IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Тенемето , абе нали наздраве се вика само у кръчмата бе ... ти и у политиката почна ... не че ми пречи , ама ...
    Тва по инерция, бре! Кога съм писала аз у високоентелегентните теми. Все у Кръчмата си вися, та затова.
    Наздраве!

П.П. В секси розовата тема не престъпям.Там положението е извън контрол.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ясно, нямаш салата за ракията.
      Наздраве!
      Я виж по - надолу ( не там ) във темата, каква сочна салата ме черпи Лелчето...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Липсва оцета....
        Наздраве !
        Ясно, нямаш салата за ракията.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

И какво точно напреко имаш на емулсията?
          Наздраве!
          Тенемето , абе нали наздраве се вика само у кръчмата бе ... ти и у политиката почна ... не че ми пречи , ама ...

Коментар

Наздраве!
            Липсва оцета....
            Наздраве !

Коментар

Наздраве ! Тази салата изпива 2х25 мл дюлева !

Начии, една запетайка обръща въртенето на Земята....

Тнм и усмихнат ден, са кът вода и зехтин....Може да се напише - " Наздраве Тнм, усмихнат ден на всички други...."
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Наздраве, tnm и усмихнат ден!
                Наздраве, Lelq!
                Мечо

Коментар

Наздраве ! Тази салата изпива 2х25 мл дюлева !

Начии, една запетайка обръща въртенето на Земята....

Тнм и усмихнат ден, са кът вода и зехтин....Може да се напише - " Наздраве Тнм, усмихнат ден на всички други...."

Коментар

Фчера ходих в главния град на анклав Болярия. Отвратително време - дъжд и високи температури. Не знаеш поради что си мокър - дали от превалявания или поради това, че се обливаш в собствен сос.
                    Наздраве!

Коментар

Добро утро !

www.vbox7.com/play:5d9e0e52

Наздраве !

Добро утро! И тая не съм слушала, ама и отдавна не съм се смяла толко много!
                      Ще ти осигуря мезето (така или иначе) , а ти се оправяй с питието сам
                      Click image for larger version

Name:	images (4).jpeg
Views:	1
Size:	8.7 КБ
ID:	3356677

Наздраве, 4i40!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Знам аз как да се подмазвам на безотговорните и безхаберни фактори. И да ги подкупвам с актуалните кулинарии. Хапвай, Каке, хапвай, може и на теб ти порасне работата.

Спомени от детството. Циганска баница му се викаше на това.
                        Наздраве!

Мечо

Коментар

Сипвай и на мен !
                          Обичам и морето и дъжда и като слушах "бурята" и почна гальовен, нежен дъжд. Излязох да му се порадвам и в този момент морето се изля върху мен
                          Сега ще чуя и тази морска и ще се превърна в галапагоска костенурка, щото стихията беше страхотна , а аз съм мокра, а докато се прибера (почти плувайки) ми стана студено и трябва ром. Да стопли. В дъъълга чаша
                          Фчера ходих в главния град на анклав Болярия. Отвратително време - дъжд и високи температури. Не знаеш поради что си мокър - дали от превалявания или поради това, че се обливаш в собствен сос.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Добро утро !

Наздраве !
                            Тя ти дума, че е галапагоска едра костенурка, ама ти си знаеш едно - морска сирена, та морска сирена. Ще те проглуши. И ще обезумееш.
                            https://www.vbox7.com/play:c8d61449c2

Коментар

Сипвай и на мен !
                              Обичам и морето и дъжда и като слушах "бурята" и почна гальовен, нежен дъжд. Излязох да му се порадвам и в този момент морето се изля върху мен
                              Сега ще чуя и тази морска и ще се превърна в галапагоска костенурка, щото стихията беше страхотна , а аз съм мокра, а докато се прибера (почти плувайки) ми стана студено и трябва ром. Да стопли. В дъъълга чаша
                              Добро утро !

Наздраве !

Коментар

Добре, че нямам срама, инак щях да се изчервя. Толкова фалби отдавна не беше ми отправял. Затуй ти казвам, че се радваш на взаимност и споделени чувства от къмто моята особа.
                                Наздраве!

П.П. Някак по на латински й звучеше името на болестта - ебасифобия, егасифобия ..., абе, не помня точно.
                                Знам аз как да се подмазвам на безотговорните и безхаберни фактори. И да ги подкупвам с актуалните кулинарии. Хапвай, Каке, хапвай, може и на теб ти порасне работата.

Коментар

Working...
                                X