IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Тия пръскала по магазините - лоша работа. Обеззаразяват ме и не мога се заразя с некоя парична зараза, та да спечеля и аз от тотото 8 млн. Пък не са достатъчно крепки, за да ме подлъжат да си пусна фиш. И така, седя си без осум милиона и правя сметки кво ше направя с тях. Ехххх.... Обещавам първом да почерпа Кръчмата. Само да ми паднат.
    Пусни фиша де, после ше приберем свободния флоут на алтерко и ще гледаме с наздравици, какво ще стане с койна, ако Мъско му гледа на кафе
    Пускай фиша, да не се зяносат милионите у некой кофражист, да ги инвестира в тула и бетон
    наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Наздраве!

...................

И поклон пред Апостола на Свободата! (отливам)
      Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ами харесваше ми откакто я мернах. Ама те не само ръцете, нарисувал е и себе си във фона, ама така,че, да не се вижда. Малко тъмни времена...
        А историята знаеш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Интересно как се сети за ръцете на Дюрер....
          Ами харесваше ми откакто я мернах. Ама те не само ръцете, нарисувал е и себе си във фона, ама така,че, да не се вижда. Малко тъмни времена...

Коментар

Наздраве Тарантулчо, вече се притеснихме да не си объркал дезинфектанта, ама то на тебе ти не трябва Все така жив и здрав и да гониш вируса отдалече
            наздраве
            Тия пръскала по магазините - лоша работа. Обеззаразяват ме и не мога се заразя с некоя парична зараза, та да спечеля и аз от тотото 8 млн. Пък не са достатъчно крепки, за да ме подлъжат да си пусна фиш. И така, седя си без осум милиона и правя сметки кво ше направя с тях. Ехххх.... Обещавам първом да почерпа Кръчмата. Само да ми паднат.

Коментар

Жизнените очета на Чебурашка са номер 1 Ама това си е за баш-интериора
              Като за разпети петък, ме избива към едно шедьовърче в прехода интериор-екстериор
              (хем да проверя как се вижда от инвестора )

[ATTACH=CONFIG]n3721282[/ATTACH]

Интересно как се сети за ръцете на Дюрер....

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Наздраве!

...................

Наздраве!

Коментар

Аз пък тия дни сънувах, че летя с делтапланер. И се приземих... И се събудих. Едни сънуват тарантули, други фърчат в небето. Шарен е светът. Важното е, че докато сънуваш се едно е наистина. И ако не ни се случват желанията в реалността, барем насън да могат да ни се случат. Наздраве за часът на синята мъгла!
                  Наздраве Тарантулчо, вече се притеснихме да не си объркал дезинфектанта, ама то на тебе ти не трябва Все така жив и здрав и да гониш вируса отдалече
                  наздраве

Коментар

Аз пък тия дни сънувах, че летя с делтапланер. И се приземих... И се събудих. Едни сънуват тарантули, други фърчат в небето. Шарен е светът. Важното е, че докато сънуваш се едно е наистина. И ако не ни се случват желанията в реалността, барем насън да могат да ни се случат. Наздраве за часът на синята мъгла!

Наздраве!

...................

Коментар

Само коридора ли ?
                      [ATTACH=CONFIG]n3721253[/ATTACH] Трябва да сменим и забавленията
                      Аз съм "За". От шах и табла да минем на народна топка. Да видим кой кого ще уцели.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Добро утро !
                        Ся ще споделя един сън....
                        Не съм сънувал от месеци....Тази сутрин, към 5ч се събуждам от некакъв кошмар...
                        Закарал съм на вилата майстор и той кърти една от вътрешните стени, дето е с ламперия ( от 8 см летви...)
                        Разковава ги и от стената запълзяват тарантули....Десетки и десетки...Като турците при Шипка....
                        Хващам една в буркан и майстора ми казва - хвърли я в огнището да се поопърли и ще я хапнем....
                        Хвърлих я в жарта и се събудих ....
                        Наздраве !

Аз пък тия дни сънувах, че летя с делтапланер. И се приземих... И се събудих. Едни сънуват тарантули, други фърчат в небето. Шарен е светът. Важното е, че докато сънуваш, се едно е наистина. И ако не ни се случват желанията в реалността, барем насън да могат да ни се случат. Наздраве за часът на синята мъгла!
                        Last edited by Trakatrak; 19.02.2021, 21:18.

Коментар

Само коридора ли ?
                          [ATTACH=CONFIG]n3721253[/ATTACH] Трябва да сменим и забавленията
                          Жизнените очета на Чебурашка са номер 1 Ама това си е за баш-интериора
                          Като за разпети петък, ме избива към едно шедьовърче в прехода интериор-екстериор
                          (хем да проверя как се вижда от инвестора )

Click image for larger version

Name:	images.jpeg
Views:	2
Size:	7.5 КБ
ID:	3721282

Коментар

Добрутро чичо!
                            Трябва да сменим мрачната картина на Йеронимус Бош в коридора на кръчмата, че като за последен спомен на излизане, глей кви сънища докарва - направо да го е страх, да заспи човек след запой
                            наздраве чичо
                            Само коридора ли ?
                            Click image for larger version

Name:	IMG_20210219_192259.jpg
Views:	1
Size:	19.2 КБ
ID:	3721253 Трябва да сменим и забавленията

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Добро утро !
                              Не съм сънувал от месеци....Тази сутрин, към 5ч се събуждам от некакъв кошмар...
                              Закарал съм на вилата майстор и той кърти една от вътрешните стени, дето е с ламперия ( от 8 см летви...)
                              Разковава ги и от стената запълзяват тарантули....Десетки и десетки...Като турците при Шипка....
                              Хващам една в буркан и майстора ми казва - хвърли я в огнището да се поопърли и ще я хапнем....
                              Наздраве !

Добрутро чичо!
                              Трябва да сменим мрачната картина на Йеронимус Бош в коридора на кръчмата, че като за последен спомен на излизане, глей кви сънища докарва - направо да го е страх, да заспи човек след запой
                              наздраве чичо

Коментар

• Добро утро !
                                Наздраве !

Коментар

Working...
                                X