IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Чета, че Зарко ми прави разбор на изречението.....

Не разбрах какво е написал, но нека се упражнява.....

Наздраве !
    То, и аз така. Май с теб срещаме затруднение при осмисляне на текст, съставен от повече от три изречения Малко ни е пиенето, начи
    Наздраве!
    Last edited by tnm; 02.10.2016, 13:32.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Чета, че Зарко ми прави разбор на изречението.....

Не разбрах какво е написал, но нека се упражнява.....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Тя жена ти сигур 52-годишна, та й се подмазваш. 52-градусовата ракийка и да й се подмазваш, и не, пак под масата ше те навре. Да пием за 52-годишната булка на Чичи с 52-градусовата му ракия. Сипвай, не се стискай!

Koo ??? Неее....!!!

Аз да се стискам.... ??? Абее, тиии меен уважаваш ли ме.....?

Бях на вилата за 4 ч....Набрах две щайги със зелени домати и една кофа черита ( мъкаа)....Сега си налях 50 гр с 4 ледчета, нарязах един голям домат на 4 после на 8, после на 16.......и т,н.

Наздраве !

пп Днес сутринта ми вдигнаха колата Бях до една болница и улицата празна......Даже не се замислих, че изедниците дебнат....Първо ми сложили скоби, после ме репатрирали - 95 кинта.....Мразя ги платено....

Коментар

Ттдвърду Нье! Язека се фърлам на танци. Ку да ги слушам тия политикани на масата.
          Пък аз се оттеглям с достойнство. Не моем ги траем кога заговорят за политика или за работа / не дай си Боже/
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

• Тиха и спокойна утрин!

https://www.youtube.com/watch?v=AVrqWbTE8SM
            https://www.youtube.com/watch?v=0Vp8CfPlgWw

И после се фърляйте на живот:
            https://www.youtube.com/watch?v=cpMUBsTWfwg
            Last edited by Trakatrak'; 01.10.2016, 09:36.

Коментар

• Баси ..... к'во .... ? ..... т'ва кръчма ли е или философски кръжок? ....
              Сипете .....
              Life won't wait for you.

Коментар

• Философски настроен, опитвам - АКО МОГА - да разбера сравнението между 52-годишният дестилат /алкохолен/ и 52-годишният /нежен/ екстракт..., свързани с цитираната гледна точка на колежката... Тя твърди следното:

52 градусова ракия - "произведение на дестилационното изкуство"
                52 годишна жена - "вътрешна дезинфекция"...

Какъв е замисълът - не зная.

Може би си струва да се провери достоверността на твърдението. Жалко, че във форума няма дами на близка до цитираната възраст... Каквото и да каже някой срещу този довод - това би било подла /и грозна/ инсинуация.

Всички дами тук са на 30+ !!! Добре де, в следващите 20-на годинки - ще се уверим в твърдението, каквото и да включва тази "вътрешна дезинфекция", а и дамите тук вече ще клонят към 50-те...

Коментар

52 градуса...!!!

пп 52 градусова ракия и 52 годишна жена не можеш ги развали....
                  Тя жена ти сигур 52-годишна, та й се подмазваш. 52-градусовата ракийка и да й се подмазваш, и не, пак под масата ше те навре. Да пием за 52-годишната булка на Чичи с 52-градусовата му ракия. Сипвай, не се стискай!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ми ... то при такъв градус на питието, сичките ставате такива
                    Наздраве!
                    Ттдвърду Нье! Язека се фърлам на танци. Ку да ги слушам тия политикани на масата.

Коментар

Мааани го, политикан.
                      Ми ... то при такъв градус на питието, сичките ставате такива
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

52 градуса...!!!

Ти това произведение на дестилационното изкуство за пиене или за вътрешна дезинфекция го използваш!?
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Ти остави другото, ама се оказа една съученичка набъркана. А беше примерно момиче. Но спри се с тези злободневия и нарежи на четири еди голям домат Чери. Там ги е силата.

абсолютно !

И тва ще ти е мезето на 100 гр смъртница....За наказание ...И пак. и пак, и пак......

пп Лека нощ, че дилянката дето я слагам в ракията. ме трупира.....
                          Last edited by 4i40; 30.09.2016, 22:38.

Коментар

Само разваляш градуса на питието. Мъка, мъка ...
                            Наздраве!

52 градуса...!!!

Коментар

Само разваляш градуса на питието. Мъка, мъка ...
                              Наздраве!
                              Мааани го, политикан.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Ихаааа, баш това ми се хапваше, хем мешано та мешано, хем с рохко яйце за капак )

Наздраве на целокупната Кръчма )

едно разстояние време и това ) https://www.youtube.com/watch?v=Ki9xcDs9jRk

п.п....Чичо, съвсем на партизанин си замязал ...нищо не ти разбрах срещи с крави или бици ... ейй, голямо МУ
                                Да не ми омахаш манджата, ей. Ай вземи си от крайчеца малце кромид лучец и две-три люспи домат.

Коментар

Working...
                                X