Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениена всеки 40 дни ли?
или дългосрочни цикли на кондратиевъ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКВО СТАВА ТУКА ???
Тия дни бех ЗАЕТ !!! НЕ бех в СЛАДА...
ЧЕРПА СИЧКИ ВАС.
ДО КОЗИРКАТА !!!
Щото тия дни вече съм осигурил смяна на караула в кръчмата ...
Имам ДЪЩЕРЯ !!!
По увъжителни пречини, не успех да се отчета своевременно.
за което мола за извенение....
НАЗДРАВЕ !!!
ЧЕСТИТО !
Да ти е жива и здрава !
До сълзи да те радва !
БРАВО КОЛЕ !
Коментар
-
Как сте в кръчмата..?
Тва навика е втора природа....След 10 дни почивка, днес малко се депресирах от работата и сега след 30 гр ракийка, купа салата и два домата( за да има рима) бавно се насочвам към хоризонталното положение.....
За форумки с развинтени фантазии ще подчертая, че пак отивам да подремна...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКаква тирада... Вече не може и изконното си право на любопитство да проявяваме.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеБъзикате се вий с Тянка със стар Чичин, а питате ли го как на попрището жизнено в средата се подържа мъжки вид, спортна фигура и секси форма, а? От такива като вазе с високи изисквания бяга по къра да дири мир душевен и покой от взисквания и вглеждания, че да не бъде напълно употребен и захвърлен..
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениена всеки 40 дни ли?
или дългосрочни цикли на кондратиевъ?
Коментар
-
Колчо, да тий живо и здраво женското чадо, да го учиш на ум и разум, на четмо и писмо, ама не по житейския Брайл, щото с тия твои заслепения виж докъде се докара... до БФБ.И сега как ше му събереш зестра?
Ше се наложи госпожицата сама се оправя в живота и да завърти некой принц или двама трима милионера. Да ий прав и равен пътя с некои приключения по него за тонус!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКВО СТАВА ТУКА ???
ЧЕРПА СИЧКИ ВАС.
ДО КОЗИРКАТА !!!
Имам ДЪЩЕРЯ !!!
НАЗДРАВЕ !!!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
КВО СТАВА ТУКА ???
ЧЕРПА СИЧКИ ВАС.
ДО КОЗИРКАТА !!!
Имам ДЪЩЕРЯ !!!
НАЗДРАВЕ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУважаеми 4i40, не се оплакваме. Просто чакаме да споменеш нещо и за повторяемостта
.
Наздраве!
или дългосрочни цикли на кондратиевъ?Last edited by precakanoto; 09.05.2016, 04:37.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНееееее, в дъжда косим с коса, ама не ми иде много отръки. А с косачкаа понякогаш ме заварва първия дъжд, но бързам се изтегля на сушина да не ръждяса пласмасовия корпус на машинката. А пък карантиите й ги смазвам с ракийка.
Грешката е, че исках да свърша цялото косене за половин ден, а то е за 3 дни непрекъсната работа....
Сега кося сутрин по влагата, после с машината и накрая с Раундъпа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУважаеми 4i40, не се оплакваме. Просто чакаме да споменеш нещо и за повторяемостта
.
Наздраве!
Нищо такова не съм обещавал ( щото като обещая - го правя... )
За обяд само 30 гр ракия и салата - не повече и не повтарям..
Наздраве !
Коментар
-
Наздраве за кpаткотpайното, ала качествено ощастливяване:
http://www.dnes.bg/mish-mash/2016/05...htastie.301766
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКооо ?Неее !!!
Плексита е разтрит, намазан с мехлеми, атакуван с лекарства и разтрит от женски ръце,,,С едно изречение - взета му е силата и злобата...
Кутрето е бинтовано, шинирано, омазано с мехлеми и лекарства....
Тези дребни болежки не могат да ме спрат да бъда полезен в готвенето...
пп Уважаеми дами, не бях чувал някоя да се оплаква, че станало много и дълго....
Наздраве !. Просто чакаме да споменеш нещо и за повторяемостта
.
Мечо
Коментар
Коментар