Дояло ми се салца с печени чушки. Явно лятото се задава. Днес към 30 гр. С. Привечер трябва разхлаждане с 40 гр. А.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
za добро утро, и да върви по дъга )) (малко ретро)
https://www.youtube.com/watch?v=fahr069-fzEНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Грую на постоянно скъсан синджир съм, ако може така да се каже , по причина, че нямам много за късане, та не ми се къса скъсаното(направо без синджир го карам) ако може така да се изразя, ама мерси. И аз рязко го казах онова, за да има някакъв акцент, щото наистина малко гнусарско е било, като се върнах из темата да го прочета (нали уж сериозни неща се търсеха в оная тема, ама като го прочетох онова, първо се чудех в каква връзка и с каква идея. после и на виц не ми замяза. Щото нали "виц"-а има някаква идея за нещо смешно по принцип. За мен има един клас "вицове". които условно ги водя като "серия тъпизми" - не друго, ами липсва шегата, хумора или е прекалено насилствено-изкуствен като се губи идеята за виц, някак съчинен от някой незнаен герой (нямам предвид теб конкретно) но на такива "герои" редно ли е да им се тиражират небивалиците, може би мястото и момента, а и компанията не са удачни за вица из някои теми) нямам негативна настройка.
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Начи, Прецик нещо е предобрило с работата и в другата тема се прави на феминистче. Ама на него му е простено, няма да му споря и да се заяждам, а ще го черпя едно тематично шотче, щото хем е малко, хем се е преработило и да не стане белята и да скъса синджираНаздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТрак, за мен кафе, ще се работи малко до по-късно
Праци, фани чашата, че да не се разлее еликсира.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Покорно благодара за загрижеността. Сладката и изкушенията още ме блазнят, шо не сам тежък случай ка Чиче. Него кътай в мизерийка на сладострастието, а на мен сервирай от сладостите на живота.
А, забравих, тури и на Преци едно кайве да не гледа накриво.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Така е, кат ми тръгваш с рогите напредка.
Наздраве!
П.П. Никво сладко. Ти си човек на възраст, мое да лепнеш диабет тип 2 /виж колку съм загрижена/
А, забравих, тури и на Преци едно кайве да не гледа накриво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Що се косиш? Бате Пешо има толкоз псевдоними тайни и явни, че не мое ги помни всичките. Я, по-добре почерпи мен задето забравих как ме пра и препира три дена подред. Нещо сладичко, мольъ.
Наздраве!
П.П. Никво сладко. Ти си човек на възраст, мое да лепнеш диабет тип 2 /виж колку съм загрижена/Last edited by tnm; 05.06.2018, 18:01.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеБаси! Още не мога да излеза ог Голямото село, а дпкато стигна малкото, ще трябва нощно плицикане да правя в езерото
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Начи, спомняш ми една случка от студентските години, га бяф млаТ
Та лафим си с един приятел, обаче той изцепва някаква мега простотия, а аз му викам:
- Тъп ли си бе, Кире?
А той, гордо:
- Аз не съм Киро, аз съм Красимир - името ми не можеш да запомниш, пък после аз съм тъп
Иииии, направо ме застреля, отде да знае той, че "тъп ли си бе, Кире" е израз-идиом, ама после пък трябваше да му обяснявам какво е идиом и се отказах, просто приех, че аз съм тъпТа прилики и разлики с реални списвачи във форумО са случаеност. Дали
Наздраве, тнм, и не го мисли много, той бате пешо и без това не признава нито препинателните знаци, нито нашата виртуална кръчма, иначе пич, ама е путинист и нихилист, което му пречи да гледа реално на света...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТрак, за мен кафе, ще се работи малко до по-късно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Не е хотел. Дом е. При баба
Толкова е освобождаващо - пътят, скоростта, аз и Диси ! И тъкмо щях да ви пиша, че сега е моментът да ми завидите и ми щракнаха май, доволната физиономияТа сега и подарък ще си чакам
Ама нищо не може да развали очакването на предстоящият кеф и днес и утре
Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар