Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Съм си добре, но на теб ти се губят ценни моменти. Трябва да обнародвам видео как черпиш с шампанско и ягоди свежи, та да зарадвам народа на Габроу с изобличаването на твоето ренегатство.
П.п. Жегата без влага не е страшна. Търпи се.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пообъркал си се, рекох. Кака в несвяст не изпада и козите не изтърва. Слънцето не ти прощава, досущ като ЕГН-то.
П.п. Жегата без влага не е страшна. Търпи се.
Коментар
-
Ти беше в несвяст. С Чиче те напихме и се възползвахме. Карахме те да изпълняваш желанията ни. Моето беше да черпиш. А Чиче кво си е искал, не смеа да мисла. Аз си пиех шампанското. И си ядях ягодките. Докато ти нащо пъшкаше. От яд ли, от кеф ли, не знам. Но вече си опозорена га-бройка. Така е то, който черпи - страда. Пък аз се облизвам доволно. За Чиче не знам. Той абдал малко си пада. Наздраве, Дрънхипнозе!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Си са пообръкал нещо с тез ягоди. Нямам спомен да съм сервирала ни шампанско, ни от тях. Прегряла ти е нещо платката. Температурите високи.
Наздраве, Мрънкало!
- 1 like
Коментар
-
Ягодово дайкири. От ягодите, де ги сервира с шампанското. Бая множко беха, че и свежи, та остана за коктейлчето. Веднъж ти се откъсна от... ръчиците. Като даваш, глей и за теб има. Навий си го на пръста. На левия крак. Наздраве и хоп, обърнах дайкирито!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Пак ли си захапал ябълката?
Това не ми прилича много на дайкири - розовее ми, някак си.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Нещо много си се объркала. Служба значи да си клатиш краката, да си подпираш брадичката и да си вириш носа. Мисля, че в момента си именно в такава поза, ще рече си на служба. Здраве да е! И едно дълго дайкири в жегата.?
Това не ми прилича много на дайкири - розовее ми, някак си.
Мечо
Коментар
-
Мрънкало, службата ми намирисва на работа, пък аз избягвам таквиз инициативи.
Наздраве!
Last edited by Trakatrak; 29.07.2021, 16:03.
Коментар
-
Изпълнявай си службата, недей да кръшкаш. Свободното пазарно общество у нас толерира грабежите, щото по-бързо да върви натрупването на капитала. Особено при пестеливите габроуци. Те кво си приберат, не го пръскат току-така по кръчми, жени и чужбини, ами си го крият у потурите и килотите. Затова лесно може им се отнеме в сюблимен момент и да се продължи веригата на натрупване. Така хем олигарсите остават богати, хем габровци - бедни. Има справедливост на тоя свят! Наздраве, Дрънкапиталистке!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Арахната съвсем зацапа оптиката напоследък. Най-вероятно е имал предвид кервани, а не каравани.
Duke Ellington & Juan Tizol - Caravan - Orchestra version
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВремето горещо. Не е подходящо за обири и набези.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Това ще го избродирам кат лого на фирмата. Мое и кат транспарант да го провеся на входа на прохода.
Наздраве!
Коментар
-
Па кво мине, не бива да замине.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар