмица ще се режат лозята.
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Решила съм да си ремонтирам биологичния часовник или ако не подлежи на ремонт - да го сменя.
        Не може да ми звънка в събота и неделя у 06:00
        Вярно, че се насладих на изгрева, докато си пиех кафето. Видях, как мрака отстъпваше, подбрал със себе си печалната луна и чезнещите звезди и как небето се покри с дрипави облаци, обагрени в златисто червено от припламващите лъчи на слънцето ...
        Ама ..., наместо да се взирам в тез гледки, можех да си поспя
        Наздраве!
        Хмммм, да не си била със слушалките на айфона в ушите??? Даваш само картина, без звук.... Постарай се малко повече де... Знаем, че го можеш

Коментар

• Решила съм да си ремонтирам биологичния часовник или ако не подлежи на ремонт - да го сменя.
          Не може да ми звънка в събота и неделя у 06:00
          Вярно, че се насладих на изгрева, докато си пиех кафето. Видях, как мрака отстъпваше, подбрал със себе си печалната луна и чезнещите звезди и как небето се покри с дрипави облаци, обагрени в златисто червено от припламващите лъчи на слънцето ...
          Ама ..., наместо да се взирам в тез гледки, можех да си поспя
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Не е ли рано за лозята? Вярно, че утре е ТрифУн (както е по-известен), но там се зарязва за адет, по една лозичка и толкова, доколкото имам спомени, като съм ходил по подобни събития - много весело време, страхотни спомени имам, особено от една печена сланинка и суджуци на жар. Ех.....
            Ами, май не е. Не му разбирам много, но по напътствията които слушах в офиса май още преди 2 седмици режеха по Мелнишко. Утре ще наблегнем на виното и мръвката От Софето, ама, колкото - толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Утре ..
              Днес ще мързелувам.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Приятен и да не забравиш лозарската ножица
                Утре ..
                Днес ще мързелувам.

Коментар

Добро утро !

Приятен, ползотворен, пълноценен, приказен и портокален ден !

Наздраве !
                  Приятен и да не забравиш лозарската ножица

Коментар

• Добро утро !

Приятен, ползотворен, пълноценен, приказен и портокален ден !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                      Каца се пише с Ц, а не с Н.... Айде де....
                      Наздраве с катино, на ленчето, бабино, старешко, мухлясало и т.н.
                      Срещат се двама приятели. Единият вика:

- Айде да пием по кафе!?

Другият отговаря:

- Добре де, как можа да кажеш думата "бира" с четири правописни грешки!??

Иначе Греъм е прав! Ено време като бях по-малък край мен премина момиче, беше с татуировки, множество обеци, черни кожени дрехи и дълга черна права коса. На рамото си носеше касетофон от който звучеше тази песен:

https://www.youtube.com/watch?v=eELstk8eO_M

Беше 1988-ма... После се влюбих в тази музика... и да чукна на дърво до сега не съм се оплаквал от сериозни здравословни проблеми

Наздраве!
                      Last edited by kev; 12.02.2016, 22:50.

Коментар

• http://www.manager.bg/%D0%BE%D1%82%D...B5%D1%82%D0%BE
                        Life won't wait for you.

Коментар

Ми ..., май ша трябва да изпиеш още една чаша червено вино за избистряне на помислите
                          Миии, може...
                          И после останалия черен шоколад с коричките от портокал.....
                          И ако не ми светне пред очото, шъ тъ попитам.....

Коментар

[/B]

Пих чаша червено вино, изядох преди малко половин черен шоколад а сега ще си обеля и един портокал......Коричките ще почакат.....

пп Червеното вино с черен шоколад имаше някакъв положителен ефект, но не помня върху какво.....
                            Ми ..., май ша трябва да изпиеш още една чаша червено вино за избистряне на помислите
                            Мечо

Коментар

[/B]

Пих чаша червено вино, изядох преди малко половин черен шоколад а сега ще си обеля и един портокал......Коричките ще почакат.....

пп Червеното вино с черен шоколад имаше някакъв положителен ефект, но не помня върху какво.....
                              Помнииииш, помниш, серсемино ньеден...
                              И това ще мине ...

Коментар

Малииий, как ми куца граматиката!? И това до какви грандиозни грешки мое да доведе
                                Наздраве!

П.П. Една песен за Ленчето
                                https://www.youtube.com/watch?v=T03dEOVScMU
                                Много приятна песен! Съб и недела ше се учи....
                                Имам една кутийка мерло, ша са помъча....
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X