If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Грую на постоянно скъсан синджир съм, ако може така да се каже , по причина, че нямам много за късане, та не ми се къса скъсаното (направо без синджир го карам) ако може така да се изразя, ама мерси. И аз рязко го казах онова, за да има някакъв акцент, щото наистина малко гнусарско е било, като се върнах из темата да го прочета (нали уж сериозни неща се търсеха в оная тема, ама като го прочетох онова, първо се чудех в каква връзка и с каква идея. после и на виц не ми замяза. Щото нали "виц"-а има някаква идея за нещо смешно по принцип. За мен има един клас "вицове". които условно ги водя като "серия тъпизми" - не друго, ами липсва шегата, хумора или е прекалено насилствено-изкуствен като се губи идеята за виц, някак съчинен от някой незнаен герой (нямам предвид теб конкретно) но на такива "герои" редно ли е да им се тиражират небивалиците, може би мястото и момента, а и компанията не са удачни за вица из някои теми) нямам негативна настройка.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Начи, Прецик нещо е предобрило с работата и в другата тема се прави на феминистче. Ама на него му е простено, няма да му споря и да се заяждам, а ще го черпя едно тематично шотче, щото хем е малко, хем се е преработило и да не стане белята и да скъса синджира Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Покорно благодара за загрижеността. Сладката и изкушенията още ме блазнят, шо не сам тежък случай ка Чиче. Него кътай в мизерийка на сладострастието, а на мен сервирай от сладостите на живота.
А, забравих, тури и на Преци едно кайве да не гледа накриво.
Блазнят те те, но както се казва - сладкото веч не ти помага, киселото - не ти вреди... Никой не мое да избяга от физиологията си.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Така е, кат ми тръгваш с рогите напредка.
Наздраве!
П.П. Никво сладко. Ти си човек на възраст, мое да лепнеш диабет тип 2 /виж колку съм загрижена/
Покорно благодара за загрижеността. Сладката и изкушенията още ме блазнят, шо не сам тежък случай ка Чиче. Него кътай в мизерийка на сладострастието, а на мен сервирай от сладостите на живота.
А, забравих, тури и на Преци едно кайве да не гледа накриво.
Що се косиш? Бате Пешо има толкоз псевдоними тайни и явни, че не мое ги помни всичките. Я, по-добре почерпи мен задето забравих как ме пра и препира три дена подред. Нещо сладичко, мольъ.
Така е, кат ми тръгваш с рогите напредка.
Наздраве!
П.П. Никво сладко. Ти си човек на възраст, мое да лепнеш диабет тип 2 /виж колку съм загрижена/
Начи, спомняш ми една случка от студентските години, га бяф млаТ
Та лафим си с един приятел, обаче той изцепва някаква мега простотия, а аз му викам:
- Тъп ли си бе, Кире?
А той, гордо:
- Аз не съм Киро, аз съм Красимир - името ми не можеш да запомниш, пък после аз съм тъп
Иииии, направо ме застреля, отде да знае той, че "тъп ли си бе, Кире" е израз-идиом, ама после пък трябваше да му обяснявам какво е идиом и се отказах, просто приех, че аз съм тъп Та прилики и разлики с реални списвачи във форумО са случаеност. Дали
Наздраве, тнм, и не го мисли много, той бате пешо и без това не признава нито препинателните знаци, нито нашата виртуална кръчма, иначе пич, ама е путинист и нихилист, което му пречи да гледа реално на света...
Мани, това ич не ми прилича. Такваз елементарна грешка.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Чакай бе, Преци, бързаш и ти да се вредиш покрай мен. Кака ще получи удар апоплектичен от такива разхищения. Нека се поразхлаби в моя посока, а късно вечерта ще я сгаштиш и ти. Тук трябва умереност, деликатност защото тя е нежна душа постиндустриална, та да не се охарчи накуп, ами ще да се наложи лека-полека я изработим. Изкуфстфо е това да охарчиш хаброучанче. Не припирай, а заобиколно се набирай.
Не е хотел. Дом е. При баба
Толкова е освобождаващо - пътят, скоростта, аз и Диси ! И тъкмо щях да ви пиша, че сега е моментът да ми завидите и ми щракнаха май, доволната физиономия Та сега и подарък ще си чакам Ама нищо не може да развали очакването на предстоящият кеф и днес и утре
Ей, страхотно, завидяхме ти,)) с добро чувство разбира се.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Кое е малкото и къде е езерото Аз съм ходил в един хотел "Езерото", който беше до Ихтиман, но предполагам, че не е той?
Не е хотел. Дом е. При баба
Толкова е освобождаващо - пътят, скоростта, аз и Диси ! И тъкмо щях да ви пиша, че сега е моментът да ми завидите и ми щракнаха май, доволната физиономия Та сега и подарък ще си чакам Ама нищо не може да развали очакването на предстоящият кеф и днес и утре
Коментар