IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Ми кво, кво, забравили сте коя е Бендида - имаше такава или кръчма беше, или някакъв продукт по времето на соц-а, ама нали съм млад, та не го помня точно какво беше
    Май че крем за мазане беше, а по София и ресторан май засукан. Отминаха тез романтични времена на богини да кръщават кръчмите. Сега чалга певиците у тях ги правят на богини.

Коментар

това дей? Да не си се прецакал по ниските цени на апартаментите в Пирин голф-а, но не в хотела, а в комплекса до него? Или в там Груйнууд или нещо от сорта беше, дето е до него?

Компанията, абе как пиете в тези жеги - аз като традиционалист си жуля или Бургас 63, или Джеймисън, ама кръвчицата ми хептен кипва и почвам да го усещам не като 35, а като 55, егати. И нищо не помага, а оназ @@@@@ бирата не мога да я погледна, само на тоалетна ме кара, коктейлите са ми женски питиета, та то не остана - пфффф
      То си зависи от коктейла. Писах по преди за Слънчев удар - джин, мастика, тоник, като съотношението зависи от удара, който желаеш да си причиниш.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Клубът на жените - ловджийки се казва Бендида. Ако склониш да промениш предпочитанията си от от древноримски на древнотракийски, ща та взема с мен на следващата сбирка. Стават много диви купони и досега няма оплаквания от отбраните гости, дето ги каним
        Ма, случайну не разкъсвате ли ритуално неслучайний гост. Или го разпвате на масата да показвате на новачките зоните за прицел. Я а опитаме първом с Чичин, шо дъщеря му отрасла, жена му го пуска насам-натам, а доматето го е изоставил на произвола на Светилото и Топлилото. Става за опитно зайче. Той не се и оплаква квото и да му сторите, щото какво му е останало в тоя живот освен 2х30, та всичко му идва отгоре и доволно.
        Last edited by Trakatrak'; 14.07.2016, 17:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Да,за Green Wood иде реч.
          Ама мене не ме блазнят разни спата и олинклузиви,това Благоверната по тая част.
          Аз гледам само локацията,до кой сокак и връх съм,мен баир ми дай,искам тишина и хладина,фемилито се плацикат по басейни и щутотии,глъчка,викане и тям подобни де бягам от тях.

Наздравееее,ех ментовката как връй
          Чи питай ва, колкото и да се дразня на инвестора и да се самобанирам да пиша тук, все пак бая спа-та у Бг-то съм изръшнал, та мога да дам някакво, макар и не особено компетентно мнение. Догодина, като му свършат ремонта и разните врътки там, иди в Катарино - най-хубавата гледка към Пирин е от там, спа-то му е супер, а храната става и е добра за родните стандарти. Добро спа на добри цени има във Флоримонт, но то вече си е в Банско и няма ни гледка, ни чудо, пък и е шумничко, но цените му са доста добри за качеството. Пирин голфа също е много добър, но самият хотел, а не комплекса към него, а и има къде да се разходиш вътре в огромния комплекс.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Алоуууу..!!!
            Чи какво му и е на 55 годишните бре....?

Кръвчицата ни ври постоянно...
            Ми кво, кво, забравили сте коя е Бендида - имаше такава или кръчма беше, или някакъв продукт по времето на соц-а, ама нали съм млад, та не го помня точно какво беше
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

тц, тц, тц.....

Всеки божи ден научавам нещо ново от теб....

Направо комплекси шъ получа.....

Хайде наздраве и за по-умната част от човечеството...!
              Ъъъъ, и теб ща та взема. Да вдъхваш смелост на Trakatrak'.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

това дей? Да не си се прецакал по ниските цени на апартаментите в Пирин голф-а, но не в хотела, а в комплекса до него? Или в там Груйнууд или нещо от сорта беше, дето е до него?

Компанията, абе как пиете в тези жеги - аз като традиционалист си жуля или Бургас 63, или Джеймисън, ама кръвчицата ми хептен кипва и почвам да го усещам не като 35, а като 55, егати. И нищо не помага, а оназ @@@@@ бирата не мога да я погледна, само на тоалетна ме кара, коктейлите са ми женски питиета, та то не остана - пфффф

Да,за Green Wood иде реч.
                Ама мене не ме блазнят разни спата и олинклузиви,това Благоверната по тая част.
                Аз гледам само локацията,до кой сокак и връх съм,мен баир ми дай,искам тишина и хладина,фемилито се плацикат по басейни и щутотии,глъчка,викане и тям подобни де бягам от тях.

Наздравееее,ех ментовката как връй
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Алоуууу..!!!
                  Чи какво му и е на 55 годишните бре....?

Кръвчицата ни ври постоянно...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Клубът на жените - ловджийки се казва Бендида. Ако склониш да промениш предпочитанията си от от древноримски на древнотракийски, ща та взема с мен на следващата сбирка. Стават много диви купони и досега няма оплаквания от отбраните гости, дето ги каним
                    тц, тц, тц.....

Всеки божи ден научавам нещо ново от теб....

Направо комплекси шъ получа.....

Хайде наздраве и за по-умната част от човечеството...!

Коментар

Начи,кака,не може само да се лежи,требва и фиическо малко,оти болежките идат по-рано.
                      Аз обичам баирите да катеря,горе хладно,спокойно,тихо,нема народ нема глъчка-само красота.

Ол инклузив манджата е бич за стомаха-само евтини боклуци,ти супа с нарязани парчета паржоли от вечерта виждали ли сте?

Тиквичките останали,стават на салата от тиквички за следващото хранене,ужас

Изпосрахме мирията и спряхме да ядем буламачите!!!

4* спа комплекс без климатици в апартаментите,студията,стаите,никъд няма!!!

Персонала-плуидиоти,някои дори завършени,абе мила родна картинка.
                      После ми се сърдете,че бягам в чужбина да почивам.

П.с. запознах се с Немец-оплака ми се, че навсякъде го гърбели-двойно и тройно
                      От Банско до компекса(6км)- взели му 150лв

Без кментар-що за идиотска нация сме??????

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                        Аз на Диана задник с радост бих дал, но на бертолетовата сол твърдо Нье. Наздраве с льемонена вода. Дано ти премине махмурлука от айрана.
                        Last edited by tnm; 14.07.2016, 16:09.
                        Мечо

Коментар

Кака,от жената по страшно (животно) няма

Какви змии,какви мечки,жената е събирателен образ на всички животни,та имах предвид,че в гората животните бягат от "жените"

Без лоши чувства.
                          Хъм, некоя мецана нема се откаже да закуси с некоя пияна-заляна мома, колкото и тя да се включи в купона. Кога с напивате не фащайте гората. Наживе, наздраве!

Коментар

Кака,от жената по страшно (животно) няма

Какви змии,какви мечки,жената е събирателен образ на всички животни,та имах предвид,че в гората животните бягат от "жените"

Без лоши чувства.
                            Ни тъй срам, да говориш такива грозни приказки за по-ентелегентната, по-чувствителна, по-общителната, по-любознателната и като цяло - "по" част от човешкия род

Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Кака,от жената по страшно (животно) няма

Без лоши чувства.
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Ти за един задник ли си бре..?

Има хора за Диана - ловджийката, ръка в огъня слагат, от кутре се лишават.....

Солта му бил проблема...

Наздраве !

пп Айрана почна да ме хваща в тази жега...
                                Аз на Диана задник с радост бих дал, но на бертолетовата сол твърдо Нье. Наздраве с льемонена вода. Дано ти премине махмурлука от айрана.

Коментар

Working...
                                X