Тамън поляхме таз камина хубавица с 2х25х8. Щото възможностите ни осемкратно по-високи от чичините. Помагаха кървавица от бичи дреболии, глава бича дробена и суджук смес сушен на вентилатор. А вентилаторът издуха на Чичин претенциите за познавач на женската душа. Защото жената иска първо уважение, а после да й налееш дюлева. - 50 гр. Хмъ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Добра вечер банда, Да са живи и здрави и чичо и леля, здравето най-важно, затова и наздраве. И да звучат маршовете на победата.! Той чичо ги бие вирусите с 25 гр., индришета, а и леля се справя отличноИ все така до победата
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Като ще черпиш, снимай по- отдалеч......
Имам леки добавки за тирамисуто....
Може бишкотите да са по плътно напоени с кафе...И може да са на втория пласт, а първия за плътност да е блат.....
Може крема да не е толкова пухкав...Маскарпонето е гъсто, мазничко, вкусно и придава оня лепкав божествен кафеен вкус върху езика, дето те кара да повториш....( чекай, за какво пишех..)
Наздраве !
пп Бях ужасно уморен и пийнах 2х25 гр...Ще се опъна за малко ( 2-3 часа )
Приятна петъчна вечер.. За всекиму според потребностите, а на Тракащия според възможностите.....КъФ е тоя блат у тирамису..., освен бишкоти... и то определен вид... ???
Не е само маскарпонето...
Днес бе тежък ден и съм на твърдо... с вода и другото състояние на водата...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеЗа Леля спИциално, едно... тирамису...
Имам леки добавки за тирамисуто....
Може бишкотите да са по плътно напоени с кафе...И може да са на втория пласт, а първия за плътност да е блат.....
Може крема да не е толкова пухкав...Маскарпонето е гъсто, мазничко, вкусно и придава оня лепкав божествен кафеен вкус върху езика, дето те кара да повториш....( чекай, за какво пишех..)
Наздраве !
пп Бях ужасно уморен и пийнах 2х25 гр...Ще се опъна за малко ( 2-3 часа )
Приятна петъчна вечер.. За всекиму според потребностите, а на Тракащия според възможностите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро ! Нещо силно, качествено и в голямо количетво ми трябва днес
Кът се замисля май само аз и Роналдоотговаряме на тез изисквания...Еее оня търчитопковец бе добавил млад, краси и богат, но ся кът за кръчма и толкуз стига....( стар, дебел, глупав и вечно сърдит
)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеОтвориха при нас Никулденските къщички.
Отивам при хората,и те да видят мен и да пия червено вино с гореща наденица
айде наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро
Затлачих се от месо
кафенце,и саладки днес, за разтоварване,максимум някоя чорба
хубав ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро ! Нещо силно, качествено и в голямо количетво ми трябва днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Наздраве..., след десерта...!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеЗа Леля спИциално, едно... тирамису...
Коментар
Коментар