Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Сложи си шлема, де ти закрива очите. По-добре да ти се случи нещо в тъмнината, отколкото да окьоравееш. Наздраве, Дрънкьорка!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Въъъх, ослепи мъ!!!
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
� -
Ходих специално да отбележа личен рекорд - 42 гр. С. Освен това Центъра беше празен. Можех да си направя фотосесия. Ма, айде, от мен да мине! Такъв хубавец къде и да го снимаш, все ще блесне със смугла светлина. Наздраве, Дрънпомрачение!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Ясно. Ходил си да си нагледаш древностите у Филипопол. Нали сте горе-доле набори
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Дааа, жегата не прощава...
Къде ме сложи в зловещите бре...?
Аз съм толкуз хрисим, добронамерен, позитивен и великодушен чиляк....Само кът пийна 2х25 ставам малко мечтателно агресивен ( каквото и да означава това).
Да свършва таз жега, че душата ми страда...Добре, че 2 вечери бях на студено по Дивото, та да живна...Иначе съм кът умрело мушкато ( горе - долу кът твойто мушкало...)
Спорен ден, че в работата мъртвило и трябва да вдигам шумотевица...
Наздраве !
Коментар
� -
Добро утро !
Аз съм толкуз хрисим, добронамерен, позитивен и великодушен чиляк....Само кът пийна 2х25 ставам малко мечтателно агресивен ( каквото и да означава това).
Да свършва таз жега, че душата ми страда...Добре, че 2 вечери бях на студено по Дивото, та да живна...Иначе съм кът умрело мушкато ( горе - долу кът твойто мушкало...)
Наздраве !
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеТи добре ли си? Вчера беше най-горещият ден. Моят призив за почерпка е писан баш тогаш - привечер. А пък аз у следобеда на тоз горещник маах гащи по пустия центр на румелийската столнина. Добре че се напоявах от време навреме. А ти искаш баш у тоз ден да ти проста. Нема прошка! Черпи! Щото иначе ще те дам на Инквизицията. И на Великозловещия инквизитор Чичий от Дивото Леленкий. Той знае какво се прави с вещи жени, де не пускат гювеч. Здраве да е!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеТи добре ли си? Вчера беше най-горещият ден. Моят призив за почерпка е писан баш тогаш - привечер. А пък аз у следобеда на тоз горещник маах гащи по пустия центр на румелийската столнина. Добре че се напоявах от време навреме. А ти искаш баш у тоз ден да ти проста. Нема прошка! Черпи! Щото иначе ще те дам на Инквизицията. И на Великозловещия инквизитор Чичий от Дивото Леленкий. Той знае какво се прави с вещи жени, де не пускат гювеч. Здраве да е!
Наздраве !
- 1 like
Коментар
� -
Мрънкало, вече приключихме с всички видове Горещници. Стига с тез халюцинации, че започнах да се притеснявам за теб.
Наздраве!
Коментар
� -
Абе, ти не разбра ли, че ти е дошло..... времето да почерпиш. Непредотвратимо е! И да се циганиш, пак ше се наложи да черпиш. Както оня път кога в полунесвяст разсипа по чашите игриво шампанско и потопи в него ягодки. Трудно се забравя този прецедент. О миг, повтори се ти!
П.п. Не се закачай за бележития ми нос, че да не кихна и да те изстрелям в космоса. Ще ти се наложи да платиш бая милионе за екскурзията от нов тип.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Мрън, мрън, дрън, дрън ... За боята разбрахме. Сега очакваме да споделиш нещо за формата и големината на носа.
Наздраве!
П.П. Каквото и да напишеш, обещавам да не си вадя погрешно заключение.
П.п. Не се закачай за бележития ми нос, че да не кихна и да те изстрелям в космоса. Ще ти се наложи да платиш бая милионе за екскурзията от нов тип.
Коментар
� -
Хаааа, мойта рода от абисинците и нумидийците е избегала, ти абисинче ме изкарваш. Един абисин, търговски партньор на родата, кога бех малък отбеляза какви очи маслинки имам, изглежда с надежда да му потвърдим, че и ний абисин. Ама не. Ние сме си българи отколе, макар в съседство да сме били с абисини. И поради жегавите обстоятелства сме смуглички. Но аз имам две слънчеви бани отгоре от другата рода - чирпанската. Там в района са преди повече от илядо години заселени бунтовни павликяни от древна Армения, ще рече от Анадола (Анатолия) и оттатък него. У Чирпанския край има бая по-мургави елементи от мен. Яворов дори си измислил, че бил с предци араби, щото много тъмен бил. При нашта рода от баба ми идва, която е от съседно село. Но навремето мургавелките явно са били екзотика. А ти сега да не вземе се възгордееш и почнеш да се фръцкаш задето си мургавка стисня? Я, по-полека! Наздраве, Дрънфръци!
Наздраве!
П.П. Каквото и да напишеш, обещавам да не си вадя погрешно заключение.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Малийй, що умни слова си написал за да докажеш, че не си циганин....
Не си бре , споко...Само не се цигани кът черпиш ....
пп Не намесвай Кака в разсъжденията си по картинка от огледалото...Тя бяла и червена кът мартеница....Да си я закачаш на...ревера катъ ден...
Наздраве !
Коментар
� -
Хаааа, мойта рода от абисинците и нумидийците е избегала, ти абисинче ме изкарваш. Един абисин, търговски партньор на родата, кога бех малък отбеляза какви очи маслинки имам, изглежда с надежда да му потвърдим, че и ний абисин. Ама не. Ние сме си българи отколе, макар в съседство да сме били с абисини. И поради жегавите обстоятелства сме смуглички. Но аз имам две слънчеви бани отгоре от другата рода - чирпанската. Там в района са преди повече от илядо години заселени бунтовни павликяни от древна Армения, ще рече от Анадола (Анатолия) и оттатък него. У Чирпанския край има бая по-мургави елементи от мен. Яворов дори си измислил, че бил с предци араби, щото много тъмен бил. При нашта рода от баба ми идва, която е от съседно село. Но навремето мургавелките явно са били екзотика. А ти сега да не вземе се възгордееш и почнеш да се фръцкаш задето си мургавка стисня? Я, по-полека! Наздраве, Дрънфръци!
Не си бре , споко...Само не се цигани кът черпиш ....
пп Не намесвай Кака в разсъжденията си по картинка от огледалото...Тя бяла и червена кът мартеница....Да си я закачаш на...ревера катъ ден...
Наздраве !
- 1 like
Коментар
�
Коментар