IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    да ,но днес са червени с/у сини
    черни ще бъдат червените след мача
    имах удоволствието да слушам Джон Лоутън на празника на Варна
    на живо
    Поне не сме циркаджии кат' леФскарчетата, дет' не спират да ползват съдията да се правят на клоуни

П.П. Изгонете 2-ма и оритайте още 2-ма да сменят от наш'те и може и да ни биете ... някой ден

Накрая ще гледате резултата, а не какви палячовци сте били, налЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Още малко Класика
      http://www.youtube.com/watch?v=ttlp1wgM7go
      да ,но днес са червени с/у сини
      черни ще бъдат червените след мача
      имах удоволствието да слушам Джон Лоутън на празника на Варна
      на живо
      Last edited by MILOM; 20.10.2012, 15:41.
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ааа ... не богохулствай срещу Класиката:

http://www.youtube.com/watch?v=qxr5U...eature=related

П.П. За справка питай мацките - хихи

Още малко Класика
        http://www.youtube.com/watch?v=ttlp1wgM7go
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
          Готвите ли се за мача
          един тематичен поздрав
          http://www.youtube.com/watch?v=_XcIh...ox_91vJbGt91UY
          Ааа ... не богохулствай срещу Класиката:

http://www.youtube.com/watch?v=qxr5U...eature=related

П.П. За справка питай мацките - хихи

Коментар

• Готвите ли се за мача
            един тематичен поздрав
            http://www.youtube.com/watch?v=_XcIh...ox_91vJbGt91UY
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Велик си... Аз след малко тръгвам. Ще ходя до Македония с един приятел от Кюстендил. Едни автгоджамбази там ще си честват рождения ден.. Смятам утре да си дойда...
              Браво, братле! Купонясвай и заради нас - там нашенската шопска салата я правят с двойно препечен пипер и вече става "македонска" салата ( не е лошо кат' вкус, макар че на пръв поглед звучи смешно двойно припечен, ако не се опита - демек шопска си е като пипер-а става "по-интересен" след като е опечен и минава още веднъж през тиган на слаб огън ).

Ходих да инспектирам хладилника. Ламята е омахало 3 литра супа от вчера и ориза със спанак тоже на фурна + десерта.

Днес пак се очертава ден по печките и ще умувам какво да му се спретва, че с тия негови зъби ще ме умори и вчера без малко да получи пак жълт картон кат' ми каза десерта със сиропирани и печени круши е 'ноу готин, ама тия натрошени печени орехи му били твърди и ги плюел. А, па то се слага за контраст - щот' кат' омекнат крушите и топеното сирене кат' се разстели по тях - да има малко ядка и да пречупи целия вкус да не е кат' в казармата "медузи със сливи", дет' викахме на едни ястия, ако си спомняш.

Бях малко ядосан и по инерция му рекох да върви на ресторант. Там ще го питат кое му е твърдо и кое не е. Даже и краставици не може да яде и те му "твърди". Баси майтапа, ама да е жива и здрава Ламята. Шъ го дондуркаме докато можем - хихи

П.П. Днес мисля да се отдам на мачове и филми и яко къркане, че не мо'а се наспя с тия идиоти комшии. Тая сутрин поредните почнаха да си режат дървата под прозорците ми с ония готини триончета на бензин: "Връммм, връъъммм ..."

Чиърс и готино изкарване и после да обадиш някоя пикантерия
              Last edited by marandi; 20.10.2012, 14:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Ето, така изглежда, само че е малко по-гъста и по-бяла, понеже наблъсках 1 кофичка кисело мляко, 2 яйца и 2 с.л. брашно и има повечко спанак и натрошено сиренце.

Няма фиде и моркови, както е на снимката. Не съм слагал куркума да пожълтее бульона, както го правят по бебешките кухни, че ми се разваля естетическия фасон и ми стават едни гнусни

Цък за по-голяма снимка:
                Велик си... Аз след малко тръгвам. Ще ходя до Македония с един приятел от Кюстендил. Едни автгоджамбази там ще си честват рождения ден.. Смятам утре да си дойда...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Ще питам ....
                  Космо казваше, че има 5-6...но не знае къде са...
                  За 2-3 елитни мацки ще ти продаде една....
                  Моите са в едно врачанско село. Около 9 са. Аз само веднъж съм ходил, ама момчето което ми отговаря за този проект ги знае точно. Там щях да ги продавам на едни швейцарци ама те се отказаха и така съм го и замразил този проект. На Наивник мога и да му подаря дори едната къща, защото само с присъствието си във форума той ме обогатява духовно много повече от цената на една къща...

