IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ако преживея утре , ще вдигаме . Стискай палци и на краката, че имам нужда .
    Лелче, как па разбра, дето сме маймунета и можем да стискаме палци на крака? Прозорлива си ти! Само по две-три изречения си ни разбрала кой какъв маймун е. Зоовъд си ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Нали преди време ти написах една рецепта, па ти рече, се сметаната ти идвала "тежка"
      Наздраве, Мрънкало!
      Чи много ти се разпуска душата - торта със сметана. Да не би и захар да слагаш вътре? Не може да бъде! Ха добави и кувертюр. Така, за разкош. Веднъж в живота се полага дори на габровеца. Стига завистливите съседи да не го съгледат и изядат с парцалите и недовършената торта. После с десетилетия ще разправяш гордо унесена, как си правила истинска торта с продукти от Фропата, Мериката и Асията, та даже от Сахарата. Ще се хвалиш с таа торта Сахер ли, Сахел ли, ти ще решиш как да я кръстиш. Аз ще съм само прост консуматор. Много прост - ще я изям целата. Наздраве, Дръншефче!

Коментар

То ше стискаме, ама при голяма многофункционалност трябва да има някъде напред в списъка малък надпис: "животът - над риска' Нещо като това - да няма компромис към излишен риск. Чей че ми се схвана един палец от стискане : )
        Last edited by precakanoto; 10.02.2021, 20:58.

Коментар

Ще раждаш ли? Ако си първескиня няма да е леко, но ще минеш по реда си, както и другите! Ще ти стискаме палци!
          (няма по-млада леля тук от теб!)

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Значи смяна на интериоря с мощна дезинфекция с дюлевска настойка Съвсем тихо ще стъпваме
            Тази установка ми напомни за Кийт Ричарфс и Ози Озбърн - някога са си били монтирали в къщи апарати за пречистване на кръвта - да смогват на темпото. Особено Ози е чудо на медицината и фармацията живи и здрави да са още тез образи
            Май ще вдигаме истинското наздраве.. тези дни като завали снежец : p
            Ама то си знае кога да вали, на убавo число

Коментар

Мине се не мине и обръщате Кръчмата на лазарет ! Добре , че имам ключове от СКЛАДА , та са ви монтирам по едно такова
              [ATTACH=CONFIG]n3716000[/ATTACH]

като сте в невъзможност , сами да надигате чаши и бутилки
              И стъпвайте тихо , снишавайки се , да не извадя и по един живачен термометър
              Значи смяна на интериоря с мощна дезинфекция с дюлевска настойка Съвсем тихо ще стъпваме
              Тази установка ми напомни за Кийт Ричарфс и Ози Озбърн - някога са си били монтирали в къщи апарати за пречистване на кръвта - да смогват на темпото. Особено Ози е чудо на медицината и фармацията живи и здрави да са още тез образи
              Май ще вдигаме истинското наздраве.. тези дни като завали снежец : p
              Ама то си знае кога да вали, на убавo число

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Па, кат се стискаш да направиш една торта, се мъчим по кръчмарски от ранна сутрин. Съвземи се и давай некоя домашна рецепта. И да не е габровска.
                Нали преди време ти написах една рецепта, па ти рече, се сметаната ти идвала "тежка"
                Наздраве, Мрънкало!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Преци, тук е Кръчма.
                  ​Не сладкарница "Неделя".
                  Наздраве!
                  Па, кат се стискаш да направиш една торта, се мъчим по кръчмарски от ранна сутрин. Съвземи се и давай некоя домашна рецепта. И да не е габровска.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Добро утро !
                    През нощта усещам болка в бъбрека. Събуждам се и започвам леко да се изпотявам, щото усещането се засилва....
                    Пробвах лек от един дофтур - започваш да щипеш около бъбрека и да си отделяш кожата до болка...След това 20-30 пъти потупване на мястото...
                    Разкара ме.. Тази сутрин си мисля, че само някой да се оплаче от болежки и прихващам....Убаво, че не съм жена....

Наздраве !
                    Мдааа, чувал ли си за кувада. И без да си жена, може се престорваш на бременен. Да пъшкаш, да се потиш и да си държиш отпред корема. Индианците го правели, за да изместят жените от почетното място на раждащи живота. Помъчи се барем наужким, щото малцето дами в кръчмата почнет те приемат за равен. И да не пищят, че искат Портокалия, в случай, че им се увърташ.

Коментар

Мине се не мине и обръщате Кръчмата на лазарет ! Добре , че имам ключове от СКЛАДА , та са ви монтирам по едно такова [ATTACH=CONFIG]n3715876[/ATTACH] като сте в невъзможност , сами да надигате чаши и бутилки
                      Лелеййй, страв! Леля ще ни пои с глюкоза. Дано е ферментирала.

Коментар

• Мине се не мине и обръщате Кръчмата на лазарет ! Добре , че имам ключове от СКЛАДА , та са ви монтирам по едно такова Click image for larger version

Name:	images (15).jpeg
Views:	1
Size:	7.1 КБ
ID:	3715876 като сте в невъзможност , сами да надигате чаши и бутилки

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Добро утро !
                          През нощта усещам болка в бъбрека. Събуждам се и започвам леко да се изпотявам, щото усещането се засилва....
                          Пробвах лек от един дофтур - започваш да щипеш около бъбрека и да си отделяш кожата до болка...След това 20-30 пъти потупване на мястото...
                          Разкара ме.. Тази сутрин си мисля, че само някой да се оплаче от болежки и прихващам....Убаво, че не съм жена....

Наздраве !
                          На бодлива крава, Господ рога не дава.
                          Наздраве, 4i40!
                          Мечо

Коментар

• Добро утро !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Зарад Дон Емилио щото.
                              Хем Да не го дразним и хем да получи ищах за треволяци
                              не е препоръка де, ама като е на зор човека...
                              Преди време, когато ходех на работа в една стара фирма, веднъж идва един образ-клиент, точно когато си сипвах чай. Предлагам му и на него, но отговора беше:
                              - А не, в никакъв случай (и се мръщи).
                              - Що бе, не е лош, дай да ти сипя да се убедиш
                              - Не, не, всичкия чай съм си го изпил в казармата, гади ми се още щом го помириша ...
                              наздраве.
                              Сватът пак го е закъсал. Няма да забравя как декември месец преди няколко години се яви у Кръчмата и изрева на умряло.
                              Да е жив и здрав и да се оправя по-бързо!
                              Мечо

Коментар

Преци, тук е Кръчма.
                                ​Не сладкарница "Неделя".
                                Наздраве!
                                Зарад Дон Емилио щото.
                                Хем Да не го дразним и хем да получи ищах за треволяци
                                не е препоръка де, ама като е на зор човека...
                                Преди време, когато ходех на работа в една стара фирма, веднъж идва един образ-клиент, точно когато си сипвах чай. Предлагам му и на него, но отговора беше:
                                - А не, в никакъв случай (и се мръщи).
                                - Що бе, не е лош, дай да ти сипя да се убедиш
                                - Не, не, всичкия чай съм си го изпил в казармата, гади ми се още щом го помириша ...
                                наздраве.

Коментар

Working...
                                X