IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аз да не съм птичар. Пускам ти птичка, ти се досещай какво следва:

Как мож да пускаш таквиз фотуси бре..?
    Ся Лелчето и Преци ще забелят очи от състрадание, а Тянка ще предложи да си резна от плешката, за да нахраня котето ....

Наздраве за състрадателните !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това синигер. Що ми пускаш песничката за чучулигата!?
      Наздраве!

П.п. Ква работа, нали имам ергофобия.
      Аз да не съм птичар. Пускам ти птичка, ти се досещай какво следва:

Коментар

Аааа, добре. Подведох се от думичката "бриз".
        Наздраве, Lelq!
        Наздраве, tnm !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Шушулига си ти. Само чуруликаш и никва работа не вършиш. Наздраве!

https://www.youtube.com/watch?v=1qfQPdx5Uzk

Това синигер. Що ми пускаш песничката за чучулигата!?
          Наздраве!

П.п. Ква работа, нали имам ергофобия.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Рано ми е. За сега си крада моменти, през работно време. Утре мисля да замина към обяд, и да се върна вдригиден на обяд. На езеро. За толко мога да се покрия. Днес, като излязох беше готино и горещо, а съобщиха, че ще вали и гърми следобед и се скатах за няколко часа на Синьо лято, да не съм капо. Паркирам се там, отварям вратата да слизам и се хипнотизирам от гледката на две огромни кучета, галопиращи към мен. Докато осъзная какво става и да затворя, си бяха навряли главите при мен, а едното много внимателно ми взе нагризаната ябълка от ръката. Ама явно не му хареса, щото я изплю до колата. И си заминаха. После помаах гащи и сега работя

Имам и снимка на крадецът, ама незнам дали ще се види, въпреки размерите му
            Аааа, добре. Подведох се от думичката "бриз".
            Наздраве, Lelq!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Още пазя следите от ухапване на едно...

Наздраве !
              И мен ме ухапа една кучка малко над лявата китка и остана белег та казвам на кучките че ме е ухапала една кучка на това место.
              ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Памаа гащи в смисъл ги изсуши, или разходи......

пп Начии, само да поясня....
                Като пиша за гащи, нямам асоциации, мераци, перверзии и всякакви помисли дето се въртят в главата на Тракащия....
                Само си помислих, ако към мен излетят две кучета какво ще се случи...Още пазя следите от ухапване на едно...

Наздраве !
                Много тача думата гащи. Хубава, изразителна българска дума. Но в случая с Чиче доста миризлива. След среща с кучета.

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
                  Да маам гащи (из) ... - по народному "да се разхождам без работа".
                  Благодарско за пояснението.....
                  Подейства ми като удар с мокър парцал ( гащи ) ...по народному " отрезвяващо "...

Коментар

• Да маам гащи (из) ... - по народному "да се разхождам без работа".

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Рано ми е. За сега си крада моменти, през работно време. Утре мисля да замина към обяд, и да се върна вдригиден на обяд. На езеро. За толко мога да се покрия. Днес, като излязох беше готино и горещо, а съобщиха, че ще вали и гърми следобед и се скатах за няколко часа на Синьо лято, да не съм капо. Паркирам се там, отварям вратата да слизам и се хипнотизирам от гледката на две огромни кучета, галопиращи към мен. Докато осъзная какво става и да затворя, си бяха навряли главите при мен, а едното много внимателно ми взе нагризаната ябълка от ръката. Ама явно не му хареса, щото я изплю до колата. И си заминаха. После помаах гащи и сега работя

Памаа гащи в смисъл ги изсуши, или разходи......

пп Начии, само да поясня....
                      Като пиша за гащи, нямам асоциации, мераци, перверзии и всякакви помисли дето се въртят в главата на Тракащия....
                      Само си помислих, ако към мен излетят две кучета какво ще се случи...Още пазя следите от ухапване на едно...

Наздраве !

Коментар

Хммм, добре ми заостри фниманието. Може шушумига да се окаже.
                        Наздраве!
                        Шушулига си ти. Само чуруликаш и никва работа не вършиш. Наздраве!

https://www.youtube.com/watch?v=1qfQPdx5Uzk

Коментар

Бе, болести...
                          Той те успива, за да свалиш гарда, та, кът ти наскочи, вече да е късно да се оплакваш.
                          Внимавай!
                          Хммм, добре ми заостри фниманието. Може шушумига да се окаже.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Звинен си, начи!

П.П. Кви секс-игрички!? Арахната с неговите болести взел-дал, оставя и с това да го тормозя.
                            Бе, болести...
                            Той те успива, за да свалиш гарда, та, кът ти наскочи, вече да е късно да се оплакваш.
                            Внимавай!

Коментар

Lelq, да не си се завлякла на някое море без да те усетим?
                              Наздраве!

Attached Files
                              Last edited by Lelq; 04.06.2018, 18:24.

Коментар

Допуснах, че говориш за секс-играчки, но погледнах по-надоле и видях, че става въпрос за казан.

Шъ звиняваш, начи!
                                Мани я, тя от старата школа. Правят играчки само за пакости. На Чиче кукличка съшила и я боцка с игличка и шило.

Коментар

Working...
                                X