IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Шъ ме вземе, тя си пада по цървули със светли очи
    Наздраве!
    Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

То ти няма да я върнеш, ама дали тя ще те вземе ?!

Добро утро Кръчма!
      Шъ ме вземе, тя си пада по цървули със светли очи
      Наздраве!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

И кво викаш - вече не ме боли глава......

Наздраве за здравите и пъргавите булки !
        Не я боли глава, ама й се сецнал кръста. От пресаждане на мушката. Да се сеща по-едрата третинка какво да прави. Наздраве за съобразителните половинки, третинки, четвъртинки и пр.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Много добре си излязъл на това селфи. Ти си бил голям симпатяга. Я, какъв си пъстър и ококорен.
          Наздраве!
          Не мааа, това тъщата. Някога, някъде, бъдещата тъща. Наздраве за добрите планове!

Коментар

Добро утро, клиентелата!

На разсъмване сънувах много странен сън. Явно витамин В12 започва да ми действа, защото сънищата ми са невероятно ярки и цветни
            Няма да навлизам в подробности, но като цяло вървях из едни изорани нивя на Чужденеция и ядях сочна, лимонено жълта круша с превъзходен вкус и страотен аромат.
            Чудна и дивна работа. В реалният си живот тоя плод само като го помириша и ми прилошава.
            Наздраве!
            Добро утро !

И кво викаш - вече не ме боли глава......

Наздраве за здравите и пъргавите булки !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ами, как.... Е, така - забавлява се с арахнофобиците.
              Много добре си излязъл на това селфи. Ти си бил голям симпатяга. Я, какъв си пъстър и ококорен.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Баш, и аз туй щях да му кажа - в неговия случай и аз бях избрал салатката
                Ма виж някоя мома тип Меган Фокс, нищо че е родила 3 деца май, няма да я върна, каквито и ще домати и ракия да ми предложат. То и сега изкушения много, но аз съм твърд (не където и когато трябва)
                То ти няма да я върнеш, ама дали тя ще те вземе ?!

Добро утро Кръчма!

Коментар

Как е язвата?
                  Наздраве!
                  Ами, как.... Е, така - забавлява се с арахнофобиците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ето още да сънуваш поправително и превъзпитателно за сбъркания ти вкус. Наздраве за пипона и коктейлите с пипони!

Как е язвата?
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Добро утро, клиентелата!

На разсъмване сънувах много странен сън. Явно витамин В12 започва да ми действа, защото сънищата ми са невероятно ярки и цветни
                      Няма да навлизам в подробности, но като цяло вървях из едни изорани нивя на Чужденеция и ядях сочна, лимонено жълта круша с превъзходен вкус и страотен аромат.
                      Чудна и дивна работа. В реалният си живот тоя плод само като го помириша и ми прилошава.
                      Наздраве!
                      Ето още да сънуваш поправително и превъзпитателно за сбъркания ти вкус. Наздраве за пипона и коктейлите с пипони!

Коментар

• Добро утро, клиентелата!

Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Начии, ако на масата има чиния с домашни, ароматни, сладки домати, а на леглото лежи Ким Бейсинджър и ме глада деволито, ще си сипя 30 гр ракийка и кусам доматките....
                          Благодарско и Наздраве !
                          Коя Ким, оная отпреди 30 години ли? Ако е тя, ще виси клончето с доматките от устата ти дълбоко впечатлено, а с ракийката ще си парфюмираш и дезинфекцираш треперящите ръчички, да не би случайно да я пипнеш с нечисти ръце и помисли. Ангелче си тиии, ма не знам ангелчетата дали имат ерекция или го карат само на провесване. Наздраве за Ким...... Чен Ун!

Коментар

Баш, и аз туй щях да му кажа - в неговия случай и аз бях избрал салатката
                            Ма виж някоя мома тип Меган Фокс, нищо че е родила 3 деца май, няма да я върна, каквито и ще домати и ракия да ми предложат. То и сега изкушения много, но аз съм твърд (не където и когато трябва)
                            То, при 4i40, май при всички случаи е по-добре да се избере салатката. Щото леля не спи, леля бди
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

УжасТ..Как минава времето..

пп Убаво де, това означава ли, че кът наближаваш тази благородна възраст, да те пренебрегваме.....

Мии, нееее.....!
                              Хем задаваш риторични въпроси, хем после си отговаряш.
                              Наздраве!

П.П. 4i4i, аз съм от жените промили. На такивата не им се случва да бъдат пренебрегвани
                              Мечо

Коментар

Нормално, все пак дамата е над 60-те.
                                Наздраве!
                                УжасТ..Как минава времето..

пп Убаво де, това означава ли, че кът наближаваш тази благородна възраст, да те пренебрегваме.....

Мии, нееее.....!

Коментар

Working...
                                X