Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Гледам, че гадаеш на животни, та да кажеш на мен какво ще ми се случи - ухапа ме коза. Бебе . И сега показалецът ми е двоен и пурпурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Козата - чисто животно - значи - чистофайница се носиш, т.е. - всичко ти е подредено и блести...
Козата дава мляко - това не зная какво означава... Бебето - ясно е какво означава /много ще го обичаш!/
Показалецът - двоен, значи най-малко двойно ще ти скочи заплатата /хонорара/...
Пурпурен..., означава, че огромен пурпурен аметист ще ти подари онзи, който мисли за теб..., а този камък е на Стрелеца от първата декада: от 22 ноември до 01 декември...
И те живяли - в щастие и благоденствие - мноооого години!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение...........
Прибирам се и жената вика - миришеш на агнешко....Изтръпнах - в буквалния или преносния смисъл го изрече....
Наздраве за дзверовете !
В никакъв случай не признавай! Дори на Шанел № 5 да миришеш - отричай! Кажи, че е от агнешкото...и излизаш сух!))
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Като подминавам с пренебрежение подмятанията за безопасните игли, ви пожелавам слънчево и свежо настроение !
Бахти времето....Слънчасах на вилата..Преди 2 седмици кучешки студ, вчера изгорях ...
Поне бирата се лееше като пролетен поток....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Малко рано за тълкуване и нищене на женска психика, но Тарантул предизвиква размисли с умнозаключенията си...
На вилата си сложих една агнешка главичка на огъня да се вари с нужните зелени подправки 5-6 часа и се получи нещо вкусничко....
Прибирам се и жената вика - миришеш на агнешко....Изтръпнах - в буквалния или преносния смисъл го изрече....
Наздраве за дзверовете !
- 1 like
Коментар
-
смарагд,по-добре
http://www.raboteshtomomiche.com/art...0%B4%D0%B0-457
Импето разправяше че имал и сапфир, но мисля че мне е истински
добра вечер крчмаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Гледам, че гадаеш на животни, та да кажеш на мен какво ще ми се случи - ухапа ме коза. Бебе . И сега показалецът ми е двоен и пурпурен
Козата - чисто животно - значи - чистофайница се носиш, т.е. - всичко ти е подредено и блести...
Козата дава мляко - това не зная какво означава... Бебето - ясно е какво означава /много ще го обичаш!/
Показалецът - двоен, значи най-малко двойно ще ти скочи заплатата /хонорара/...
Пурпурен..., означава, че огромен пурпурен аметист ще ти подари онзи, който мисли за теб..., а този камък е на Стрелеца от първата декада: от 22 ноември до 01 декември...
И те живяли - в щастие и благоденствие - мноооого години!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеБрейййй, да не си станал жокей? Глей как помагат британските връзки и сближението с кончетата. Ма недей само обещава, а напълни масата. Само без конски салами.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Lelq, вече съм на лафтопа. Любима музика си ми пуснала.
Наздраве!
Коментар
-
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Е, Чиче сам се изтъква, дето безопасен. Дано му се вържат. Щото женорята след много опасните най-харесват много безопасните. Диалектика! Та хитър е той, все от кръста се оплаква. С това отговарям и на основния ти въпрос. Учи се на притворство, лукавство и интригантсво, че някои министри станаха с такива прийоми. Наздраве за съобразителност как да прилъжеш това де се опитва теб да залъже!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Достоен, но доста завоалиран отговор...)) Това аз наричам пазене на авторитет! Между другото - би ли ме светнал - за какво е необходим "авторитетът" ни на безполови същества?
... и не мога да разбера - откъде познаваш чичковите червенотиквеничковчета /пардон - възможности/?
Наздраве за спомените, когато... станат такива!
Коментар
Коментар