If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Не е точно това...
Много са нагъсто и ще си пречат с присъствието..
Аз съм с 2дкр и още 500м2 , които са сгрешени при последната регулация и са мои...Отдолу, празно, от двете страни са запустели - идват за една скара и толкова...
Тишина и спокойствие....Аз това търся...
Абе, съгласен съм. И аз това търся, но как ги копаш тези 2 декара?))) Освен това нямам нищо против да се напия вечерно време с високоЕнтЕлЕгЕнтЕн комшия. А и купувачите ще бъдат семейни компании ОК, тогава към тези 2 дка ще се прибави още един със самостоятелна къща, която ще се използва по график за тишина и спокойствие
Космо, на прав път си за тези селски имоти, но нещо концепцията куца Такива затворени комплекси под път и над път, с всички предимства и недостатъци. Нещо дружко трябва да измислиш Помниш ли на времето, дето раздаваха земи по постановление По 5-600 квадрата в нивите около големите градове. Хората им беше разрешено да си правят малки вилички до 20-30 квадрата В тази посока мисли Не за живеене да са, а точно за вилички с 20 корена доматки и 5 кокошки. Каква е концепцията. Купваш 2 декара парцел за 15-20К, делиш го на 5-6, бодваш бунгалца за по 3-4К, можеш да ги докараш на тази цена знаем и продаваш имотчето за 10-12К и ежегодна такса обслужване. Куклички Тогава такива като мен ти стават клиенти на момента Вместо да седят в това хубавото време пред компа Бах маааа му, още не чувам. Голям концерт направиха вчера пичовете от Accept И тогава никой няма да мисли тоя имот,как ще му го окрадат мангалите, как ще обработва този декар, декар и половина. Няма да ходи по задължение, а за кеф Няма да купува инвентар за 10К, а всички ще ползват един, който ти ще поддържаш възмездно.
Не е точно това...
Много са нагъсто и ще си пречат с присъствието..
Аз съм с 2дкр и още 500м2 , които са сгрешени при последната регулация и са мои...Отдолу, празно, от двете страни са запустели - идват за една скара и толкова...
Тишина и спокойствие....Аз това търся...
Какво сте луднали по тези селски къщи, бре!? И 1/3-та пълноправен член на домочадието е решил да ме тормози на тази тема. Искал бяла, спретната къщурка с две липи отпред ...
Имаме два парцела - единият от 1,200 дка в регулация и в съседство до него земеделска земя от 1,870 дка. Намират се на 3 км от града, в който живеем.
Постигнахме съгласие по почти всички направления - вида на къщичката, броят на стаите, бани и тоалетните, градината, оградата ..., обаче не можем да се разберем като какви да са точно двете липи
Аз искам да са дребнолистни, той иска да са сребролистни... Мъка, мъкаааа!
Тежко е когато не може да се постигне единодушие по такъв важен, бих казала дори кардинален въпрос:)
Да бе, да...
Понаучила си и ти "Историята на войните в семейството"..
Уж със всичко си съгласна и точно преди договорът да влезна в действие .....хоп едно камъче спира колата....
Ако не са липите, ще бъде вида на райграса - с 3 или 4 см височина.....
Но при положение, че живееш в къща,за едни 3-4 км разлика в обитанието не си заслужава разправията....( щото си от тайфата , те подкрепям...)
Аз вчера си бях на вилата и се "отрепах от работа"....Изгорях от лятното слънце, но съм с 2 кг по слаб и суууупер доволен...Само с пироманията си как ще се лекувам не знам... Чистя храсталаците около мястото с огън.....Действа ми супер успокоително....( да има един Райхстаг наблизо...???)
Какво сте луднали по тези селски къщи, бре!? И 1/3-та пълноправен член на домочадието е решил да ме тормози на тази тема. Искал бяла, спретната къщурка с две липи отпред ...
Имаме два парцела - единият от 1,200 дка в регулация и в съседство до него земеделска земя от 1,870 дка. Намират се на 3 км от града, в който живеем.
