IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Малее, тайфата!!! Нарекох бат Пешо "Кире" у високоентелигентната тема. Срам.
    Черпя го една биричка няколко пъти, па дано ми прости.

Наздраве!
    Що се косиш? Бате Пешо има толкоз псевдоними тайни и явни, че не мое ги помни всичките. Я, по-добре почерпи мен задето забравих как ме пра и препира три дена подред. Нещо сладичко, мольъ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
      Баси! Още не мога да излеза ог Голямото село, а дпкато стигна малкото, ще трябва нощно плицикане да правя в езерото
      Леля, то сега трудно се излиза от голямото, гледай поне резерв навигация да имаш, хайде дано мине всичко шест
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Баси! Още не мога да излеза ог Голямото село, а дпкато стигна малкото, ще трябва нощно плицикане да правя в езерото
        Кое е малкото и къде е езерото Аз съм ходил в един хотел "Езерото", който беше до Ихтиман, но предполагам, че не е той?
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Баси! Още не мога да излеза ог Голямото село, а дпкато стигна малкото, ще трябва нощно плицикане да правя в езерото

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Малее, тайфата!!! Нарекох бат Пешо "Кире" у високоентелигентната тема. Срам.

Наздраве!
            Начи, спомняш ми една случка от студентските години, га бяф млаТ

Та лафим си с един приятел, обаче той изцепва някаква мега простотия, а аз му викам:
            - Тъп ли си бе, Кире?
            А той, гордо:
            - Аз не съм Киро, аз съм Красимир - името ми не можеш да запомниш, пък после аз съм тъп

Иииии, направо ме застреля, отде да знае той, че "тъп ли си бе, Кире" е израз-идиом, ама после пък трябваше да му обяснявам какво е идиом и се отказах, просто приех, че аз съм тъп Та прилики и разлики с реални списвачи във форумО са случаеност. Дали

Наздраве, тнм, и не го мисли много, той бате пешо и без това не признава нито препинателните знаци, нито нашата виртуална кръчма, иначе пич, ама е путинист и нихилист, което му пречи да гледа реално на света...
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Малее, тайфата!!! Нарекох бат Пешо "Кире" у високоентелигентната тема. Срам.

Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Изеров, пробвах абсент, когато бях в Брюксел миналаат година - шибнах 2 чашки на екс, след половин бутилка чивас и метър битар, гарнирани с 2 текили и греяно вино преди това, и не успя да ме зашемети, но на другия ден имах такова главоболие, каквото не съм имал от студентските години Та това за абсента май са само сънищата на някой творец, веднга ми изскача Смирненски с неговия Дявол на чашка абсент...

И за да не разбваля онази тема, дето си говорите високопарно за успеха, да ти рекна тук за Оле-то - имаше и детско филмче, или пък беше епизодчета на "Сънчо, не помня, но в съзнанието ми все още се е забила песничката, нещо от сорта на:

тази вечер идвам тихичко при вас
                защото ходя по чорапки
                и црък црък црък
                црък црък црък
                очичките напръсквам със вълшебно сладко ....
                и црък црък црък
                црък црък црък
                очичките напръсквам със вълшебно сладко ....

Друго не помня, но то е, щото вече съм много дърт Ама tnm/Lelq/4i40 мобе и да се сетят за повече, в краен случай Тракалото ще се включи - той е по историческата част
                Наздраве, ако ще да е с абсент (не ми хареса вкуса, но всеки с разбиранията си )
                Не помня тази песничка.
                Наздраве!

П.П. Гледам, бая си се наквасил у Брюксела. Не се учудвам от последвалия цепеглав.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
                  Става въпрос за спомена ти в главата за първия път, когато си видяла душата, отивайки на срещата н-ти път.
                  И после?

Коментар

• Става въпрос за спомена ти в главата за първия път, когато си видяла душата, отивайки на срещата н-ти път.
                    Last edited by П.Ф.Изеров; 05.06.2018, 15:37.

Коментар

Да беше или да не беше ?
                      Е, през ноември, този облачен месец...

Коментар

"Тази вечер Витоша е тъй загадъчна и нежна", шепнеше момичето Леля, блуждаейки с поглед сред краката на хората по тротуара, макар и първия път Витоша въобще да беше скрита от ноемврийските тежки облаци.

Някой да продължи разказа за Леля.
                        Да беше или да не беше ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Хм, аз пък да си помисля, че става дума за моите словоизлияния тук, пък то нашата Леля изневерявала по други теми и не мисли за целокупното население на кръчмата Ма нищо, ще порасне и ще разбере, че само там, дето те посрещат с "ти мене уважаваш ли ме" може да имаш истиснки истории и сродни души Добре че беше тнм, та да ми отвори очите и да не влизам в излишни залитания.
                          Наздраве!
                          Сега го видях. Аз имам напредък с другите теми. Като объркам вратата на Кръчмата и се мушна другаде, все нещо не са ме разбрали и трият нАучните ми трудове. В тая ми е интересно , щото още не са. А видимо , пак не ме разбират. Сигурно е щото ме гледат снизходително и някак ме изтърпяват. Но мисля да не ги напрягам повече с присъствието си

Коментар

Почвайте го.
                            "Тази вечер Витоша е тъй загадъчна и нежна", шепнеше момичето Леля, блуждаейки с поглед сред краката на хората по тротуара, макар и първия път Витоша въобще да беше скрита от ноемврийските тежки облаци.

Някой да продължи разказа за Леля.

Коментар

Разказа ще го пишем ние, пък по-дългото ти ще си го правиш.
                              Почвайте го. Пък аз утре, като отида към единадесет вечерта ( да е по - романтично) , ще видя имам ли какво да пиша или не

Айде , готин ден Кръчма и наздраве на пиещите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Таа песничка изобщо не я знам. Колкото до абсента, май вече го правят без най-опасните съставки. Вкусът подобен, но въздействието друго. Колкото до твоите микс изпълнения, верно са достойни за уважение. Бая си бил омешал, особено с американката де си оправил.... да се дигне от масата ти. Да не пречи на пиенето. Другия път почни с американката.
                                Е, бива ли да не я знаеш, егати, на теб се надявах, сега ще трябва тнм да се включи, че чиче едва ли помни такива неща, а леля не се обажда Иначе хамериканчето ставаше, ма се натискаше с почти всички в заведението, а ключлка, дето се отваря с всеки ключ, не ми я хвали, пък и с пияна жена не съм спал, ако и аз не съм пиян, което не се случвало от поне 15 години Ама ще загледам другият път как вървят нещата изначално, та да не се излагам, и изпървомна дамите да обърна внимание, пък после на абсента.

Хемиле, този уикенд съм в Мираж, препоръчай нещо из вилаета - на плаж в Сарафово ли, къде ли? Заведение някое, че съм без жената, пък се ширя сам в стая

Коментар

Working...
                                X