If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тя жена ти сигур 52-годишна, та й се подмазваш. 52-градусовата ракийка и да й се подмазваш, и не, пак под масата ше те навре. Да пием за 52-годишната булка на Чичи с 52-градусовата му ракия. Сипвай, не се стискай!
Koo ??? Неее....!!!
Аз да се стискам.... ??? Абее, тиии меен уважаваш ли ме.....?
Бях на вилата за 4 ч....Набрах две щайги със зелени домати и една кофа черита ( мъкаа)....Сега си налях 50 гр с 4 ледчета, нарязах един голям домат на 4 после на 8, после на 16.......и т,н.
Наздраве !
пп Днес сутринта ми вдигнаха колата Бях до една болница и улицата празна......Даже не се замислих, че изедниците дебнат....Първо ми сложили скоби, после ме репатрирали - 95 кинта.....Мразя ги платено....
Философски настроен, опитвам - АКО МОГА - да разбера сравнението между 52-годишният дестилат /алкохолен/ и 52-годишният /нежен/ екстракт..., свързани с цитираната гледна точка на колежката... Тя твърди следното:
52 градусова ракия - "произведение на дестилационното изкуство"
52 годишна жена - "вътрешна дезинфекция"...
Какъв е замисълът - не зная.
Може би си струва да се провери достоверността на твърдението. Жалко, че във форума няма дами на близка до цитираната възраст... Каквото и да каже някой срещу този довод - това би било подла /и грозна/ инсинуация.
Всички дами тук са на 30+ !!! Добре де, в следващите 20-на годинки - ще се уверим в твърдението, каквото и да включва тази "вътрешна дезинфекция", а и дамите тук вече ще клонят към 50-те...
пп 52 градусова ракия и 52 годишна жена не можеш ги развали....
Тя жена ти сигур 52-годишна, та й се подмазваш. 52-градусовата ракийка и да й се подмазваш, и не, пак под масата ше те навре. Да пием за 52-годишната булка на Чичи с 52-градусовата му ракия. Сипвай, не се стискай!
Ти остави другото, ама се оказа една съученичка набъркана. А беше примерно момиче. Но спри се с тези злободневия и нарежи на четири еди голям домат Чери. Там ги е силата.
абсолютно !
И тва ще ти е мезето на 100 гр смъртница....За наказание ...И пак. и пак, и пак......
пп Лека нощ, че дилянката дето я слагам в ракията. ме трупира.....
Коментар