If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро.
днес,релакс,след дълга и изтощителна и много важна седмица за мен.
кафе,сок и дребни сладки за всички.
променя ми се много житието и битието,след тази седмица,минавам на друг начин на работа, ще ми е вече по-трудно да посещавам кръчмата,поне не толкова често колкото ми се иска.
Ама ще намирам време за по едно бързо поне....
Благодаря Ви много.
Брейййй, да не си станал жокей? Глей как помагат британските връзки и сближението с кончетата. Ма недей само обещава, а напълни масата. Само без конски салами.
Леля,не бягам по тъча,наптотив-слагайте масите,черпнята е голяма,аз Началник ли съм или лукова глава
Попътен вятър и от мен )) Успех в предизвикателствата и наслада пт пътешествията, а ако ги съчетаеш и двете - мечта ))
Сега се сетих....да не си пенсионирал Златев .... да зареждаме склада за масивен купон на кръчмата ))
Наздраве
Добро утро.
променя ми се много житието и битието,след тази седмица,минавам на друг начин на работа, ще ми е вече по-трудно да посещавам кръчмата,поне не толкова често колкото ми се иска.
Благодаря Ви много.
Да се нядяваме , че ще ти хареса промяната и ще си заслужава. Честито!
А сега по същество! Как ти мина през ума, че можеш да минеш с дребни сладки и кафе ?! Цял ден да стискам палци и два месеца с разбит сън и психика !! Даже колеги ми предлагат успокоителни !
Добро утро.
Благодаря Ви много.
Добрутро!
Ха честито!!!
Внимавай да не се обърнеш в робот!!!
Опасността при предизвикателна и много добре заплатена работа е огромна!!!
Добро утро.
Благодаря Ви много.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
С нищо. На тоя етап само изказах дълбокото си съжаление от липсата на пепел. Този, към когото беше отправен коментара ми, прояви разбиране и вероятно ще изчака докато започне сезона за приготвянето на лютеницата.
П.П. Сега се сетих, че Вълчо - 34 при липса на пепел, ползваше мерудията от пастърмата. Може и ти да пробваш.
Виж как човек може да научи и нещо практично! Аз пък бих ползвал за това целината или дори и копъра...
/абстрахирам се от фразата при импровизациите в "Младост 5" - на тема: "да почешеш копъра!"/
Проблем с таблета. Ни ще да отвори линка. Сигурно музиката си я бива. Вие двамата с Арахната сте естети в това отношение.
Наздраве!
Може би така ще откриеш точният клип
Имам въпрос, ама ще питам на лични . Казвам за да си ги провериш след малко ONE NIGHT STAND (In The Air Tonight - Phil Collins - cover by Axel Rudi Pell)
Тъкмо ще обменим опит, защото и аз трудно намирам, когато ми потрябва...
С какво замени липсващият продукт?
/очевидно пазарът има дефицити, но за тоя не ми беше идвало на ум.../
С нищо. На тоя етап само изказах дълбокото си съжаление от липсата на пепел. Този, към когото беше отправен коментара ми, прояви разбиране и вероятно ще изчака докато започне сезона за приготвянето на лютеницата.
П.П. Сега се сетих, че Вълчо - 34 при липса на пепел, ползваше мерудията от пастърмата. Може и ти да пробваш.
Коментар