Постигнахме съгласие по почти всички направления - вида на къщичката, броят на стаите, бани и тоалетните, градината, оградата ..., обаче не можем да се разберем като какви да са точно двете липи
Тежко е когато не може да се постигне единодушие по такъв важен, бих казала дори кардинален въпрос
Турнете 2 ябълки и се редувайте през седмица по отделно, койт с когот си иска, да откъсвате забраненият плод
Тежко е когато не може да се постигне единодушие по такъв важен, бих казала дори кардинален въпрос
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Космо, на прав път си за тези селски имоти, но нещо концепцията куца Такива затворени комплекси под път и над път, с всички предимства и недостатъци. Нещо дружко трябва да измислиш Помниш ли на времето, дето раздаваха земи по постановление По 5-600 квадрата в нивите около големите градове. Хората им беше разрешено да си правят малки вилички до 20-30 квадрата В тази посока мисли Не за живеене да са, а точно за вилички с 20 корена доматки и 5 кокошки. Каква е концепцията. Купваш 2 декара парцел за 15-20К, делиш го на 5-6, бодваш бунгалца за по 3-4К, можеш да ги докараш на тази цена знаем и продаваш имотчето за 10-12К и ежегодна такса обслужване. Куклички Тогава такива като мен ти стават клиенти на момента Вместо да седят в това хубавото време пред компа Б*х маааа му, още не чувам. Голям концерт направиха вчера пичовете от Accept И тогава никой няма да мисли тоя имот,как ще му го окрадат мангалите, как ще обработва този декар, декар и половина. Няма да ходи по задължение, а за кеф Няма да купува инвентар за 10К, а всички ще ползват един, който ти ще поддържаш възмездно.
Дойдох си... Ама няма какво да разправям. Братята македонци правят уникални мезета и са големи табиетлии. От Кюстендил до Крива паланка е нищо път и половината град се е изнесъл там предвид факта че в Македония стоките са с по високо качество. Особенно ракията. Та вчера доде се съберем, доде се наканим да тръгнем. Доде изчакаме рожденника да си довъши скандала с жена си, койот ако не бяхме ние да се намесим щеше да завърши със смъртен случай... Не знам по кава причина тоя олигоферен не беше осигурил жени... Само разни семейнио двойки с дрешките от 90та година дето с тях ходят по сватби, абитуриенски балове и новобрански... Разговори на тема "в службата колегите са ми идиоти а аз съм недооценен".... Или "баща ми има склероза а майка ми остеропороза..".. И най хитовото "сина ми учи в Лондон а дъщерята в Белгия".. А мен какво ме ебе цялата таз работа....? Всъщност въобще не ме интересуват на хората личните драми на хората, къде им ебат децата, до кава степен са се мумифицирали те или родитеите им или къде се изживяват като наемни работници... Ако нещо мога да помогна - да казват - ако не - да не ме занимават с глупости.. Аз съм човек койот много помага и се раздава, ама не съм кошче за душевни отпадъци...Хич не си бях на мястото... Напих се като животно (изпих къде литър ракия), към 1 часа се извиних че имам работа и се прибрах... Спрях за едно повръщане след Кюстендил по завоите... Бях си взвел и шофьор за да не карам пил...Стана ми жал за момчето.. Вика ми "бате Гого що ми загуби събота вечер? Щях да изкъртя две люлински златотърсачки и да обърна Боровец с хастара на горе.."... Как и да е... Предложих му като компенсация онази готината сервитьорка от Горубляне дето я чуках в луксозния Мерцедес (тази драма ще Ви я разправям друг път)... Онзи ден пак се записах там.. Много яка мацка е.
Днес мисля да поработя, че нещо делата ми се забавиха тия дни, понеже по цял ден купувам селски къщи. И разпродвам апартаменти.. Уплаших се като видях каво море от предлагане има на апартаменти в София... Жилищният пазар по гетата е мъртъв. Бъдещето е на затворените комплекси извън града... И тази ниша ще трябва да уплътним в следващите десет години преди да умрем... Как сега не съм на 25 години? Щях да превзема държавата.. Да ама не... Времето е голям убиец... Хайде наздраве.. Отворих си една бира с един чипс (с люта чушка, не е лош) за да трепя махмурлука и сядам да бачкам... Ама първо ще дефекирам...
Е, да видиш на мен как ми е?
То тук в България, да не е по-различно?
Аз от години избягвам да излизам поради такива причини.Битовизми, пак битовизми и спомени по величието на отминалите времена.
Половин час за футбол, половин час за жени, половин час за музика и половин час за посещение при лекар.
После спиралата отново се завърта до величавостта на младостта.
