Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Твойте, твойте ... От къде се изкопа и ти такъв взискателен!?
Наздраве!
Чи това - бяла, руса, пъстроока, без лунички, като сърничка пъргава ..капризи ли са ?
пп Особено в този момент...Кога тъкмо се изправям от грипа и си навлякох нова беда.....
Жаната изпържила за по 4мин пържоли уж без кокал....Да де, но точно на мен едно малко, като на Тарантул ...... ми се падна и като гризнах с предния зъб ми се размести физиономията....
Така преди 3-4 години, точно от маслините без костилка ми се падна костилката и един кътник ми съкрати живота...Сега няма нищо счупено, но ми се клати кът на Тарантул.....
НИЩО ВЕЧЕ НЕ ИСКАМ !!!
НИ РУСА, НИ КЕСТЕНЯВА, НИ БЯЛА , ХЕЛЕ ПЪК ЧЕРНА.....
Наздраве !
Коментар
-
Думам ти аз, че той началника на Кръчмата, тебе ти се не вярва.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Той три накуп иска, тя за пръста му се загрижила. За кой пръст? Да де, то му като кутре..
Наздраве!Last edited by tnm; 25.03.2018, 22:15.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСамо да попитам, че съм сънен....
Моите предпочитания ли коментирате с тез слова благодатни...
Не спорете излишно - и трите дядо Попе, и трите....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Хммм, според мене, беля на главата си търси с тези крайни си изисквания. Май ще му се наложи да си превързва здрав пръст.
Наздраве!
Коментар
-
Дрънкалке, почва се еманципира от теб или крайно настоява да изпълниш моята препоръка за рижа грива и разпуснати нрави. Ще рече да изпуснеш карабината. Наздраве за добрите, навременни съвети!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мрънкало, забеляза ли - сръбският оператор веч не е актуален. Търси някви връзки с ирландския такъф.
Наздраве!
Коментар
-
Абе, това е орижинал лековита влашка мечка, де пари са плащали, за да ги помачка за здраве. Кво ти разбира главата продухана годечарска от високата медицина, от гадания и баяния за здраве. Барем питай Кака те сфетне. Ако и да е от свидливата школа, де половин съвет за лечение дава. Затова напоследък си на 1/2 здрав, прав, корав.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСтига си ми пращал снимки от твоята младост бре ! ( що си се подпрял на 2 м от мечката../)
И да ме лекува с тях иска....
Избери нещо русо - червенокосо около 40- те и прати да ме излекува....Но да е в нормите, де ако седне да ме разтрива, да не дам фира....
Наздраве за лечителките !
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Докато не са опадали пъпките, надежда има...
Шъ стискаме палци, че от Тянка кайсиева няма да пием и в тебе ни е надеждата ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Докато не са опадали пъпките, надежда има...
Шъ стискаме палци, че от Тянка кайсиева няма да пием и в тебе ни е надеждата ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Не , на пъпки , ама всичко ледено ...
Коментар
Коментар