If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изеров, пробвах абсент, когато бях в Брюксел миналаат година - шибнах 2 чашки на екс, след половин бутилка чивас и метър битар, гарнирани с 2 текили и греяно вино преди това, и не успя да ме зашемети, но на другия ден имах такова главоболие, каквото не съм имал от студентските години Та това за абсента май са само сънищата на някой творец, веднга ми изскача Смирненски с неговия Дявол на чашка абсент...
И за да не разбваля онази тема, дето си говорите високопарно за успеха, да ти рекна тук за Оле-то - имаше и детско филмче, или пък беше епизодчета на "Сънчо, не помня, но в съзнанието ми все още се е забила песничката, нещо от сорта на:
тази вечер идвам тихичко при вас
защото ходя по чорапки
и црък црък црък
црък црък црък
очичките напръсквам със вълшебно сладко ....
и црък црък црък
црък црък црък
Друго не помня, но то е, щото вече съм много дърт Ама tnm/Lelq/4i40 мобе и да се сетят за повече, в краен случай Тракалото ще се включи - той е по историческата част
Наздраве, ако ще да е с абсент (не ми хареса вкуса, но всеки с разбиранията си )
Таа песничка изобщо не я знам. Колкото до абсента, май вече го правят без най-опасните съставки. Вкусът подобен, но въздействието друго. Колкото до твоите микс изпълнения, верно са достойни за уважение. Бая си бил омешал, особено с американката де си оправил.... да се дигне от масата ти. Да не пречи на пиенето. Другия път почни с американката.
Уиски, битар (не знам какво е), текила, вино – щом тази смес не е успяла да те зашемети (или вече си бил), какво очакваш от 2х25 абсентче?
Битар е бира, но се е получаил някакъв неразбираем каламбур
Ми абсентът е силна напитка, халюциногенна, та се очаква да направи чудеса - белгийците ме гледаха леко странно, а когато и кума ми повтори упражението, се хванаха за главите, след като си тръгнахме от бара с бодра стъпка, точно след като една пияна американка ни падна на масата и изпочупи чашите Та зтова и не съм му фен на абсента - очаквах повече от него, а то като ракията на дядо, лека му пръст.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Изеров, пробвах абсент, когато бях в Брюксел миналаат година - шибнах 2 чашки на екс, след половин бутилка чивас и метър битар, гарнирани с 2 текили и греяно вино преди това, и не успя да ме зашемети, но на другия ден имах такова главоболие, каквото не съм имал от студентските години Та това за абсента май са само сънищата на някой творец, веднга ми изскача Смирненски с неговия Дявол на чашка абсент...
Уиски, битар (не знам какво е), текила, вино – щом тази смес не е успяла да те зашемети (или вече си бил), какво очакваш от 2х25 абсентче?
И за да не разбваля онази тема, дето си говорите високопарно за успеха, да ти рекна тук за Оле-то - имаше и детско филмче, или пък беше епизодчета на "Сънчо, не помня, но в съзнанието ми все още се е забила песничката, нещо от сорта на:
тази вечер идвам тихичко при вас
защото ходя по чорапки
и црък црък црък
црък црък црък
и црък црък црък
црък црък црък
Друго не помня, но то е, щото вече съм много дърт Ама tnm/Lelq/4i40 мобе и да се сетят за повече, в краен случай Тракалото ще се включи - той е по историческата част
Наздраве, ако ще да е с абсент (не ми хареса вкуса, но всеки с разбиранията си )
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Неуместно се пошегувах със сродните души и не ме разбраха. Аз мойта я срещнах преди няколко години в една ноемврийска вечер на столичен булевард. Дори я докоснах. Та тестове не са ми нужни да знам коя е . Ама нещо се стреснах и избягах, а пък за нея (душата) може би не бях същото . Та сега ме подгони носталгия и в сряда вечерта, щом се стъмни, ще отида пак там, на отсрещният тротоар .. Може пак да я срещна
Топла нощ с красиви сънища, Кръчма!
Хм, аз пък да си помисля, че става дума за моите словоизлияния тук, пък то нашата Леля изневерявала по други теми и не мисли за целокупното население на кръчмата Ма нищо, ще порасне и ще разбере, че само там, дето те посрещат с "ти мене уважаваш ли ме" може да имаш истиснки истории и сродни души Добре че беше тнм, та да ми отвори очите и да не влизам в излишни залитания.
Наздраве!
Как мож да пускаш таквиз фотуси бре..?
Ся Лелчето и Преци ще забелят очи от състрадание, а Тянка ще предложи да си резна от плешката, за да нахраня котето ....
Наздраве за състрадателните !
Аз само за да изразя веригата на живота и необходимостта от злото за удовлетворяване на нуждата от боязън, преклонение и състрадание. Онези звленокръвожадни същества веганите питат ли се какви страдания причиняват на салатите, например? А майките, де хранят дечицата с пилешко дали ги светват как е стигнало месцето до трапезата. Кака кога прострелва Чиче с бертолетова сол, изяснява ли в кръчмата, дето така тренира и се забавлява? Не, всичко това се има за естествено и ненужно за широки обяснения.
Неуместно се пошегувах със сродните души и не ме разбраха. Аз мойта я срещнах преди няколко години в една ноемврийска вечер на столичен булевард. Дори я докоснах. Та тестове не са ми нужни да знам коя е . Ама нещо се стреснах и избягах, а пък за нея (душата) може би не бях същото . Та сега ме подгони носталгия и в сряда вечерта, щом се стъмни, ще отида пак там, на отсрещният тротоар .. Може пак да я срещна
Добро утро сродни души
Да усетим чистотата на въздуха, утринната свежест, пречистващата светлина, топлината на лятото, аромата на чая а и нещо за сетивата - https://www.youtube.com/watch?v=fn_sfE02Exg :
Коментар