If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съкън, недей се чувства така. И горещи благодарности за споделената информация.
На следващият път кога по-едрата 1/3 - та пълноправен член на домочадието ми зададе въпроса дали не ми присяда скъпият коняк, да имам готов отговор.
Щото и той се комка с такова 15 годишно, ама е в прозрачна бутилка с кафяв етикет.
Наздраве!
Каке, затрупа ли ви снегът. Сега му е времето за нальот. Докаго са закъсали с летните гуми в прохода.
Тракащия, хабсолютно съм съгласен с теб....
Пих 50 гр уиски за отпускане на края на една среща и сега отивам за БИРА....
Щот без бира, животът спира....
пп Малко се чувствам неудобно от меренето на питиетата снощи.....Без да искам...
Това не е моето питие, но го имам от година вкъщи и чак снощи, като му търсих снимката, разбрах че е за Грую ( демек, скъпо и класно)
Наздраве !
Ако ти е излишно, прати го насам. Не че пия уиски, ама!
пп Малко се чувствам неудобно от меренето на питиетата снощи.....Без да искам...
Това не е моето питие, но го имам от година вкъщи и чак снощи, като му търсих снимката, разбрах че е за Грую ( демек, скъпо и класно)
Наздраве !
Съкън, недей се чувства така. И горещи благодарности за споделената информация.
На следващият път кога по-едрата 1/3 - та пълноправен член на домочадието ми зададе въпроса дали не ми присяда скъпият коняк, да имам готов отговор.
Щото и той се комка с такова 15 годишно, ама е в прозрачна бутилка с кафяв етикет.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Бирата не бива да спира. Като любител на газировката намирам биричката за най-релаксиращата и гъделичкаща напитка. Е, некое финно шампанско също, но трудно се изпиват два литра шампанско без да извикаш чуковете на другата утрин. Пък и скъпо. А и разнообразието на пивото дава на всекиму своето. След тази апология на бирата поглеждам навън как се гърчат дърветата и си викам "Днес е време само за коняче."
С бирите от снимката също не бива да се прекалява!
Една, max две за десерт, 'щото е доста силна! А е и към 5 кинта за 330 мл!
Стандартната схема е голяма ракия, две бири (и музиката да свири!),
една трапистка бира и финал с 50 гр едномалцово 10YO...
Ха наздраве да е!!
Не знам кой набор си, но към началото на 80-те внасяха една сръбска бира, ВIP май се казваше, 12 градуса. Две бири и си готов. Не си падам по екстремното пиво, щото най-важното качество на биричката е лекотата на поглъщане. Продължителното и неусетно наливане на тумбака. Наливката е най-подходяща за това.
Бирата не бива да спира. Като любител на газировката намирам биричката за най-релаксиращата и гъделичкаща напитка. Е, некое финно шампанско също, но трудно се изпиват два литра шампанско без да извикаш чуковете на другата утрин. Пък и скъпо. А и разнообразието на пивото дава на всекиму своето. След тази апология на бирата поглеждам навън как се гърчат дърветата и си викам "Днес е време само за коняче."
С бирите от снимката също не бива да се прекалява!
Една, max две за десерт, 'щото е доста силна! А е и към 5 кинта за 330 мл!
Стандартната схема е голяма ракия, две бири (и музиката да свири!),
една трапистка бира и финал с 50 гр едномалцово 10YO...
Ха наздраве да е!!
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Тянке, ний като Бойко и Радан почнахме с песнички да си доизясняваче мислите. Очаквам в скоро време да бъда прогонен в опозиция, да изпадна в немилост, а Чичин ще играе роля на вАрен министър на Нейно Вещерско Компетенцио.
Добро утро !
Аз като жабите, не усещам кога се гърча в собствен сос....
Пийнах две наливни Загорки насред дъжда, но с китайски гъбки и разни други пак си вървяха. Стига сте си мерили уискитата. Приближете се по-близко до земята и оберете хмелените плодове. Пък малцът и тук, и там все е балсам.
Да побирим тогава!!
Attached Files
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Пийнах две наливни Загорки насред дъжда, но с китайски гъбки и разни други пак си вървяха. Стига сте си мерили уискитата. Приближете се по-близко до земята и оберете хмелените плодове. Пък малцът и тук, и там все е балсам.
Тянке, ний като Бойко и Радан почнахме с песнички да си доизясняваче мислите. Очаквам в скоро време да бъда прогонен в опозиция, да изпадна в немилост, а Чичин ще играе роля на верен министър на Нейно Вещерско Компетенцио.
Коментар