Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЗа туй се не бях сещал. Оня ден къде 5-и се опитах да доокося, че от тия валежи не мога мина цялата морава, та се мъчих дори под рехавия дъжд. Но на пети немаше гръмотевици. Вчера се разгърмя. А моравата си седи на ивици. Тамън като си пия и я гледам, да има за кво да ругая, че да ми върви пиенето. Наздраве!
Няма гръмоотводи със "земно" и не знаеш заряда къде ще отиде..Теорията е едно, а практиката съвсем друга при различните гръмотевици...
Уж е на 333м ( една секунда броене), а част от заряда се е прехвърлил по жицата и през машината е стигнала до земята ...но през тебе....И както е влажно и мокро, шъ съ оцъклиш за миг..
пп Ако косиш с ел. косачка в мокрото си за почерпка....Тъй де...Трябва да почерпиш, че още пишеш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа бре..
Иска да повярвате, че нищо ми няма и аз като се жалвам туканка, искам да предизвикам съчувствие в някоя нежна и състрадателна душа.....
На 6.05 като си косях тревата, се изви буря с гръмотевици за 10 мин....Докато трещя из съседните хълмове, изведнъж довтаса до къщата..Едвам сколасах да изключа ел.косачката и да се прибера...Та си помислих, как за едното чудо може да ме трясне тока..
Шъ са изпепеля демонстративно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Тъй значи, Чичин, ша манипулирваш форума, а? Ма ша та гони пак слана. Лошо, че и ний покрай теб страдами.
Иска да повярвате, че нищо ми няма и аз като се жалвам туканка, искам да предизвикам съчувствие в някоя нежна и състрадателна душа.....
На 6.05 като си косях тревата, се изви буря с гръмотевици за 10 мин....Докато трещя из съседните хълмове, изведнъж довтаса до къщата..Едвам сколасах да изключа ел.косачката и да се прибера...Та си помислих, как за едното чудо може да ме трясне тока..
Шъ са изпепеля демонстративно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдин път, че даже и ще повториш .... Начи това с плексита си е било чиста инсинуация
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУсещам некви наченки на заплаха в думите ти. Твърде необмислена постъпка от твоя страна, смятам аз.
.
До Всички, до Всички Граждане на Габрово и до Засадити на околните проходи
Вашта съгражданка Тянка Няма Тъна Мъна игнорира лимондето, вероетно и етърчето. Порицайте я, щото тя не знай ко праи и се отдала на чуждопоклонство и си направила кумир от некой си Рум Капитан Морган. Ако некой го познава, да го демистифицира и да върне гъжа Няма Тъна Мъна на земята. Точка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдин път, че даже и ще повториш .... Начи това с плексита си е било чиста инсинуация
Наздраве!
Плексита е разтрит, намазан с мехлеми, атакуван с лекарства и разтрит от женски ръце,,,С едно изречение - взета му е силата и злобата...
Кутрето е бинтовано, шинирано, омазано с мехлеми и лекарства....
Тези дребни болежки не могат да ме спрат да бъда полезен в готвенето...
пп Уважаеми дами, не бях чувал някоя да се оплаква, че станало много и дълго....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМоже но след малко !
Напазарувах, начуках мръвките, направих салатата с моите зеленени и слад малко се отдавам на две от три удоволствия от живота....
Наздраве и приятен обяд !. Начи това с плексита си е било чиста инсинуация
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЛимнатката е ръкотворно чудо, както и етърчето. Шъ светна съгражданите ти как принизяваш местните забележителности. Що водчица се е изпила в работно време под формата на лимнатка.
Усещам некви наченки на заплаха в думите ти. Твърде необмислена постъпка от твоя страна, смятам аз.
Един студен чай за добро утро, че ти на всичкото отдолу си и с претенции.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНищо ми няма на изящните като на римски легионер пехотинец краченца
Употребата на лемонада мое да доведе до такивити инфекции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеИ за вино, и за ракия най си падам по лимонадаАма щом си болничко в коленцето, шти прата по влака мехлем за двата крака.
И да спреш пиенето, щото спирт в коленото бая ше щипе.
Употребата на лемонада мое да доведе до такивити инфекции.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОт туй питие най-много да ми вадят вода от коляното.
Наздраве!Ама щом си болничко в коленцето, шти прата по влака мехлем за двата крака.
И да спреш пиенето, щото спирт в коленото бая ше щипе.
Коментар
Коментар