Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетова дей? Да не си се прецакал по ниските цени на апартаментите в Пирин голф-а, но не в хотела, а в комплекса до него? Или в там Груйнууд или нещо от сорта беше, дето е до него?
Компанията, абе как пиете в тези жеги - аз като традиционалист си жуля или Бургас 63, или Джеймисън, ама кръвчицата ми хептен кипва и почвам да го усещам не като 35, а като 55, егати. И нищо не помага, а оназ @@@@@ бирата не мога да я погледна, само на тоалетна ме кара, коктейлите са ми женски питиета, та то не остана - пфффф
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКлубът на жените - ловджийки се казва Бендида. Ако склониш да промениш предпочитанията си от от древноримски на древнотракийски, ща та взема с мен на следващата сбирка. Стават много диви купони и досега няма оплаквания от отбраните гости, дето ги канимТой не се и оплаква квото и да му сторите, щото какво му е останало в тоя живот освен 2х30, та всичко му идва отгоре и доволно.
Last edited by Trakatrak'; 14.07.2016, 17:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДа,за Green Wood иде реч.
Ама мене не ме блазнят разни спата и олинклузиви,това Благоверната по тая част.
Аз гледам само локацията,до кой сокак и връх съм,мен баир ми дай,искам тишина и хладина,фемилито се плацикат по басейни и щутотии,глъчка,викане и тям подобни де бягам от тях.
Наздравееее,ех ментовката как връйNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАлоуууу..!!!
Чи какво му и е на 55 годишните бре....?
Кръвчицата ни ври постоянно...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениетц, тц, тц.....
Всеки божи ден научавам нещо ново от теб....
Направо комплекси шъ получа.....
Хайде наздраве и за по-умната част от човечеството...!. Да вдъхваш смелост на Trakatrak'.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетова дей? Да не си се прецакал по ниските цени на апартаментите в Пирин голф-а, но не в хотела, а в комплекса до него? Или в там Груйнууд или нещо от сорта беше, дето е до него?
Компанията, абе как пиете в тези жеги - аз като традиционалист си жуля или Бургас 63, или Джеймисън, ама кръвчицата ми хептен кипва и почвам да го усещам не като 35, а като 55, егати. И нищо не помага, а оназ @@@@@ бирата не мога да я погледна, само на тоалетна ме кара, коктейлите са ми женски питиета, та то не остана - пфффф
Да,за Green Wood иде реч.
Ама мене не ме блазнят разни спата и олинклузиви,това Благоверната по тая част.
Аз гледам само локацията,до кой сокак и връх съм,мен баир ми дай,искам тишина и хладина,фемилито се плацикат по басейни и щутотии,глъчка,викане и тям подобни де бягам от тях.
Наздравееее,ех ментовката как връйАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Чи какво му и е на 55 годишните бре....?
Кръвчицата ни ври постоянно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКлубът на жените - ловджийки се казва Бендида. Ако склониш да промениш предпочитанията си от от древноримски на древнотракийски, ща та взема с мен на следващата сбирка. Стават много диви купони и досега няма оплаквания от отбраните гости, дето ги каним
Всеки божи ден научавам нещо ново от теб....
Направо комплекси шъ получа.....
Хайде наздраве и за по-умната част от човечеството...!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНачи,кака,не може само да се лежи,требва и фиическо малко,оти болежките идат по-рано.
Аз обичам баирите да катеря,горе хладно,спокойно,тихо,нема народ нема глъчка-само красота.
Ол инклузив манджата е бич за стомаха-само евтини боклуци,ти супа с нарязани парчета паржоли от вечерта виждали ли сте?
Тиквичките останали,стават на салата от тиквички за следващото хранене,ужас
Изпосрахме мирията и спряхме да ядем буламачите!!!
4* спа комплекс без климатици в апартаментите,студията,стаите,никъд няма!!!
Персонала-плуидиоти,някои дори завършени,абе мила родна картинка.
После ми се сърдете,че бягам в чужбина да почивам.
П.с. запознах се с Немец-оплака ми се, че навсякъде го гърбели-двойно и тройно
От Банско до компекса(6км)- взели му 150лв
Без кментар-що за идиотска нация сме??????
Компанията, абе как пиете в тези жеги - аз като традиционалист си жуля или Бургас 63, или Джеймисън, ама кръвчицата ми хептен кипва и почвам да го усещам не като 35, а като 55, егати. И нищо не помага, а оназ @@@@@ бирата не мога да я погледна, само на тоалетна ме кара, коктейлите са ми женски питиета, та то не остана - пффффNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАз на Диана задник с радост бих дал, но на бертолетовата сол твърдо Нье. Наздраве с льемонена вода. Дано ти премине махмурлука от айрана.Last edited by tnm; 14.07.2016, 16:09.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКака,от жената по страшно (животно) няма
Какви змии,какви мечки,жената е събирателен образ на всички животни,та имах предвид,че в гората животните бягат от "жените"
Без лоши чувства.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКака,от жената по страшно (животно) няма
Какви змии,какви мечки,жената е събирателен образ на всички животни,та имах предвид,че в гората животните бягат от "жените"
Без лоши чувства.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ти за един задник ли си бре..?
Има хора за Диана - ловджийката, ръка в огъня слагат, от кутре се лишават.....
Солта му бил проблема...
Наздраве !
пп Айрана почна да ме хваща в тази жега...
Коментар
Коментар