Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Навремето един сърбин, мебелен търговец, викна сръбски готвач да сготви цял вол за купона по откриване на магазина му. Това е презентация на едро!сигурно вола е бил пред умирачка и да не отиде зян . Пък по друг начин звучи цял вол! Дет викаш на едро!
Ама аз като по - балама си държа на теленце
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
идеалка си, сега да треснем и припознавачите, докато проспя мача, и ще е жик-так работата. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Вола го яж ти. Аз теленца обичам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3313314[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]n3313315[/ATTACH] Добро, мързеливо утро, Кръчма!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Аз съм на патица с кисело зелце. Но като добавя пържолата ще загладя косъма, а ти ще си останеш на голо винце. Чувала ли си я тая:
Ой, винце голо, изяде ми воло!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3313314[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]n3313315[/ATTACH] Добро, мързеливо утро, Кръчма!
Ой, винце голо, изяде ми воло!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да знайш, че съм те докладвала където трябва, дето си ми разбил защитата на файса и си ми публикувал дълбоко интимните снимки насред Кръчмата. Очаквай фключване от онез с черните качулки.
Наздраве!
П.п. Не знаех, че имаш файс, анфайс и профайл, но ще взема мерки. И ти вземай, че на това ветро чичето съвсем издухано ще е. На моя завет си е бурновито, кво ли е при вас или по Годечко?
Коментар
-
Мдаа, литетатурно-исторически консултант съм му. Пише спомени за пътешествия по повърхността, релефа, кухините и водите на обширните тънкамънкини телеса. Очаква се да е бестселър. Наздраве за литературните успехи на чужд гръб и твойта кожа.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тцъ! Гинекологът ми жена. Но, дерматологът ми мъж. С него големи приключения, обаче човекът не издържа. Чак в Голямо село избяга от мен
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Убаво, че е все пак зъбаря ти....
Щот можеше да е гинеколога ...
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Когато седна на зъболекарския стол, моята зъболекарКА го настройва така, че тялото ми да е почти хоризонтално /легнало/.
Е, в легнало положение - какво друго /освен "глупости"/ - да говори мъж /зъболекар/ на жена?...
... от друга страна, кога една зъболекарка би говорила глупости на легнал мъж?
От трета страна, ако постоянно ти говори глупости, предлагам да бойкотираш някои негови инструкции, например, когато ти каже "Изплюй!" - ти да глътнеш и да му обясниш със спокоен тон /напримеееер.../, че плюенето не е културно! /мама и тати така са те възпитали/...
В допълнение към подтемата, сещам се за оная /почти/ истинска история...
Малкото дете не иска да приеме нищо от онова, което майката опитва да постави в устата му... То плюе по пода... Тя се ядосва все повече, но запазва самообладание и убедително му говори:
- Когато устата е пълна - трябва да се преглътне. Не се плюе по пода!
Таткото, който в момента чете вестника си, но следи с интерес развитието на ситуацията, след последните напътствия на мама - повдига очи от вестника си и като че иска да добави нещо по темата, но тя го отрязва:
- Ти да мълчиш!
Коментар
-
Моят зъболекар голям зевзек. Като седна на стола и като вземе да ми говори разни глупости, с глас се смея. Той пък ми се сърди, че съм развалила имиджа. Пациентите очаквали от кабинета му само рев да се чува.
Наздраве!
Е, в легнало положение - какво друго /освен "глупости"/ - да говори мъж /зъболекар/ на жена?...
... от друга страна, кога една зъболекарка би говорила глупости на легнал мъж?
От трета страна, ако постоянно ти говори глупости, предлагам да бойкотираш някои негови инструкции, например, когато ти каже "Изплюй!" - ти да глътнеш и да му обясниш със спокоен тон /напримеееер.../, че плюенето не е културно! /мама и тати така са те възпитали/...
Коментар
Коментар