IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

И да го гониш , все тая. Пак ме взе за мезе
    Стига деее..
    Човек не може те щипне тук - там....

С такова мезе, само Наздраве !

Коментар

• Преди малко съобщиха, че всички деца, които бяха в пещера в Тайланд са извадени на повърхността живи, заедно с треньора си.
      Чест и почитание за спасителите и доброволците и наздраве, за тяхно здраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Какви образни сънища имаш бре ...
        Остава и Тянка да ти танци на кола, за да ти е пълно опиянението....

Миии, сънувай си, кой ти пречи.

Наздраве !
        Ся, ще трябва да правите кастинг за кол - с тройна подсигуровка, че да не натроша инвентара на Кръчмата, ако река да се развихря.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

Не ти гоня правописа...
          Много вярно се е получило..
          И да го гониш , все тая. Пак ме взе за мезе

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Щях да пиша още, но се наложи да съкратя и забравих да я махна
            Не ти гоня правописа...
            Много вярно се е получило..

Коментар

Наздраве ! Тази салата изпива 2х25 мл дюлева !

Начии, една запетайка обръща въртенето на Земята....

Тнм и усмихнат ден, са кът вода и зехтин....Може да се напише - " Наздраве Тнм, усмихнат ден на всички други...."
              Щях да пиша още, но се наложи да съкратя и забравих да я махна

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

За малко да се отклоня в друга тема и издебна да изпиеш дюлевата. Моята дюлева. Де съм си я запазил. Що я сънувам вече. Сънувам, Чиче с престилка, с кърпа през ръка носи табла с чаша голема /100гр./ с дюлева и салатка малка /500 гр./ с печени белени чушки с кромид лук вместо чесън. Ама само си сънувам.
                Какви образни сънища имаш бре ...
                Остава и Тянка да ти танци на кола, за да ти е пълно опиянението....

Миии, сънувай си, кой ти пречи.

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Аз там съм гледала, гледала ... Без предварителна подготовка на плажа в Португалията няма как да се юрна
                  Наздраве!

Ейййй, (от) стара коза, яре си.....Не мое човек те надписа....

Наздраве !

Коментар

Наздраве ! Тази салата изпива 2х25 мл дюлева !

Начии, една запетайка обръща въртенето на Земята....

Тнм и усмихнат ден, са кът вода и зехтин....Може да се напише - " Наздраве Тнм, усмихнат ден на всички други...."
                    За малко да се отклоня в друга тема и издебна да изпиеш дюлевата. Моята дюлева. Де съм си я запазил. Що я сънувам вече. Сънувам, Чиче с престилка, с кърпа през ръка носи табла с чаша голема /100гр./ с дюлева и салатка малка /500 гр./ с печени белени чушки с кромид лук вместо чесън. Ама само си сънувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

A в клоаката на форума не влизам, много мирише, а уж интелигентни хора са голяма част от събеседниците, ама пусто не могат да си надвият политиканстването
                      " уж интелигентни " точно казано .

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Тема Политика , Груев ... там ша та олабят ...
                        A в клоаката на форума не влизам, много мирише, а уж интелигентни хора са голяма част от събеседниците, ама пусто не могат да си надвият политиканстването
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Я виж по - надолу ( не там ) във темата, каква сочна салата ме черпи Лелчето...

Наздраве !

Аз там съм гледала, гледала ... Без предварителна подготовка на плажа в Португалията няма как да се юрна
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Коя е тази тема? Че ми се натопорчи ... клавиатурата да драсна някой ред там
                            Наздраве, организирах си една екскурзия до Позитано, но не 20, и съм доволен, сега разпускам на спокойствие и ме мързи без мярка
                            Тема Политика , Груев ... там ша та олабят ...

Коментар

Тва по инерция, бре! Кога съм писала аз у високоентелегентните теми. Все у Кръчмата си вися, та затова.
                              Наздраве!

П.П. В секси розовата тема не престъпям.Там положението е извън контрол.
                              Коя е тази тема? Че ми се натопорчи ... клавиатурата да драсна някой ред там
                              Наздраве, организирах си една екскурзия до Позитано, но не 20, и съм доволен, сега разпускам на спокойствие и ме мързи без мярка
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Тва по инерция, бре! Кога съм писала аз у високоентелегентните теми. Все у Кръчмата си вися, та затова.
                                Наздраве!

П.П. В секси розовата тема не престъпям.Там положението е извън контрол.
                                Наздраве да е !

Коментар

Working...
                                X