If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъмно кафява, леко горчива с нежен червеникъв оттенък, със запазени вкусови качества....
Има неподозиращ ефект върху телесни болки и душевни страдания...
Наздраве !
Едно от имената на билката е "христова кръв". Пресните цветове и малка част от стръковете се заливат със студено пресован зехтин. Сместа е задължително в стъклен буркан и се държи на пряка слънчева светлина 40 дни. Когато цветът й стане кърваво червен - готова е.
Приготвила съм и аз една доза за бебешки крем. Чакам братчедката да стане баба и се заемам с направата му.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не, че не ми е силата в дипломатичността, а направо тя /дипломатичността/ - си е трудно приложима... Може това да е повод за съжаление.
На чичата - когато остарее.... пожелавам /дипломатично/ една подобна Жулиета /61 г./ - и да не забрави да ѝ купи жадуваната от нея бяла вила на брега на Средиземно море...
Тъмно кафява, леко горчива с нежен червеникъв оттенък, със запазени вкусови качества....
Има неподозиращ ефект върху телесни болки и душевни страдания...
Не, че не ми е силата в дипломатичността, а направо тя /дипломатичността/ - си е трудно приложима... Може това да е повод за съжаление.
На чичата - когато остарее.... пожелавам /дипломатично/ една подобна Жулиета /61 г./ - и да не забрави да ѝ купи жадуваната от нея бяла вила на брега на Средиземно море...
Учи се на дипломатичност. Чиче почти незабележимо ми намеква, че ми отстъпва всички дами в кръчмата. А аз, понеже също съм дипломатичен, не му хич благодаря, да се не разбере в какви дефицити е изпаднал и какви договорки зад гърба на дамите правим. Учи се!
Не му е там силата....
Пряк наследник на Лев Николаевич и Мара Подробната....
Три пъти излизах, три пъти се мокрих и преобличах. Ама ми е хубаво. Обичам есенния дъжд.
След малко отивам да си разхождам наследството /дебелото псе/, че то трябва доволно да се окаля и да изцапа после цялата баня като се изтръска.
Наздраве!
Четири пъти да се облича и съблича....
Направо се замечтах.....
Заеби! Толкова ми е студено, че преди малко сложих да къкрят първите сърми с кисело зеле за сезона.
Наздраве!
Три пъти излизах, три пъти се мокрих и преобличах. Ама ми е хубаво. Обичам есенния дъжд.
След малко отивам да си разхождам наследството /дебелото псе/, че то трябва доволно да се окаля и да изцапа после цялата баня като се изтръска.
Наздраве!
Мечо
Добро утро !
Тва време е само за "разговор" с вампир-ка....
Лелчето спретнала едни убави червени мръвки с червено вино - елексир за душата и ужасТ за стомаха...( от два-три дни ставам по нощите да пия жълт кантарион в зехтин...) С едно изречение - пак съм неподготвен и хвърлям кърпата в ъгъла на ринга....за радост на Тракащия
Наздраве за всички можещи и ..." даващи " !
Чай от жълт кантарион ще ти помогне повече. Пък и съм на 99% сигурна, че масления извлека не си го направил както трябва.
Наздраве!
Мечо
Всички тълкувания са лични. А жълтият кантарион е за стомах. Чиче явно го закъсал и фърли пешкирчето. Ех, старо....
Да - съгласен съм, че всички тълкувания са /строго/ лични. Ама аз от уикито - Га съм чел за жЛЪТ кантарион - едно съм запомнИл: "тонизира нервната система" - а на това описание никой все още не се е противопоставил. Е, сигурно нервната система има общо И със стомаха, но - със сигурност има отношение и към някои /мъжки/ органи, разположени, доста ПОД стомаха... Човек не знае от кой храст ще изскочи пилето /както обичат да казват/...
Добро утро !
Тва време е само за "разговор" с вампир-ка....
Лелчето спретнала едни убави червени мръвки с червено вино - елексир за душата и ужасТ за стомаха...( от два-три дни ставам по нощите да пия жълт кантарион в зехтин...) С едно изречение - пак съм неподготвен и хвърлям кърпата в ъгъла на ринга....за радост на Тракащия
Наздраве за всички можещи и ..." даващи " !
Заеби! Толкова ми е студено, че преди малко сложих да къкрят първите сърми с кисело зеле за сезона.
Наздраве!
Коментар