If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо такова, вроятно:
- Както въглените във водата гаснат,
тъй и уроките в тебе да погаснат! - Както пламък не трепти във тези свещи,
тъй и ти със зли очи да нямаш срещи! Наздраве!
П.П. Ако няма въглен, седем кибритени клечки ще угася в мълчана вода, уроките и така бягат.
Повече от дамите използват доста често друго стихче:
Нещо такова, вроятно:
- Както въглените във водата гаснат,
тъй и уроките в тебе да погаснат! - Както пламък не трепти във тези свещи,
тъй и ти със зли очи да нямаш срещи! Наздраве!
П.П. Ако няма въглен, седем кибритени клечки ще угася в мълчана вода, уроките и така бягат.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Да пийнем по една голяма 35 гр благинка от Тянка, че друга почерпка до края на годината няма да има ..
Дали от това многомесечно очакване или от настинката и температурата, дето ме тормози от 3 дни, но направо ми прилоша и смятам да чакам виртуалната почерпка в хоризонтално положение.....
Наздраве !
пп Изхвърлих всите мартеници, дето ми закичиха за здраве....Направо ме уручасаха....Ич не ми трябва такова .....
пп Бах маа му...сега разбирам как се чувства Тарантул на неговата възраст....
Твойто многомесечно, а моето многогодишно очакване за португалския плаж!? Да взема да се тръшна и аз, че заедно да чакаме някой да почерпи.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Да пийнем по една голяма 35 гр благинка от Тянка, че друга почерпка до края на годината няма да има ..
Дали от това многомесечно очакване или от настинката и температурата, дето ме тормози от 3 дни, но направо ми прилоша и смятам да чакам виртуалната почерпка в хоризонтално положение.....
Наздраве !
пп Изхвърлих всите мартеници, дето ми закичиха за здраве....Направо ме уручасаха....Ич не ми трябва такова .....
пп Бах маа му...сега разбирам как се чувства Тарантул на неговата възраст....
Ъъъ!? Направо ми спря тока, барабар с интернета. Не знаех, че ми броиш чашите. Човек без работа ще да си.
Наздраве!
П.П. Някои люде обичат да слушат музика докато работят. Аз със друг чешит, наместо музика влизам у Кръчмата, кога не мога да засяга някоя цифра или ми бяга някоя изречение.
П.П.П. А задето ме фключи в групата на младите, кажи какво ще пиеш, чужденеций?
Ракийца по туй време ... иначе да , пенсионерче съм и освен да ви досаждам , си имам и животни за гледане ...
Коментар