Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Никога не съм изневерявал на "Тройной". Пий си рума и играй си румба. Наздраве, ухаещо Дръни!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Сменил си парфюма!? Похвално! Малко разнообразие няма да ти е излишно.
Наздраве, Мръни!
Коментар
-
Напращял съм... умствено.... като зряла, кървавочервена диня съм напращял от акъл и крилати мисли. Махат с крила и отлитат. Трудно е да си около трийсетте. Ма, ти си го знаеш, що от две десетилетия си все там. Наздраве, Консервдръни!
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мръни, на теб + 40 и - 20 градуса по Целзий ти се отразяват по един и същи начин - нито ти пречат, нито ти помагат. Щото си навлязъл в такава възраст. Затова, не ми се оправдавай със слънчасване, замръз и омъгляване. Просто при теб има изпращяване по всички направления.
Наздраве, Мрънкало!
- 1 like
Коментар
-
Току-що се връщам от палещото слънце и поради зацепване на мисловната ми дейност не мога да се сетя за ни едно оправдание спрямо наглото ти изказване. Дори да беше дама, пак не е оправдано, ама каква дама да си, като принадлежиш към проходната банда и обираш минаващите през прохода граждане и селане. Плашиш ги с некаква си мечка, за чието нахраннане, забавление и обиграване требва да си платат. А след това да се качат на покривите на мобилите си и да се кълчат, що досега тя се е кълчила с верига на носа, но вече я защитават природозащитници и хаавата се е обърнала. С това се доказва, че еколожки като теб са крайно нахални, а за това оправдание нема. Наздраве, Екодръни!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Скромността ми липсва като качество по рождение. Аз съм нахална и натрапчива, ако не си забелязал.
Наздраве, Мръни!
Коментар
-
Недей да скромничиш. Ще ти пуснем бакшиш. За думи бакшиш не дават. Освен некоя доверчива девойка да се върже и да пусне. Ама, къде ти вече таквиз. Наздраве печено Дръни!
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Някой друг зареди масите. Аз засега се ограничавам само с подреждане на слова.
Наздраве, Мрънкало!
- 1 like
Коментар
-
Благодара, че ми сервира! Нема да те кана на масата. На работа си.
Мечо
Коментар
-
Па, леко ти се е изкривила преценката за бавните пътеки по чукарите. Дето носят спомени от отминали години, а по поляните около тях последователите на Рей Бредбъри щъкат като марокански скакалци и шмулят треволяка, че да ти налят после бъркоч в чашата. Далеко си ти от тези алкохолни магии и дестилации.
Наздраве, Мръни!
Коментар
-
Лъжа та, що си будале, ама си нахитряла напоследък. Как па различаваш рачел от медовина, като не си ги виждала у дербента шипковски? Аааа, сигурно некое търговче си обрала и оно те е мамило, че шикалките в мармалад са рачел, а винцето от кори на пъпеши - медовина. Щом си се вързала, нема те разубеждавам. Отваряй кръчмата и сервирай медовина собствено производство. Митничарите дебнат. Наздраве, Дренкидрънки!
Мечо
Коментар
-
Слънчасал, медовината се прави от мед и вода. От тиквата се прави рачел. Може и ракия. Ама ти откъде да знаеш тънкостите по приготвяне на питиета и мезета, потребител.
То не е като да развееш трибагреника над кочинката, досуш като пилоня на Рожен и да сбереш местните пиянки на дегустация, като заедно с киселата ракия и втасалото вино им пробуташ печената гъската на буля Пена, дето намаза гумите на Теслата комшията.
Наздраве, Мръни!
- 1 like
Коментар
-
Ти знайш ли каква медовина става от тиква? Поне на външен вид го докарва. Навремето от тиква и швепс правеха. Ама, откъде швепс по габроско. Там само кисел сок от бельовки. За изтрезняване от парцуцата от караджейки. Наздраве, Дрънмаджаркиньо!
То не е като да развееш трибагреника над кочинката, досуш като пилоня на Рожен и да сбереш местните пиянки на дегустация, като заедно с киселата ракия и втасалото вино им пробуташ печената гъската на буля Пена, дето намаза гумите на Теслата комшията.
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар