If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Последното нещо, което съм искал, е да обидя някого, в случая теб, особено пък в тази тема!!!
Чак се изнервих - спирам, извинявам се на останалите за спама
Благодаря, за сделките - доказала съм го през годините
Наздраве и хубав ден на всички!
Грую сипах си, па по повод картинката ти в червено
нема нужда ни ракия да ми даваш, ни акъл
все още сделките ми са мечта за мнозина
PS.... нищо лично, не се засягай
А Наздраве на всинца Ви! На тоз ден преди 10 години ...Алианц изсипаха като за световно и системата на БФБ отказа
Паметен ден за мнозина
За умрял ни добро ни лошо
Това направо ме обиди и засегна, прилично съм се бил държал. Казваш го сигурно, за да отклониш фхниманието от ефентуалното ти опрафомощаване от небесата да черпаваш цела година некои богоугодни личности, кои им се полага се поугоят. Съсредоточи се и се взри в звездите!
Мързи ма! Не мога да чакам аз до полунощ, че да си пожелая на някой да му се стъжни живота. При мен и слънчева светлина се получава.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ааа ..., аз тез дет ма дразнеха още миналата година ги фключих в списъка и желанията ми се изпълниха. Сал един още ми се мота неотмъстен, ма и него ще го огрей месечината.
Наздраве!
П.П. Таз година всички се държат относително прилично, включая и ти, та не смятам да си гърмя патроните напразно
Ааа ..., аз тез дет ма дразнеха още миналата година ги фключих в списъка и желанията ми се изпълниха. Сал един още ми се мота неотмъстен, ма и него ще го огрей месечината.
Наздраве!
П.П. Таз година всички се държат относително прилично, включая и ти, та не смятам да си гърмя патроните напразно
Това направо ме обиди и засегна, прилично съм се бил държал. Казваш го сигурно, за да отклониш фхниманието от ефентуалното ти опрафомощаване от небесата да черпаваш цела година некои богоугодни личности, кои им се полага се поугоят. Съсредоточи се и се взри в звездите!
Каке, аз да предупреда, нощеска се отваряло небото за изпълнения на желанията, та фхнимавай кого включваш в списъка с отмъстителните желания. Чиче може, че вчера те досягаше на към обиколка, така сякаш шта заобикаля. Мен пък ме включи в надграждащите желания - да имаш сили и желания цела година да го черпаваш Трактракчо (не Тракторчо, той е друг). Това е правилната постановка на въпроса.
Наздраве!
Мечо
Не се е изместил пътя. Средиземноморският циклон винаги е минавал от там през есента и зимата. Нещо ни куца превенцията. По-рано се следяха язовирите, деретата са почистваха, дигите се поддържаха ... Сега при тази осведоменост и възможност за едни що-годе точни прогнози да се допускат такива поражения, май клони към небрежност.
Лека им пръст на загиналите!
Каке, аз да предупреда, нощеска се отваряло небото за изпълнения на желанията, та фхнимавай кого включваш в списъка с отмъстителните желания. Чиче може, че вчера те досягаше на към обиколка, така сякаш шта заобикаля. Мен пък ме включи в надграждащите желания - да имаш сили и желания цела година да го черпаваш Трактракчо (не Тракторчо, той е друг). Това е правилната постановка на въпроса.
Пак в Бургаско се изсипа! Не знам що се върти в тоя район между Несебър и Царево. Измести се пътя на циклоните ли? Жалко за хорицата, де са си отишли и останалите, де са яко подгизнали в студа! Покой за покойниците!
Не се е изместил пътя. Средиземноморският циклон винаги е минавал от там през есента и зимата. Нещо ни куца превенцията. По-рано се следяха язовирите, деретата са почистваха, дигите се поддържаха ... Сега при тази осведоменост и възможност за едни що-годе точни прогнози да се допускат такива поражения, май клони към небрежност.
Лека им пръст на загиналите!
Мечо
Коментар