IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Много внимавай с гръмотевици в селото...
    Няма гръмоотводи със "земно" и не знаеш заряда къде ще отиде..Теорията е едно, а практиката съвсем друга при различните гръмотевици...
    Уж е на 333м ( една секунда броене ), а част от заряда се е прехвърлил по жицата и през машината е стигнала до земята ...но през тебе....И както е влажно и мокро, шъ съ оцъклиш за миг..

пп Ако косиш с ел. косачка в мокрото си за почерпка....Тъй де...Трябва да почерпиш, че още пишеш.....
    Нееееее, в дъжда косим с коса, ама не ми иде много отръки. А с косачкаа понякогаш ме заварва първия дъжд, но бързам се изтегля на сушина да не ръждяса пласмасовия корпус на машинката. А пък карантиите й ги смазвам с ракийка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      За туй се не бях сещал. Оня ден къде 5-и се опитах да доокося, че от тия валежи не мога мина цялата морава, та се мъчих дори под рехавия дъжд. Но на пети немаше гръмотевици. Вчера се разгърмя. А моравата си седи на ивици. Тамън като си пия и я гледам, да има за кво да ругая, че да ми върви пиенето. Наздраве!
      Много внимавай с гръмотевици в селото...
      Няма гръмоотводи със "земно" и не знаеш заряда къде ще отиде..Теорията е едно, а практиката съвсем друга при различните гръмотевици...
      Уж е на 333м ( една секунда броене ), а част от заряда се е прехвърлил по жицата и през машината е стигнала до земята ...но през тебе....И както е влажно и мокро, шъ съ оцъклиш за миг..

пп Ако косиш с ел. косачка в мокрото си за почерпка....Тъй де...Трябва да почерпиш, че още пишеш.....

Коментар

Да бре..
        Иска да повярвате, че нищо ми няма и аз като се жалвам туканка, искам да предизвикам съчувствие в някоя нежна и състрадателна душа.....

На 6.05 като си косях тревата, се изви буря с гръмотевици за 10 мин....Докато трещя из съседните хълмове, изведнъж довтаса до къщата..Едвам сколасах да изключа ел.косачката и да се прибера...Та си помислих, как за едното чудо може да ме трясне тока..
        Шъ са изпепеля демонстративно...
        За туй се не бях сещал. Оня ден къде 5-и се опитах да доокося, че от тия валежи не мога мина цялата морава, та се мъчих дори под рехавия дъжд. Но на пети немаше гръмотевици. Вчера се разгърмя. А моравата си седи на ивици. Тамън като си пия и я гледам, да има за кво да ругая, че да ми върви пиенето. Наздраве!

Коментар

Тъй значи, Чичин, ша манипулирваш форума, а? Ма ша та гони пак слана. Лошо, че и ний покрай теб страдами.
          Да бре..
          Иска да повярвате, че нищо ми няма и аз като се жалвам туканка, искам да предизвикам съчувствие в някоя нежна и състрадателна душа.....

На 6.05 като си косях тревата, се изви буря с гръмотевици за 10 мин....Докато трещя из съседните хълмове, изведнъж довтаса до къщата..Едвам сколасах да изключа ел.косачката и да се прибера...Та си помислих, как за едното чудо може да ме трясне тока..
          Шъ са изпепеля демонстративно...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Един път, че даже и ще повториш .... Начи това с плексита си е било чиста инсинуация
            Наздраве!
            Тъй значи, Чичин, ша манипулирваш форума, а? Ма ша та гони пак слана. Лошо, че и ний покрай теб страдами.

Коментар

Усещам некви наченки на заплаха в думите ти. Твърде необмислена постъпка от твоя страна, смятам аз.
              .
              Вече пуснах телеграма Мълния:
              До Всички, до Всички Граждане на Габрово и до Засадити на околните проходи
              Вашта съгражданка Тянка Няма Тъна Мъна игнорира лимондето, вероетно и етърчето. Порицайте я, щото тя не знай ко праи и се отдала на чуждопоклонство и си направила кумир от некой си Рум Капитан Морган. Ако некой го познава, да го демистифицира и да върне гъжа Няма Тъна Мъна на земята. Точка.

Коментар

Един път, че даже и ще повториш .... Начи това с плексита си е било чиста инсинуация
                Наздраве!
                Кооо ?Неее !!!

Плексита е разтрит, намазан с мехлеми, атакуван с лекарства и разтрит от женски ръце,,,С едно изречение - взета му е силата и злобата...

Кутрето е бинтовано, шинирано, омазано с мехлеми и лекарства....

Тези дребни болежки не могат да ме спрат да бъда полезен в готвенето...

пп Уважаеми дами, не бях чувал някоя да се оплаква, че станало много и дълго....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                  След малко мина и стана след много Сега съм на биричка. Наздраве !
                  Позаигра се 4i40, явно
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Може но след малко !
                    Напазарувах, начуках мръвките, направих салатата с моите зеленени и слад малко се отдавам на две от три удоволствия от живота....

Наздраве и приятен обяд !
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                      Добро утро ! Кафе ? Силно
                      Може но след малко !
                      Напазарувах, начуках мръвките, направих салатата с моите зеленени и слад малко се отдавам на две от три удоволствия от живота....

Наздраве и приятен обяд !

Коментар

• Добро утро !

Тая сутрин ме болят кокалите, та се чудя ракийката за разтривка или за загрявка на душата да я ползвам....

пп При мен духовното надделява....

Наздраве !

Коментар

Лимнатката е ръкотворно чудо, както и етърчето. Шъ светна съгражданите ти как принизяваш местните забележителности. Що водчица се е изпила в работно време под формата на лимнатка.

Усещам некви наченки на заплаха в думите ти. Твърде необмислена постъпка от твоя страна, смятам аз.

Един студен чай за добро утро, че ти на всичкото отдолу си и с претенции.
                          Мечо

Коментар

Нищо ми няма на изящните като на римски легионер пехотинец краченца
                            Употребата на лемонада мое да доведе до такивити инфекции.
                            Лимнатката е ръкотворно чудо, както и етърчето. Шъ светна съгражданите ти как принизяваш местните забележителности. Що водчица се е изпила в работно време под формата на лимнатка.

Коментар

И за вино, и за ракия най си падам по лимонада Ама щом си болничко в коленцето, шти прата по влака мехлем за двата крака. И да спреш пиенето, щото спирт в коленото бая ше щипе.
                              Нищо ми няма на изящните като на римски легионер пехотинец краченца
                              Употребата на лемонада мое да доведе до такивити инфекции.
                              Мечо

Коментар

От туй питие най-много да ми вадят вода от коляното.
                                Наздраве!
                                И за вино, и за ракия най си падам по лимонада Ама щом си болничко в коленцето, шти прата по влака мехлем за двата крака. И да спреш пиенето, щото спирт в коленото бая ше щипе.

Коментар

Working...
                                X