If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Е чиче то беше дванайсе без петнайсе, но в България някои почват да се събуждат от сладък сън, тъкмо когато се чудя дали да лягам вече или има време за още едно малко... та за тях е добро утро...
Модито беше пристрастно , но аз много искам да си поговоря с него..В такива случаи когато споровете са разгорещени се блокират и двата ника..поне във спорта е така..Абе Факи започна лични нападки и аз му отговорих, а сега ще гледам злобата на Анон докъде ще стигне и аз ще взема мерки разбира се
Киро..
Да бе, "Анона" ляга и става с мисълта за теб.
Не се изживявай като фактор в този форум.
Мисли рационално, чети и не се чуди защо са те баннали.
------------------------------
Изтъргуваха 89% от Инвестор.БГ АД при капитализация от 18 млн. лв.
Сделки за 89% от капитала на Инвестор.БГ АД се сключиха на БФБ-София тази сутрин, като последната сделка бе при цена от 12,5 лв. за акция, което дава на компанията пазарна капитализация от 18 млн. лв. Оборотът възлезе на 16 млн. лв. при 36 сделки. http://www.investor.bg/novini-i-anal...mln-lv,150033/
Модито беше пристрастно , но аз много искам да си поговоря с него..В такива случаи когато споровете са разгорещени се блокират и двата ника..поне във спорта е така..Абе Факи започна лични нападки и аз му отговорих, а сега ще гледам злобата на Анон докъде ще стигне и аз ще взема мерки разбира се
Киро..
Коментар