IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кое време стана, а ти още спиш и сънуваш. Кошмари с кака.
    Наздраве, Мрънкало!
    Кака е кошмара на бара. Не питай зарад кого се чупят чаши и чинии на пода. Те се чупят дано държат каките далеч от клиентелата. И чесън се хруска яко. Наздраве, Дрънкошмарче!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

У други теми гледам много да се не бутам, що усетих злоумишлени засади. Нема мира от интригантчетата, които даже да се творчески заядат не знаят. Ами, да се учат кат ме четат кога громя разни каки. Школа е Кръчмата, школа!
      Кое време стана, а ти още спиш и сънуваш. Кошмари с кака.
      Наздраве, Мрънкало!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Ние с 4i40 се знаем виртуално вече 10 години. Непостижими са за твоя мозък, гладък като билярдна топка, нашите взаимоотношения, въжделения и така нататък. Назад си с торбата сол, дето се вика
        Наздраве, Мрънкало!

П.П. Коньо с капаци, у форума и други теми освен Кръчмата има
        У други теми гледам много да се не бутам, що усетих злоумишлени засади. Нема мира от интригантчетата, които даже да се творчески заядат не знаят. Ами, да се учат кат ме четат кога громя разни каки. Школа е Кръчмата, школа!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

пп Добавих малко фантазии за да го свие язвата .....( но щот заздравява ! )

Здрави да сме !
          Верно че ме свива стомахчето, ама то защото хапнах горчица с мед, уж по-лека, ма и тя веднага ми напомни за Кака и нейните жлъчни излияния. Трябва й препоръчам се заеме с производство на чили сос, горчици яки, чеснови основи, както и оцет от най-киселия. Ще има умерен успех. Все пак хаби талант и във вербални схватки. Здраве да е!

Коментар

Здрави да сме !
            Представяш ли си!? Тръгнал да ме плаши с Португалията.
            Наздраве, 4i40!

П.П. Съвсем на време му предизвика киселини. Ще му се развали обяда.
            Мечо

Коментар

Ние с 4i40 се знаем виртуално вече 10 години. Непостижими са за твоя мозък, гладък като билярдна топка, нашите взаимоотношения, въжделения, мечти и копнежи ....... Назад си с торбата сол, дето се вика
              Наздраве, Мрънкало!

Здрави да сме !

Коментар

Не знам дали след тоя снизходителен тон ще ти пропише отново. “Мило Чиче“ му е прозвучало като “Драги Дедко“ и макар да е закусвал само попарка с чай от липа, са го фанали киселините от твоето отношение към прегърбената му фигура. Ти си тъй жестока! Наздраве, Дрънкръвопийке!
                П.п. Портокалия ти остана твърде далеч.
                Ние с 4i40 се знаем виртуално вече 10 години. Непостижими са за твоя мозък, гладък като билярдна топка, нашите взаимоотношения, въжделения и така нататък. Назад си с торбата сол, дето се вика
                Наздраве, Мрънкало!

Мечо

Коментар

На 4i40 може само да му завиждаш, щото той е "мило чиче", а не мрънкало, дрънкало и тракало като теб. Освен това, като превантивна мярка, бере и подарява кокичета и минзухари, а не букети от рози
                  Наздраве, Мрънкало!
                  +1
                  Затова не питай старило ( горкия Тарантул ), а "патило".....

Коментар

На 4i40 може само да му завиждаш, щото той е "мило чиче", а не мрънкало, дрънкало и тракало като теб. Освен това, като превантивна мярка, бере и подарява кокичета и минзухари, а не букети от рози
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Не знам дали след тоя снизходителен тон ще ти пропише отново. “Мило Чиче“ му е прозвучало като “Драги Дедко“ и макар да е закусвал само попарка с чай от липа, са го фанали киселините от твоето отношение към прегърбената му фигура. Ти си тъй жестока! Наздраве, Дрънкръвопийке!
                    П.п. Портокалия ти остана твърде далеч.

Коментар

Добро утро !
                      Времето се очовечи...Кишата , ледовете и снега изчезват....Както писа Леля, вече професионално ( в чистотата ) ми е супер...
                      Замириса ми на кебапчета и бира....Кеффф..
                      Наздраве !
                      У хабитатя - мъгла и дъжд. Не се разбира къде свършва земята и започва небето.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Стига си му напомняла на Чиче за старческите страдалчества. Или си му сърдита, дето забрави да те вземе в Портокалията? Но тук става дума за теб. Дали след хранопиене излизаш да дебнеш тръговци или мечките теб дебнат да те.... ухапят. За кухалника. Че да се питаме после, имаше ли Тянката тиква или адашката й от Севлиево беше това? Та предлагам клиентите (и пациентите) да гласуват кой вариант им се види по-реален. Тянка ли маха глави, на ней ли й махат, щото да си знаеш кво мислят за теб и да не мечтаеш излишно. Наздраве, Дрънглаво!
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Мечо

Коментар

Добро утро !
                          Времето се очовечи...Кишата , ледовете и снега изчезват....Както писа Леля, вече професионално ( в чистотата ) ми е супер...
                          Наздраве !
                          Кишата и окалването тепърва се задават. Затова предлагам да тренираме. Може да почнем с Кака, а кога се скрие оцапана и сломена, да минем на съгражданите й. Така Анонимко ще излезе от анонимност, а Матейко ще излезе от нерви и ще издири Кака и ще я върне за довършителни кални процедури. Богата е България на спа глезотии!

Коментар

• Добро утро !
                            Наздраве !

Коментар

Загадка, я! За тези, които ги е постигнала деменцията.
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Стига си му напомняла на Чиче за старческите страдалчества. Или си му сърдита, дето забрави да те вземе в Портокалията? Но тук става дума за теб. Дали след хранопиене излизаш да дебнеш тръговци или мечките теб дебнат да те.... ухапят. За кухалника. Че да се питаме после, имаше ли Тянката тиква или адашката й от Севлиево беше това? Та предлагам клиентите (и пациентите) да гласуват кой вариант им се види по-реален. Тянка ли маха глави, на ней ли й махат, щото да си знаеш кво мислят за теб и да не мечтаеш излишно. Наздраве, Дрънглаво!

Коментар

Не разбрах, първата мисъл е за ядене, втората - за пиене, ами третата? Голема загадка! Ребус! Предлагам да залагаме за какво е третата мисъл на Тянка. Чиче е особено заинтересован, за какво ли си мисли тая с метлата след като хапне-пийне?
                                Загадка, я! За тези, които ги е постигнала деменцията.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X