Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБлагодарско !
Годишнина от сватбата бре....
Тва брои ли се за празник ...?!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение7 годишно червено, улегнало кът "полегнала ми Тодора"....Ти с толкова мазно мезе, хич няма и да почувстваш киселото....( така и така язвата вече ще ти е протекла.......пу-пу..да не чуе дявола..) Ще ти направя това лято жълт кантарион в зехтин - 40 дни на тъмно( НЕ НА СЛЪНЦЕ ) и ще те излекувам....
Тнм, Честито !
Да се множи, крепне и процъфтява родът ти !
Догодина ....( ти си знаеш...)!
Наздраве !
пп Купих си една машина преди седмица и сега на замаяна глава я сглобих ( два болта и една верига да закача..)....Срязах си пръста на зъбите от едно невинно докосване....Бати, що кръв загубих, зян....Явно прекалявам с аспирина....
Коментар
-
Тва брои ли се за празник ...?!!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тва брои ли се за празник ...?!!!Ние с жената честваме датата на запознанството, щото тогава си бяхме само двамата, а не с цялата рода за свидетел
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа ти се връща. Предвид възрастта ти и годишнината, която изчислих наум, мисля, че вече е време да си смениш ника
Наздраве, за хубавите поводи!
А дано, но надали....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение7 годишно червено, улегнало кът "полегнала ми Тодора"....Ти с толкова мазно мезе, хич няма и да почувстваш киселото....( така и така язвата вече ще ти е протекла.......пу-пу..да не чуе дявола..) Ще ти направя това лято жълт кантарион в зехтин - 40 дни на тъмно( НЕ НА СЛЪНЦЕ ) и ще те излекувам....
Тнм, Честито !
Наздраве !
пп Купих си медна машина преди седмица и сега на замаяна глава я сглобих ( два болта и една верига да закача..)....Срязах си пръста на зъбите от едно невинно докосване....Бати, що кръв загубих, зян....Явно прекалявам с аспирина....
. Предвид възрастта ти и годишнината, която изчислих наум, мисля, че вече е време да си смениш ника
Наздраве, за хубавите поводи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве, Чичо, жив и здрав, и най-вече - можещ
Тва брои ли се за празник ...?!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Айде, стига сте чистили, готвили, пазарували, сменяли памперси...копали и садили салати и репички ...
Днес съм имал годишнина .....
Черпя по чаша червено вино !
Наздраве !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТамън похапнах главичка от прасенце с кисело зелце (комбинация на вредно със здравословно) и полегнах да вида ше се черпаваме ли у кръчмата и е, юбиляра раздава голо винце. Добре че подложих сериозно и глеам гигантския слалом, че бързо иначе щех да направа главътъ, ако и да избегвам винцето, ама то на аванта изпуска ли се. Чичин, да ней киселяк, че мий слабо стомахчето? И сложи по една торта гараж, че да се паркираме спокойно на твоя повод с довод....пу-пу..да не чуе дявола..) Ще ти направя това лято жълт кантарион в зехтин - 40 дни на тъмно( НЕ НА СЛЪНЦЕ ) и ще те излекувам....
Тнм, Честито !
Наздраве !
пп Купих си една машина преди седмица и сега на замаяна глава я сглобих ( два болта и една верига да закача..)....Срязах си пръста на зъбите от едно невинно докосване....Бати, що кръв загубих, зян....Явно прекалявам с аспирина....
Last edited by 4i40; 27.02.2016, 14:54.
Коментар
-
Айде, стига сте чистили, готвили, пазарували, сменяли памперси...копали и садили салати и репички ...
Наздраве !
Тази сутрин племенницата /дъщеря на братовчед ми/ роди момченце.
Да им е живо и здраво!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Наздраве !Last edited by Trakatrak'; 27.02.2016, 14:16.
Коментар
-
1. Не си истински българин, ако в хладилника нямаш шише от марково уиски, пълно с домашна ракия.
2. Народно поверие гласи: Ако на бутилката от "Фанта", има капачка от "Кока-Кола", значи в шишето има ракия!
3. Празна бутилка ракия е като сутиен на простора... Най-хубавото го няма вътре.
4. И психотерапевт може да помогне, но с ракия е по-евтино.
5. Разликата между човека и животното е 500 грама ракия.
6. Секс телефон за алкохолози: Бавно изваждам ракията от фризера...
7. Ако обичаш някой човек, дай му свобода. Ако и той те обича, на връщане ще ти донесе ракия.
8. Мъжът е най-съсредоточен, когато прелива ракия от дамаджана в малка бутилка...
9. А сега да поработим върху твоята красота - докато ти се гримираш, аз ще си сипя ракия!
10. Българският патриот винаги е готов да защити родината, въоръжен с ракия, салата и дистанционното на телевизора.
11. Народна мъдрост: Ако не може да бъде излекувано с ракия, значи е не лечимо
12. Злоупотреба с алкохол е, когато с ракия се дезинфекцират рани и се бършат прозорци.
13. Мъж в аптека: Нямате ли хапчета за глава, дето се пият с ракия?
14. Днес научих що е то домашно шампанско - мъжът пие ракия, а жената съска!
15. Разлях върху клавиатурата ракия… и сега, каквото и да натисна изписва три главни букви: ОЩЕ!
16. Каква е разликата между българите и немците?
- Когато изпият две бири немците минават на "ти", а българите - на ракия…
17. Да се пие по една ракия вечер е не само полезно, но и малко…
18. Понякога толкова ме мързи да си правя кафе, че направо си сипвам ракия…
19. Продавачката: Какво обичате?
Той: Ракия и бира, ама сега съм дошъл за хляб!
20. Аз лично си инвестирам парите в ракия. Къде другаде можеш да получиш 40%?"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
Коментар