Вчера реших да се излюпа.
Дружки затворили един бар в центъра, извикали Васко Пармаков и сие да свири под сурдинка и ми звънят три пъти да съм идел.Джем-сешън демек.....................
Добро утро лъвове и лъвици. Космо - ГОЛЯМ СИ БАТКО. и АЗ Е ХАРЕСВАМ МАКЕДОНСКАТА ЛОЗОВА РАКИЯ- купувам си от Метро, а за мезетата си прав.В нашата държава храните не са онези със старите хубави вкусове вече.. Не знам дали ще купуват затворени комплекси. Аз много ги харесвам, но в близките години и с тази замръзнала икономика не съм голям оптимист.Вчера бяхме до Мелник с компанията- хубава софра направихме и весело беша, а и домашно винце си купихме. Сполаи ти и успех
Дойдох си... Ама няма какво да разправям. Братята македонци правят уникални мезета и са големи табиетлии. От Кюстендил до Крива паланка е нищо път и половината град се е изнесъл там предвид факта че в Македония стоките са с по високо качество. Особенно ракията. Та вчера доде се съберем, доде се наканим да тръгнем. Доде изчакаме рожденника да си довъши скандала с жена си, койот ако не бяхме ние да се намесим щеше да завърши със смъртен случай... Не знам по кава причина тоя олигоферен не беше осигурил жени... Само разни семейнио двойки с дрешките от 90та година дето с тях ходят по сватби, абитуриенски балове и новобрански... Разговори на тема "в службата колегите са ми идиоти а аз съм недооценен".... Или "баща ми има склероза а майка ми остеропороза..".. И най хитовото "сина ми учи в Лондон а дъщерята в Белгия".. А мен какво ме ебе цялата таз работа....? Всъщност въобще не ме интересуват на хората личните драми на хората, къде им ебат децата, до кава степен са се мумифицирали те или родитеите им или къде се изживяват като наемни работници... Ако нещо мога да помогна - да казват - ако не - да не ме занимават с глупости.. Аз съм човек койот много помага и се раздава, ама не съм кошче за душевни отпадъци...Хич не си бях на мястото... Напих се като животно (изпих къде литър ракия), към 1 часа се извиних че имам работа и се прибрах... Спрях за едно повръщане след Кюстендил по завоите... Бях си взвел и шофьор за да не карам пил...Стана ми жал за момчето.. Вика ми "бате Гого що ми загуби събота вечер? Щях да изкъртя две люлински златотърсачки и да обърна Боровец с хастара на горе.."... Как и да е... Предложих му като компенсация онази готината сервитьорка от Горубляне дето я чуках в луксозния Мерцедес (тази драма ще Ви я разправям друг път)... Онзи ден пак се записах там.. Много яка мацка е.
Днес мисля да поработя, че нещо делата ми се забавиха тия дни, понеже по цял ден купувам селски къщи. И разпродвам апартаменти.. Уплаших се като видях каво море от предлагане има на апартаменти в София... Жилищният пазар по гетата е мъртъв. Бъдещето е на затворените комплекси извън града... И тази ниша ще трябва да уплътним в следващите десет години преди да умрем... Как сега не съм на 25 години? Щях да превзема държавата.. Да ама не... Времето е голям убиец... Хайде наздраве.. Отворих си една бира с един чипс (с люта чушка, не е лош) за да трепя махмурлука и сядам да бачкам... Ама първо ще дефекирам...
Киро, батка ти се базикаш - ама да им еВа и печките вече - хихи
Връщам се от кръчма след мача и пак излизам, иначе досега на Ламята е на:
1. Фреш от краставици, грозде, юзум ( мента ), захар и вода.
2. Печени картофи на фурна ( небелени ), с една готина марината - мазнина, червен/черен пипер и шаране сол, ситно нарязани моркови и люта чушка ( консервирана ), разбита в хаванче.
Следобед Ламята имаше "лека" закуска: бекон на чугунен тиган, дет' става кат' пръжки с кубчета хляб и червено винце с лимонадише.
Ся шъ видя кат' мина да си взема цигарки и бира, дали ще им течна сметана за картофите, кат' няма - майната му и така се късат в тавата само като се натиснат с шпатулата ( демек меко ще му е ) - хихи
П.П. Майната му - щом има апетит и хрупа - значи е здрав!
------------------------------------------
Коментар