If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За това не гледам и в момента тъна в блаженно неведение. Обаче още я няма обещаната смяна на времето и се чувствам излъгана. Щеше ми се със събуждането да вали , трещи ,да е студено и мрачно. И на мен щеше да ми е усмихнато. Наздраве !
Късметлийка! Три дена не си пускай тв-то. Следобед ще те споходи и дъждецът, ако си некъде по на запад.
Не изкривявай думите ми. Хич не съм се отказал, но за бъда подготвен на високо ниво пускам отпред за оглед Чичин, чие сърце юнашко трепка за авантюри и приключения. Като си изкарате веселбата на него, ще мога ве поема всичките, що ще сте пиени, изтощени и усмирени. Той Чиче знае как да са отнася с опърничавите.
П.п. Бе, тая холандската гражданка много я фалите. Я да вземе си направи едно представяне, че кога ни реже да бъдем по мили. Аз до неотдавна под Амстердам си представях висок, леко застарял момък с небрежна прическа на път около главинния център с интелигентски очилца тип Джон Ленън, мир на душата му, с изпит вид и втренчен в екрана поглед, дано фане некой нарушител. Пък то половината форум си мечтае да седне до него. Наздраве, Амстердам! Дано от почерпката ти поруменеят бузките, израстат ти буйни руси коси, посиней ти погледа, ама не чак толкова, че некое мое око да посиней. После ще се занимаваме с въпроза кой от модераторите е блондинка. Марандето дебне само да му се подскаже.
Надай се ...
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аз като пиша, че младежите за нищо не стават, вие не ми вярвате....
пп Да се разберем с пичовете от кръчмата...Запазил съм място на Дамата до мен при следващата среща...Имам си правила в този живот...
С полиция, данъчни и модита да не се дърлям..Винаги печелят...
пп Тнм, има ли и други дами в този клуб....Аз си мисля, че си секретар, председател и член № 1 ( единствен )
Наздраве !
Колкото и да не ти се вярва, в България има около 2000 дами с ловен билет. В клуба членуват над 50. Може и повече да сме станали
Наздраве!
Мечо
Ти само бял чаршаф и една лопата не си ми дал в ръцете....
пп Мани другото, но и за жената си писал добра дума....
Ха Наздраве !
Ааааа, съпругите глеам ги коткам, щото да не въведат извънреден режим и да не може се разпием със съпрузите им. А ти се заеми със задачата дори Тянка да е сама в клуба. Кво толкоз мож ти стори: да те подстриже, да те обръсне, да избърши потта от челото, че да заприличаш на Образцов ловец от ловната дружинка на Тато Христув Живков.
УжасТ. Ти се оказваш първият поканен момък, дето бие "отбой"
Дамите от клуба ще бъдат фтрещени, щото една такава покана се равнява ... чакай да помисля за нещо сходно.
Сетих се. Една такава покана е равносилна на това, да седнеш до Амстердам на срещата на форума в София догодина
Наздраве!
УжасТ...
Аз като пиша, че младежите за нищо не стават, вие не ми вярвате....
пп Да се разберем с пичовете от кръчмата...Запазил съм място на Дамата до мен при следващата среща...Имам си правила в този живот...
С полиция, данъчни и модита да не се дърлям..Винаги печелят...
пп Тнм, има ли и други дами в този клуб....Аз си мисля, че си секретар, председател и член № 1 ( единствен )
Ма, случайну не разкъсвате ли ритуално неслучайний гост. Или го разпвате на масата да показвате на новачките зоните за прицел. Я а опитаме първом с Чичин, шо дъщеря му отрасла, жена му го пуска насам-натам, а доматето го е изоставил на произвола на Светилото и Топлилото. Става за опитно зайче. Той не се и оплаква квото и да му сторите, щото какво му е останало в тоя живот освен 2х30, та всичко му идва отгоре и доволно.
Въхх, Тракатрак...
Ти само бял чаршаф и една лопата не си ми дал в ръцете....
пп Мани другото, но и за жената си писал добра дума....
Дамите от клуба ще бъдат фтрещени, щото една такава покана се равнява ... чакай да помисля за нещо сходно.
Сетих се. Една такава покана е равносилна на това, да седнеш до Амстердам на срещата на форума в София догодина
Наздраве!
Не изкривявай думите ми. Хич не съм се отказал, но за бъда подготвен на високо ниво пускам отпред за оглед Чичин, чие сърце юнашко трепка за авантюри и приключения. Като си изкарате веселбата на него, ще мога ве поема всичките, що ще сте пиени, изтощени и усмирени. Той Чиче знае как да са отнася с опърничавите.
П.п. Бе, тая холандската гражданка много я фалите. Я да вземе си направи едно представяне, че кога ни реже да бъдем по мили. Аз до неотдавна под Амстердам си представях висок, леко застарял момък с небрежна прическа на път около главинния център с интелигентски очилца тип Джон Ленън, мир на душата му, с изпит вид и втренчен в екрана поглед, дано фане некой нарушител. Пък то половината форум си мечтае да седне до него. Наздраве, Амстердам! Дано от почерпката ти поруменеят бузките, израстат ти буйни руси коси, посиней ти погледа, ама не чак толкова, че некое мое око да посиней. После ще се занимаваме с въпроза кой от модераторите е блондинка. Марандето дебне само да му се подскаже.
Ма, случайну не разкъсвате ли ритуално неслучайний гост. Или го разпвате на масата да показвате на новачките зоните за прицел. Я а опитаме първом с Чичин, шо дъщеря му отрасла, жена му го пуска насам-натам, а доматето го е изоставил на произвола на Светилото и Топлилото. Става за опитно зайче. Той не се и оплаква квото и да му сторите, щото какво му е останало в тоя живот освен 2х30, та всичко му идва отгоре и доволно.
Наздраве!
Мечо
Благодарско! Името на тая бира ми напомня за мое непринудено (ще рече необмислено) етимологично откритие. Разправяха ми как проследили произхода на думата змия (snake} в английския до санскрит май беше, но се получавало само nake. Тогава решили, че s е добавено за да визуализира змията. И аз понеже съм си прост, направих набързо некои свръзки, въпреки крайно оскъдното ми познаване на английския и заключих: Ми точно така, като сложиш едно s (змия) пред hi (той) става shi (тя). Някои колежки дълго ме гледаха със зяпнала уста докато вразумяваха и търсеха подход да ме оборят. Тъй и не успяха.
Май че крем за мазане беше, а по София и ресторан май засукан. Отминаха тез романтични времена на богини да кръщават кръчмите. Сега чалга певиците у тях ги правят на богини.
ето я живата памет на форумО - начи напраО ми ги припомни, честно. Ми важни са такива хора, важнииии Черпя виртуална, щот съм ларж
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар