Първоначално изпратено от ярък
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
Бях чувал за него, че сменил работата, колата, апартамента и смятал да менка жената, но като чел съответната тема във форума и коментарите в нея се отказал...
От мен ЧНГ с пожелание за ЗДРАВЕ !!!
ЯрЪк си пасвал с карЪк....Убавите хора кът г-н Тарантул, светлата Кака, добрата ЛЕЛЯ и винаги добронамереното Прецаканко и т.н. яли, пили и се веселили (а г-н Тарантул си помечтавал за още нещо... ) по празниците, аз борих тромбофлебит стигнал до дълбоката вена и се хилих кът идиот как мога да съм толкова тъп, та не отида на лекар 6 дни....Сега казват, че съм прескочил трапа, но мога да цопна в една локва....
Наздраве !!!
Честита Нова Година и Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Чичо потъна в неизвестност. Вероятно е станал постоянен гражданин, демек селянин, на Дивото.
От мен ЧНГ с пожелание за ЗДРАВЕ !!!
ЯрЪк си пасвал с карЪк....Убавите хора кът г-н Тарантул, светлата Кака, добрата ЛЕЛЯ и винаги добронамереното Прецаканко и т.н. яли, пили и се веселили (а г-н Тарантул си помечтавал за още нещо... ) по празниците, аз борих тромбофлебит стигнал до дълбоката вена и се хилих кът идиот как мога да съм толкова тъп, та не отида на лекар 6 дни....Сега казват, че съм прескочил трапа, но мога да цопна в една локва....
Наздраве !!!Last edited by ярък; 05.01.2024, 09:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
О да, накефил се е тарантулчо това не го мислиМакар да не беше спекулант.
И аз отливам от няколко дни...
Абе какво става с чичо. Вяства ли се тъдява?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Покой на душата му! Всичко тук е преходно, но дано се е напечелил, та да се е накефил на спекулата. Отливам за "Бог да прости!"Макар да не беше спекулант.
И аз отливам от няколко дни...
Абе какво става с чичо. Вяства ли се тъдява?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДайте да сипем по едно готино уиски да изпратим нашия заминал брат Ендер, Пресели се той в другия свят твърде скоропостижно.. Те така, да сипем по едно от неговите готини питиета, да му е лек пътя и душата спокойна. Всички ще се събЕреме некой ден у чистилището, просто не трябваше така да избързва.Last edited by mibova; 04.01.2024, 15:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дайте да сипем по едно готино уиски да изпратим нашия заминал брат Ендер, Пресели се той в другия свят твърде скоропостижно.. Те така, да сипем по едно от неговите готини питиета, да му е лек пътя и душата спокойна. Всички ще се събЕреме некой ден у чистилището, просто не трябваше така да избързва.Last edited by mibova; 04.01.2024, 15:08.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ханиш Разгледай мнение
Паяк теб те забравих.
Честита Коледа и весело посрещане на новата година!
И освен баница вземи хапни и малко месо,че като ти гледам снимката си само кокали и зъби.
Фурор да ви е на всички около 31 декември вечерта! За да сте блажено замаяни на 1 януари рано сутринта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧестита Коледа!
Честита Коледа и весело посрещане на новата година!
И освен баница вземи хапни и малко месо,че като ти гледам снимката си само кокали и зъби.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗдравейте кръчмата, бая време мина от как не съм влизал у кръчмата……. Гледам стопанката и управителя са същите (кака и арахната) да сте ми живи и здрави и весели празници!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Виж сега - откровения!
Все пак - трудно ми е да си представя, кои са тези други "по-лоши неща, които може да ти се случат"?
Би ли изброил/изброила ПОНЕ ПЪРВИТЕ 3-4 лоши неща, които може да ти се случат, освен изтриването на (лошия) пост?
Почвам да се тревожа - моля! Кажи ни все пак нещо и не ни оставяй в състояние на "свободно падане" - точно по празниците!
ХА наздраве! - за хубавите неща, които се случват на хубавите момчета и момичета!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Какво пощипваш, мустаките юнашки ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеМине, пийни, щипне и замине.
Коментар
Коментар