Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБе, лошото е, че без едно мога ..., ама с едно не мога.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНема'а се плашиш.Нема'а прекаляваме.По веднъж.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеРом със салата .....!?!?!? Баси извръщението,баси ....
Ти пиеш като напудрена кукона....ракия със салата, уиски с бадеми...бла-бла..
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВъъххх, грешката била у мен. Благодарско за ромчето! Утре ще му търся колая - за свежарския вид.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ аз тъ подканих "пийни де,пийни" за ромчето ... и за миг си помислих че се нави.Та зат'ва.! Утре ще му търся колая - за свежарския вид.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, що не ми прочетеш у детайли предишният коментар!? Хабсурд да пия ром със салатка. Изпросих си йени ракъ от дедо.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеРом със салата .....!?!?!? Баси извръщението,баси .....
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи, нямам нож и вилица ... кък я концумирам салатата!?
Пиенето не ми вари без мезеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПийни де, пийни.
Пиенето не ми вари без мезеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩом ти черпиш - ща започна със салата и ракия и после ща направя плавен преход към червеното вино. Ром няма да пия тази вечер, щот утре трябва да съм свежарче
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДобър вечер, наздраве, позволявам си да почерпя всички в този храм, където е останало едно от малкото на брой места за нормална приказка....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДобър вечер, наздраве, позволявам си да почерпя всички в този храм, където е останало едно от малкото на брой места за нормална приказка....Life won't wait for you.
Коментар
Коментар