Коментар

• Добрютро хубавици и убавци!

Коментар

• Ето, така изглежда, само че е малко по-гъста и по-бяла, понеже наблъсках 1 кофичка кисело мляко, 2 яйца и 2 с.л. брашно и има повечко спанак и натрошено сиренце.

Няма фиде и моркови, както е на снимката. Не съм слагал куркума да пожълтее бульона, както го правят по бебешките кухни, че ми се разваля естетическия фасон и ми стават едни гнусни

Цък за по-голяма снимка:
                      Attached Files
                      Last edited by marandi; 19.10.2012, 22:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Абе, нещо нямам работа, та се ровя из обявите за селски къщи
                        Ще питам ....
                        Космо казваше, че има 5-6...но не знае къде са...
                        За 2-3 елитни мацки ще ти продаде една....

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                          Маранди,
                          за да нема парцали от застройката, раздели жълтъка от белтъка. Използвай само жълтъка за застройка.
                          Ливни застройката след като си спрял огъня. Разбъркай една минута.

Мааму стара - и това ли вече не знаете бе?

П.П. А ако не знаете как се разделят жълтък и белтък - питайте ни, докато сме живи, да го еба.

Не се ливва, а се сипва по малко и се бърка....И малко кисело мляко може да добавите...

пп Де се храните, та една застройка не можете да направите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Аз лично предпочитам зеленчуковите супи бистри (незастроени)- по красиви са ми- жълти картофчета, червени и зелени чушчици, морковчета и грах..
                            За да не ти се пресича, добавяй към самата застройка лъциа по лъжица супа докато постепенно се повиши температурата на самата застройка, след което я добавяш към останалото количество в тенджерата.
                            Мхм ... и аз не обичам застроени супи, ама бях му разделил 1 кило спанак и половината вчера му го правих с ориз на фурна и там има и морковчета и чушчици и заливка отгоре.

Затова днес - да не се повтаря като вкус се наложи да му спретна по този начин супата

Коментар

• Аз лично предпочитам зеленчуковите супи бистри (незастроени)- по красиви са ми- жълти картофчета, червени и зелени чушчици, морковчета и грах..
                              За да не ти се пресича, добавяй към самата застройка лъжица по лъжица супа, докато постепенно се повиши температурата на самата застройка, след което я добавяш към останалото количество в тенджерата.
                              Last edited by val/she; 19.10.2012, 21:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                                Маранди,
                                за да нема парцали от застройката, раздели жълтъка от белтъка. Използвай само жълтъка за застройка.
                                Ливни застройката след като си спрял огъня. Разбъркай една минута.

Мааму стара - и това ли вече не знаете бе?

П.П. А ако не знаете как се разделят жълтък и белтък - питайте ни, докато сме живи, да го еба.
                                Не ме четеш внимателската - писал съм варена застройка.

Демек супата беше готова за 15-20 мин., а после правих още 20 мин. застройката само.

Накратко кат' си махнал супата от котлона да поизстине 5 мин. поне. Забъркваш 2 яйца, 400 гр. кисело мляко, 2 с.л. брашно, половин изцеден лимон, сол, чер пипер. Кат' стане хомогонна смес го ръгаш на котлона в съд ( различен от тиган ) и го чакаш да заври на слаб огън.

Бъркаш кат' побъркан около 10 мин. докато къркри. После почваш по малко да му сипваш бульон от супата по малко в застройката и пак да бъркаш ( за да се изравнява температурата плавно ) - около 2 мин.

После вече в поизстиналата супа, почваш па застройката, омесена с бульон да я сипваш на тънка струйка и да бъркаш в супата

И накрая за капак връщаш тенджерата обратно докато заври супата пак и махаш и готово. Воала, финиш, капут, конец, енд и т.н.

П.П. Твоя вариант е много аматьорски. Нали ти казах с перфекционист кат' Русото си е пълна мъка за околните - хихи

Иначе Ламята охака 3 паници с 5 филии хляб за 10 мин. и вика чудна супа било станала. А, т'ва беше целта - щот' аз само от любопитство я опитах с 1 лъжичка
                                Last edited by marandi; 19.10.2012, 20:56.

Коментар

Working...
                                X