Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Аман, аман.... Не знам де ги намирате тези капини без бодли, че и с моми.... Със запретнати поли.....
Как къде ? - в мечтите и сънищата....
Щот ако е наяве, става аман - заман.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
А защо не за къпините...?
Пак са без бодли.....Има моми под тях....Нямат игли да те бодат по задника...А и свежест в гърлото и захар в тялото ти дават...( щот си на възраст и ти требва.), кръвоносната система ти поддържат...( щот до някакви израстъци, кръвчица вече не стига...)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ръцете рязко взеха да окъсяват, викаш!?
Наздраве!
П.П. За Блиц не ме е яд, ама нещо прецаках и Читанката, че сега не мога да чета книги. Ще търся някакво решение.
Друго е лошо...Като сложа очила виждам на близко и мога да работя, но след 1 час така ми се замайва главата, че ми требва нещо младо и меко да се подпра....Ходя по коридорите като боцман на кораб при 6 бала вълнение...Пак Мъкаааа....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Безопасната игла най-трайно захваща.Що не боде. Наздраве за розите без бодли!
Пак са без бодли.....Има моми под тях....Нямат игли да те бодат по задника...А и свежест в гърлото и захар в тялото ти дават...( щот си на възраст и ти требва.), кръвоносната система ти поддържат...( щот до някакви израстъци, кръвчица вече не стига...)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ти си добре с незнанието....
Щот аз със знанието съм за никъде.....Не мога да целя буквите на телефона.....Малък екран, нищо не видя.....Купих таблет...Пробвах на вилата да се включа...Не тръгна мобилната версия на Инвестора...Пак не видя и не целя буквите......Мъкаааа......Щях да го метна по гаргите....
пп Както писа Наивника - с тази информационна неграмотност съм за никъде...!?
Наздраве!
П.П. За Блиц не ме е яд, ама нещо прецаках и Читанката, че сега не мога да чета книги. Ще търся някакво решение.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не знам кви защити от реклами съм си сложила на лафтопа, ама тоя блиц никога не ми се отваря.
Наздраве!
Щот аз със знанието съм за никъде.....Не мога да целя буквите на телефона.....Малък екран, нищо не видя.....Купих таблет...Пробвах на вилата да се включа...Не тръгна мобилната версия на Инвестора...Пак не видя и не целя буквите......Мъкаааа......Щях да го метна по гаргите....
пп Както писа Наивника - с тази информационна неграмотност съм за никъде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
наздраве!
е мойта песен ...)
Не в в Бургас, но на половина от Варна, нов бизнес, свързана е с горивата, добре платена ...
пп Ако е така, да ти продам стотина иляди акции, за да имаш сурат да работиш там....( шегувам се )
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеслучайно в кръчмата да се намират такива жи'отни...?
https://www.blitz.bg/layfstayl/khoro...ews595602.html
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
случайно в кръчмата да се намират такива жи'отни...?
https://www.blitz.bg/layfstayl/khoro...ews595602.html
Коментар
-
Безопасната игла най-трайно захваща.Що не боде. Наздраве за розите без бодли!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ех, Кръчма!
Още един пропилян ден без любов хвърлихме в чувала.
А слънцето пече!
Ще се погрижа за теб!
Брилянтно изпълнение на Джо Бонамаса. Просто велик!
Кака Бет е твърде татуирана за вкуса ми, но е много добра!
Поздравявам,
Joe Bonamassa with Beth Hart - I'll Take Care of You
Коментар
-
Ще цоцаш на аванта. На такова ми мирише. От некое младо и наивно. Наздраве за младите пръчове!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
В никакъв случай не признавай! Дори на Шанел № 5 да миришеш - отричай! Кажи, че е от агнешкото...и излизаш сух!))
Коментар
Коментар